IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@vladuska29 je tak to prominte😂 jsem netušila ze to ma presny nazev.. pro me klasicky ulzrazvuk 😂 ...
@jasemin26 taky neřeším jak se to jmenuje ani nevím jestli jsem to napsala dobře 😃😃😃 hlavní je že u toho zjišťujou kdy bude ovulace ☺️
@kinka24 ano nejdřív cca 10-12DC jdeš na folikumetrii (to nemusíš jít z partnerem) a pak ti řekne kdy máš dojet na IUI,já to mám taky 2 a půl hodiny cesty 😀 jezdím z Ostravy do Olomouce
Holky to dame co by jsme pro miminka neudělali 😃😃😃 a za to co vše proto děláme se všechny určitě brzo dočkáme 🙂🙂❤️❤️
@juliemichal My taky do Ol - na IVF clinic 🙂
@kinka24 tak to my do fertimedu u třetího jsme taky chodili do fertimedu,ale do Polanky nad Odrou a byli jsme spokojení 🙂
Ahoj holky tak ja na dnešním ultrazvuku nic. Žádný folikul takže to vipada že byl anovulacni cyklus. Takže teď budu čekat na Ms a snad dopadne IUI příští cyklus. Dostala jsem Clostik tak uvidime
Ahoj holky, po několika IVF mi doma zůstaly dvě celé nerozbalené balení Estrimaxu + 2 celé platíčka, datum expirace 7/21 a 9/21, prodám vše za 350 Kč, osobní odběr Ostrava nebo zašlu poštou. Dále daruji těhotenské vitamíny GS Mamavit 100 tablet, rozbaleno, ale využila jsem jenom cca 5 tabletek, datum expirace 7/21. Mějte se hezky 🙂
Tak holky, cystu tam mam stale, ale z 5cm na 1,7mm. Pokud bude vse v poradku a folikul vyroste( ted 13mm a sliznice 8mm) tak v patek prvni pokus 🙏🏼🙏🏼 Modlim se at je vse v poradku. Po 8 mesicich cekani na IUI, uz by to bylo fajn 🙏🏼
@evikste taky držím palce, ať to v pátek proběhne bez problému a ať je to úspěšné 🍀🍀🍀
@vladuska29 to mě mrzí, že se žádný folikul neukázal 😔 snad příští cyklus už to bude tak jak má 🍀🍀🍀
Já jdu zítra na utz a dozvím se výsledky krve, tak jsem napnutá jak kšandy, co mi pan doktor řekne 😳, zítra jsem 11DC, obvykle mívám ovulaci až kolem 16 DC, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat dál 🤔
@alli005 snad jo děkuji 🙂 tobe držím palečky 😉❤️
@evikste
@vladuska29
Díky holky 👏 v sobotu jdeme na to, první pokus IUI, zítra v 9 večer si mám píchnout ovitrelle a v sobotu děj se vůle boží 😇
ahojky tak dnes konečně 5DPO min cyklus co mi v caru řekli,že mám anovulační cyklus jsem měla 40 dnů,ovu došla o 12 dnů později než chodí,ve středu 16.10 což budu 11DC jedu na folikumetrii tak uvidíme co mi pěkného řeknou.zobu clostil 1tbl denně od 2DC do 6DC,tak jsem zvědavá zda zabere nebo ne 😀 😀
holky když jste braly clostil tak o kolik dnů dopředu Vám posunul ovulaci?děkuji,jestli si mám pro jistotu koupit ovu testy anebo věřit tomu,že mi nedojde ovu dřív než 11DC 😀 😀
Ahoj holky, mám dilema když normál ovuluju zkusily bx jste iui se stimulaci? Nebo raději ivf? Spermio máme dobrý, tak přemýšlím zr by sme to zkusily ještě takto 😍 a jaké léky jste braly při minimálce a jak to probíhá?
@vladuska29 ahoj, prosim te muzu se zeptat? Prej mam taky anovulacni cyklus, ale mam folikul. Mela si bolesti v podbrisku?
@evikste ahoj ja jsem neměla žádný velký všechny jen drobny. Ani jsem právě tento měsíc žádný bolesti neměla.

@kinka24 tedq v pondělí jdu na další 😃😃😃