IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@juliemichal pichala ale uz 21.11. Takže je to dnes 15 dni po. Tak uz by to byt on nemel. Jeste se bojim tesit. Ale je to o fous lepší ☺️
@juliemichal třeba to vyjde driv, ja tomu věřím. Ted je totiz cas splnenych prani.
@azby no super,tak to fakt už ovitrelle nebude,jéva jak já ti to přeji ♥ ♥ no uvidíme kdy to u nás vyjde hah 😀 ale teď nastupuji na brigádu tak jsem ráda hah 😀 😀 už mi doma hrabalo 😀
@alli005 tak to je dobrý🙂,já jsem 6+0, dneska UTZ vše zatím OK,na srdíčko jdu až 21.12(doktor ma dovolenou).Tak drzim palce.
@azby drzim palce!
@miselka2000 opravdu jsi “jen” 6+0 ? Měla jsi // o 3 dny dřív než já ( a obě jsme testovali 12.den po IUI ), tak úplně nechápu, jak to, že jsi o den míň 🥺
Leda že bys byla na IUI už 11.-12.DC 🤪, já byla až 15DC...
@miselka2000 moc děkuji, ja tobě také.
@alli005 ano přesně tak.Posledni MS jsem měla 25.10 a na IUI jsem byla 11 DC;).Taky jsme prvně koukala,když jsem si to četla od tebe😀
@miselka2000 tak to pak jooo 🤪😇
@alli005 ahojky,jakpak si dopadla🙂?
@azby tak držím palečky,vypadá to dobře.To čekání je náročný🙂.
@saja13 jojo do třetice by to mohlo vyjít,taky držím palce ať se zadaří;)
@miselka2000 to je tedy pravda. Pořád strach a obavy, 🙏🙏🙏
@azby já jsem si říkala,že s druhým to bude lepsi.A pořád mi prijde,že mám větší strach a obavu než u prvního... hrůza🙂
@miselka2000 děkujem 😍 to mi navrhl sám přítel že by sme mohli zkusit ten 3ti pokus, v lednu tam hned volám a domluvíme se a popřípadě se může poslat zatím žádost na ivf a pak se uvidí, ten rok 2020 je prostě náš ❤️
@miselka2000 díky za optání 😉 před týdnem na kontrole vše OK, včetně srdíčka ❤️ . Teď jen čekat na další kontrolu 10.1. a pak 20.1. jsem objednana na screening 😇
Co ty ?
@alli005 super,tak to je perfektní🙂.Já jdu zítra kvůli srdíčka,snad bude vše ok🙂.Doktor měl dovolenou tak mě takhle nechá napínat🙂.
@saja13 jojo 2020 to jistí holky🙂
@alli005 Tak vše ok.Na screening jdu 16.1;)
@miselka2000 to je super!
@miselka2000 prima 👍👏👏👏
@miselka2000 jj Taky to říkám 😍
@juliemichal tak jak dopadlo prosincové IUI ?

@azby jé strašně moc moc moc držím palečky aby ti testík sílil ♥ ♥ ani nevíš jak moc ti to přeji ♥ ♥ ♥
no říká se do třetice všeho dobrého hah 😀 😀 ale u Matea se nám povedlo myslím 5 či 6té IUI,takže ještě máme čas hah 😀 😀
ale na tvůj další testík,se strašně moc těším ♥ ovitrelle sis nepíchala? 🙂