Inseminace, kdo z ní otěhotněl a jaké příznaky po ní?
Snažíme se 2roky a máme jít na IUI do Iscare v Praze,pak na IVF,když se nepovedete
9 dní, takže bych už mela taky ovulaci par hodinek po inseminaci?
Jsem to špatně napsala :D tak jsem ji asi taky měla , takže ten pregnyl který mi právě pichli po inseminaci asi zabral 🙂
@hance89 špatné zprávy??? :(
Zatím ne, ale už to cítím, ze do zítřka je tu mrcha, jsem se celou noc budila s pocitem , ze už to mám a to je u me normální těsně před
Tak jsem byla včera na gynde,za par dní bude ovulace,tak musím donutit mojeho aby byl co nejvic sexik 🙂)) a doporucil me Unicu v brně, tak jsem si tam psala email....
@marenka244 držím palecky at vám to už konečně vyjde 🙂
@hance89 moc děkuji 🙂 vám taky posílám štěstíčko 🙂)) je to zahul na psychiku... Někdy až k nevydrzeni :(((ale my to zvládneme ;))
@marenka244 držím moc palečky a přeji hodně štěstíčka. Me pomohlo i hodně pět do ovulace kontryhel a po ovulaci ananasove šťávy, prý to má byt dobry na zahnízdění vajíčka 😉
@marenka244 určitě, jednou to přece musí vyjít 🙂
@blauen jo vim...mam kontryhel doma a ananas mam taky nakupeny...ale nejak se k tomu nemam...kontryhel uz jsem pila delsi dobu...
@marenka244 me kontryhel pomohl k luxusní sliznici i dr . to pochvaloval. Je fakt, že někomu ta kontryhel muže více uškodit než pomoci, na me má blahodárný účinky. I od bolesti MS, ktere byly Velké pomáhala tlumit bolesti.
10.10. Termín v Unice....čarovný datum 🙂 už se těším 🙂
@hance89 tak už jsi testovals znovu?? Jak to dopadlo??
@marenka244 dneska jsem testovala a opět bílo :(
@hance89 tak to je mi líto :((( ale třeba příště začnou řešit tvoje problémy tak to dopadne líp 🙂)
@hance89 trošku to vypadá nadějně ;) bylo by to krásné kdyby to vyšlo 🙂
@hance89 tak co??? zvýrazňuje se čárka?? 🙂
@marenka244 ano dokonce budu dnes vědět i výsledky z krve 🙂
@hance89 tak dej vedet jak dopadla krev 🙂

@hance89 já jsem jenom druhý den po iui měla takovou bolest v podbříšku, úplně mě to táhlo, ale nevím jestli to nebylo zapříčiněno tím, že jsem celý den myla okna, abych zaměstnala hlavu, a večer jsme se rozhodli přestěhovat nábytek v jedné místnosti. Jinak žádný příznak jsem neměla pak až nějaký 15 den po IUI, kdy uz jsem věděla že jsem těhotná tak mě začaly bolet prsa jinak nic.