IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
Ja jsem dostala 3-7 DC klostik, pak jsem si pochla ovitrelee 250 a hned po IUI UTROGESTAN. Oba jsme v poradku me je 35 a doufam ze nam to vyjde. Ale nejak tomu neverim 😞
Dnes probehlo iui. Akurat mi doktor objevil vridek na deloznim cipku. Pry to nic neznamena, ale presto v pondeli volam doktorce.
Před týdnem, jsem začala hněde špinit (klasika než dojde červena MS). Trvalo to týden, hned jsem vysadila veškeré léky,injekce a naše 3 IUI, ze nevyšlo.
Vcera jsem byli v CARU na konzultaci k IVF.
Dnes uplně jen tak jsem z blbosti TT udělala. 19DPO.
Druhé foto je na den presne 19DPO 22.7. 2018,čárka stejně silná jako dnes,ale loni to skončilo potratem.
Mam zasebou dva potraty....
@biedronca ahoj, můžu se zeptat jestli tohle je po IUI nejdřív dělána test až ten 19 den? Nebo jsi zkoušela dělat test i dříve? Zítra to bude 12 dni od IUI a chci zkusit taky test, ovitrelle už v sobě nemám od 7 dne. Jinak pomalu Ti gratuluju a ať všechno dobře dopadne. Je hezký vidět že to funguje! 🙃
Za 10 dni mam termin MS. Tentokrat mam LF 10 dni. Je to na hrane, ale ta sance porad je.

@folik1 jojo jak poprvé tak podruhé taky křeče. Někdy i sednout si nešlo