icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

vladuska29
5. lis 2019

@evikste mooc držím palečky ❤️❤️😉😉

azby
5. lis 2019

@vladuska29 asi az ten 14. Den. Ale 12. den jexu na konzultaci kvůli IVF, tak nevim, zda si nenecham nabrat krev 🤔 zatim tedy mam takový plan, zda ho zvládnu splnit to nevim 😀

azby
5. lis 2019

@jasemin26 no to vy bylo moc fajn, šance jsou malé, ale třeba se poštěstí moc bych to vsem snazi im přála

azby
5. lis 2019

@evikste budu na tebe myslet.

azby
5. lis 2019

Ještě dotaz, zakazal vam nekomu dr. Koupat se ve vaně po IUI?

vladuska29
5. lis 2019

@azby jo mě dr. řekla že by mi koupání nedoporučovala.

jasemin26
5. lis 2019

@azby Mě tedy vůbec ne, jen říkal ať nechodím do chlorovaneho bazénu... Koupat jsem se mohla normálně

azby
5. lis 2019

@vladuska29 mne nerekl nic, ted s tim jen prisel manžel, tak jsem nad tim zacala přemýšlet (v tuto chvíli přemýšlím i nad vecmi, co jindy ne). Na tu bolest mi pomaha vana, ale vodu mam dost horkou. Takže jsem to tim možná úplně zazdila.

vladuska29
6. lis 2019

@azby úplně horká asi moc dobrá není. Mě už břicho bolet přestalo. Občas mě jen pichne v podbřišku ale jinak už je to dobrý. Tak nad tím nepřemýšlej zbytečně se stresujes.

azby
6. lis 2019

@vladuska29 mně uz taky neboli, jen pri blbem pohybu. Tak je možné, ze ovitrelle vyprchava a nebo ta vana vse zhatila.

vladuska29
6. lis 2019

@azby ja jsem dneska dělala test a ještě zbyteček ovitrilu v sobě mám. Dneska jsem 8den od ovitrulu a 6dni od IUI

vladuska29
6. lis 2019

Ještě foto 😃😃

saja13
6. lis 2019

Ahoj holky 🆘 prosím 😉 už asi 4ty den mě bolí podbrisek a v oblasti vaječníků nesetkala jste se s tím některá? Zítra zkusím TT protože MS byla ani ne 3dny a přijde mi to divný... A dotoho mě vzal kříž 🙄 brala sem ATB a ty mohli MS ovlivnit, zítra skočím asi na gyndu už mě to štve, děkuju předem za rady a všem hodně štěstí 🍀

evikste
6. lis 2019

@saja13 ahoj, no nekdo pise, ze ten podbrisek poboliva, jak se to tam pripravuje na mimco. Ale uvidis az po TT. Drzim palce at to zitra vyjde dobre 🍀

saja13
6. lis 2019

@evikste zkoušela sem jeden ted a nic 🙄 spíš se obavam že by nějaký zánět nebo co ale zase kde bych k tomu přišla,,no uvidíme jak to dopadne ráno a děkuju za podporu 😍

evikste
7. lis 2019

@saja13 tak co dneska? No neni zac 😊

saja13
7. lis 2019

@evikste já na něj ráno úplně zapomela 🤣

evikste
7. lis 2019

@saja13 aha 😂 tak zitra 😊 🍀

alli005
7. lis 2019

Děvčata, berete utrogestan orálně nebo zavádíte ?
Dnes jsem byla na 2.IUI a od zítra mám brát utrogestan, tak nevím, co je lepší ?

vladuska29
7. lis 2019

@alli005 ahoj ja ho beru a zavádím ho. Když jsem ho polikala bylo mi po něm špatně.

juliemichal
7. lis 2019

@alli005 za mě je lepší zavádění 🙂 🙂

evikste
8. lis 2019

Tak my mame konečně prvni IUI za sebou. Ted jen ať to vyjde 🍀🙏🏼🙏🏼

saja13
8. lis 2019

@evikste tak držím mooc palce 🍀 já pojedu nejspíš na gyndu s těmi bolestmi

juliemichal
8. lis 2019

@saja13 tak dej pak vědět,co ti řekli na gyndě

@evikste hodně štěstí přeji a moc držím palečky ♥ ♥ my jdeme v pondělí do nového caru to budu 11DC tak jsem zvědavá jak dopadneme 😀

saja13
8. lis 2019

@juliemichal jj určitě dám vědět, mám tam bejt v úterý tak uvidíme, docela se bojím že zas cysta 🙄 a ta bolest v krizi mi k tomu moc nejde tak uvidíme co z toho bude už sme z toho na palici pořád jen po doktorech 🙄

juliemichal
8. lis 2019

@saja13 no to se ti nedivím,to lítání po doktorech je fakt síla :-O podle mě to cysta nebude,trpěla jsem na ně hodně a nikdy jsem bolest v kříži neměla a fakt jsem nevěděla,že tu cystu mám :-O a to jsem byla 1x na punkci cysty a 1x na laparoskopickým odstranění,a vůbec jsem o těch cystech nevěděla.

saja13
8. lis 2019

@juliemichal jo uvidím co z toho bude, záda už trochu sou trochu lepší aby z toho ještě nebyl zánět mocaku, no každopádně tam se dozvím víc

evikste
8. lis 2019

@saja13 no to je jasny, buh vi co to je. Jinak děkuju

evikste
8. lis 2019

@juliemichal no tak uvidiš snad to bude všechno v pohode

saja13
8. lis 2019

@evikste jj snad jo 😉 tak dej pak vědět jak si dopadla

Strana