IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
Jeste 3 dny a testuju. Kolika z nas to vlastne vyslo??? Jsem napjata jak guma 😬. Zitra mam termin MS a zadne priznaky 🤗 mam jen divne nafoukle cele telo 😂😂
Taak devcata nam to taky nevyslo 😢 ted ta mrcha dorozila
Nevim, asi rovnou skocim do IVF. Uvidim v ponedi se objednam. Ze ted by to bylo bez clostiku. Ale zase mam 15.3 letet do Londyna . Tak aby to nebyl ten termin na IUI .
Zacinam zlehka spinit - 7 den po iui. Holky co na nateklost? Jsem priserne zavodnena, mam problem se nasoukat do kalhot. A pritom jim malo, protoze mi nafoukle bricho stlacuje zaludek.
My jsme s manželem podstoupili 1x IUI v roce 2017, myslim v květnu. Předtím jsme od února absolvovali spoustu vyšetření na klinice Gennet, včetně genetiky. IUI nevyšlo, tak jsme se rozhodli rovnou pro IVF. To proběhlo v srpnu 2017 a dnes z něj máme 10ti měsíční dcerku 😀
@biedronca Jen obcas mam na papiru nitky krve. Dneska jsem menila prosteradlo a pri zvedani manzelske matrace jsem mela takove bodani v podbrisku az jsem si sedla na zem a musela to rozdychavat. Nikdy se mi pri fyzicke namaze pred MS nestalo, ze bych mela bodavou bolest v podbrisku.
Holky kdyz jste mely 2 IUI dali vám clostik? Nebo bez??
Tak jak jste na tom, holky? Co vás tento týden čeká? Já jsem teď 4 dny po druhém iui a od včera mě bolí podbřišek, tak nevím, co se to tam děje..
Holky vypada to beznadejne. Od rana hodne spinim a bricho me boli jako kdybych uz mela kazdou chvili dostat MS. Pritom jsem to vida hodne nadejne. Asi jsem tomu moc verila.

@pinkrose1 Taky nevidím, ale věřím, že naživo tam být může 🙂 Vydrž pár dní a budeš vědět 😉