icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

vladuska29
3. říj 2019

@kinka24 tedq v pondělí jdu na další 😃😃😃

jasemin26
3. říj 2019

@vladuska29 je tak to prominte😂 jsem netušila ze to ma presny nazev.. pro me klasicky ulzrazvuk 😂 ...

vladuska29
3. říj 2019

@jasemin26 taky neřeším jak se to jmenuje ani nevím jestli jsem to napsala dobře 😃😃😃 hlavní je že u toho zjišťujou kdy bude ovulace ☺️

juliemichal
3. říj 2019

@kinka24 ano nejdřív cca 10-12DC jdeš na folikumetrii (to nemusíš jít z partnerem) a pak ti řekne kdy máš dojet na IUI,já to mám taky 2 a půl hodiny cesty 😀 jezdím z Ostravy do Olomouce

vladuska29
3. říj 2019

Holky to dame co by jsme pro miminka neudělali 😃😃😃 a za to co vše proto děláme se všechny určitě brzo dočkáme 🙂🙂❤️❤️

kinka24
3. říj 2019

@juliemichal My taky do Ol - na IVF clinic 🙂

juliemichal
3. říj 2019

@kinka24 tak to my do fertimedu u třetího jsme taky chodili do fertimedu,ale do Polanky nad Odrou a byli jsme spokojení 🙂

vladuska29
7. říj 2019

Ahoj holky tak ja na dnešním ultrazvuku nic. Žádný folikul takže to vipada že byl anovulacni cyklus. Takže teď budu čekat na Ms a snad dopadne IUI příští cyklus. Dostala jsem Clostik tak uvidime

riaa88
7. říj 2019

Ahoj holky, po několika IVF mi doma zůstaly dvě celé nerozbalené balení Estrimaxu + 2 celé platíčka, datum expirace 7/21 a 9/21, prodám vše za 350 Kč, osobní odběr Ostrava nebo zašlu poštou. Dále daruji těhotenské vitamíny GS Mamavit 100 tablet, rozbaleno, ale využila jsem jenom cca 5 tabletek, datum expirace 7/21. Mějte se hezky 🙂

evikste
8. říj 2019

Tak holky, cystu tam mam stale, ale z 5cm na 1,7mm. Pokud bude vse v poradku a folikul vyroste( ted 13mm a sliznice 8mm) tak v patek prvni pokus 🙏🏼🙏🏼 Modlim se at je vse v poradku. Po 8 mesicich cekani na IUI, uz by to bylo fajn 🙏🏼

saja13
8. říj 2019

@evikste jeee tak to držím moooc palce 🙏 věřím teď že to vyjde, tak hodně štěstí 🍀

alli005
8. říj 2019

@evikste taky držím palce, ať to v pátek proběhne bez problému a ať je to úspěšné 🍀🍀🍀
@vladuska29 to mě mrzí, že se žádný folikul neukázal 😔 snad příští cyklus už to bude tak jak má 🍀🍀🍀

Já jdu zítra na utz a dozvím se výsledky krve, tak jsem napnutá jak kšandy, co mi pan doktor řekne 😳, zítra jsem 11DC, obvykle mívám ovulaci až kolem 16 DC, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat dál 🤔

vladuska29
8. říj 2019

@alli005 snad jo děkuji 🙂 tobe držím palečky 😉❤️

evikste
9. říj 2019

@saja13 dekuju, uz jsem uplne ve stresu, jak to zitra dopadne 🤦🏻‍♀️🙏🏼

evikste
9. říj 2019

@alli005 tak taky hodne stesti 🍀 uz si to taky zaslouzime ne holky 🙏🏼🍀

alli005
9. říj 2019

@evikste
@vladuska29
Díky holky 👏 v sobotu jdeme na to, první pokus IUI, zítra v 9 večer si mám píchnout ovitrelle a v sobotu děj se vůle boží 😇

saja13
9. říj 2019

@evikste určitě dobře 🍀 já pořád bojuju s teplotou zítra jdu k dr tak sem zvědavá co mi řekne

evikste
10. říj 2019

@alli005 tak at to dobre dopadne, drzim pesti ✊🏻🍀🍀🍀 My snad zitra, ale v pul 4 jdu na ultz.

evikste
10. říj 2019

@saja13 tak uvidis! 🍀🍀

saja13
10. říj 2019

@evikste a ty jsi jak dopadla?

juliemichal
10. říj 2019

ahojky tak dnes konečně 5DPO min cyklus co mi v caru řekli,že mám anovulační cyklus jsem měla 40 dnů,ovu došla o 12 dnů později než chodí,ve středu 16.10 což budu 11DC jedu na folikumetrii tak uvidíme co mi pěkného řeknou.zobu clostil 1tbl denně od 2DC do 6DC,tak jsem zvědavá zda zabere nebo ne 😀 😀
holky když jste braly clostil tak o kolik dnů dopředu Vám posunul ovulaci?děkuji,jestli si mám pro jistotu koupit ovu testy anebo věřit tomu,že mi nedojde ovu dřív než 11DC 😀 😀

evikste
10. říj 2019

@saja13 ted tu cekam 😬

saja13
10. říj 2019

@evikste tak dej vědět 🍀 to já sem doma a čekám do pondělí na výsledky z krve 🙄 docela mám strach, teď na mě všechno leze já už chci taky začít ivf 😍

evikste
10. říj 2019

@saja13 tak my mame zase smulu, nejspis uz je po ovulaci v pondeli jdu zase na kontrolu☹️ Uz jsem vyrizena 😭

saja13
10. říj 2019

@evikste a jak dlouhý máš cyklus? Taky sem vyřízená jak pořád lítám po doktorech a nic se neví 🙄 my to zmaknem 😍🍀

saja13
11. říj 2019

Ahoj holky, mám dilema když normál ovuluju zkusily bx jste iui se stimulaci? Nebo raději ivf? Spermio máme dobrý, tak přemýšlím zr by sme to zkusily ještě takto 😍 a jaké léky jste braly při minimálce a jak to probíhá?

evikste
11. říj 2019

@saja13 to je ruzny, ted jak to mam rozhazeny 24,26,26, ale tak 21 🤦🏻‍♀️ Musime, ale sil je min a min

saja13
11. říj 2019

@evikste s tou silou to znám ale já už se dala trochu do kupy 😉ono taky jak je tělo ve stresu tak je vše jinak než má být

evikste
11. říj 2019

@vladuska29 ahoj, prosim te muzu se zeptat? Prej mam taky anovulacni cyklus, ale mam folikul. Mela si bolesti v podbrisku?

vladuska29
11. říj 2019

@evikste ahoj ja jsem neměla žádný velký všechny jen drobny. Ani jsem právě tento měsíc žádný bolesti neměla.

Strana