IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@vladuska29 asi az ten 14. Den. Ale 12. den jexu na konzultaci kvůli IVF, tak nevim, zda si nenecham nabrat krev 🤔 zatim tedy mam takový plan, zda ho zvládnu splnit to nevim 😀
Ještě dotaz, zakazal vam nekomu dr. Koupat se ve vaně po IUI?
@azby jo mě dr. řekla že by mi koupání nedoporučovala.
@vladuska29 mne nerekl nic, ted s tim jen prisel manžel, tak jsem nad tim zacala přemýšlet (v tuto chvíli přemýšlím i nad vecmi, co jindy ne). Na tu bolest mi pomaha vana, ale vodu mam dost horkou. Takže jsem to tim možná úplně zazdila.
@azby úplně horká asi moc dobrá není. Mě už břicho bolet přestalo. Občas mě jen pichne v podbřišku ale jinak už je to dobrý. Tak nad tím nepřemýšlej zbytečně se stresujes.
@vladuska29 mně uz taky neboli, jen pri blbem pohybu. Tak je možné, ze ovitrelle vyprchava a nebo ta vana vse zhatila.
@azby ja jsem dneska dělala test a ještě zbyteček ovitrilu v sobě mám. Dneska jsem 8den od ovitrulu a 6dni od IUI
Ahoj holky 🆘 prosím 😉 už asi 4ty den mě bolí podbrisek a v oblasti vaječníků nesetkala jste se s tím některá? Zítra zkusím TT protože MS byla ani ne 3dny a přijde mi to divný... A dotoho mě vzal kříž 🙄 brala sem ATB a ty mohli MS ovlivnit, zítra skočím asi na gyndu už mě to štve, děkuju předem za rady a všem hodně štěstí 🍀
Děvčata, berete utrogestan orálně nebo zavádíte ?
Dnes jsem byla na 2.IUI a od zítra mám brát utrogestan, tak nevím, co je lepší ?
@alli005 ahoj ja ho beru a zavádím ho. Když jsem ho polikala bylo mi po něm špatně.
@alli005 za mě je lepší zavádění 🙂 🙂
Tak my mame konečně prvni IUI za sebou. Ted jen ať to vyjde 🍀🙏🏼🙏🏼
@juliemichal jj určitě dám vědět, mám tam bejt v úterý tak uvidíme, docela se bojím že zas cysta 🙄 a ta bolest v krizi mi k tomu moc nejde tak uvidíme co z toho bude už sme z toho na palici pořád jen po doktorech 🙄
@saja13 no to se ti nedivím,to lítání po doktorech je fakt síla :-O podle mě to cysta nebude,trpěla jsem na ně hodně a nikdy jsem bolest v kříži neměla a fakt jsem nevěděla,že tu cystu mám :-O a to jsem byla 1x na punkci cysty a 1x na laparoskopickým odstranění,a vůbec jsem o těch cystech nevěděla.
@juliemichal jo uvidím co z toho bude, záda už trochu sou trochu lepší aby z toho ještě nebyl zánět mocaku, no každopádně tam se dozvím víc
@juliemichal no tak uvidiš snad to bude všechno v pohode

@evikste mooc držím palečky ❤️❤️😉😉