IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@juliemichal aha, právě ze jsi posledně psala, ze se chystas na folikulometrii a IUI, tak mě zajímalo, jak jsi dopadla....
Tak třeba nebude na jaře ani IUI potřeba 😉
@alli005 naštěstí těhotná nejsem,jsem 3DC a v pondělí jdu pro rozvodové papíry,bohužel si vybral milenku a 3 dny je u ní a ani ho nezajímají naší 3 chlapečci ☹
@juliemichal no ty jo.....🙈🙈🙈 tak to mě mrzí, kor takhle o Vánocích....
A tys něco tušila už dřív ?
Já proste tohle nepochopím, když se lidi snaží o miminko a chlap si u toho jen tak najde bokovku 🙈🙈🙈
@alli005 já to taky nechápu mno ☹ ☹ ještě opustil své 3 chlapečky ☹ ano vím o tom už 2 měsíce,ale myslela jsem si,že náš vztah zachráním,ale bohužel jsem to nezachránila ☹ ☹ je mi tak zle,že ani nevíš ☹
@juliemichal pockej, coze? tvuj muz s tebou obihal IUI, plus jste delali na mimcu doma, zatimco uz se davno jaksi angazoval i jinde? 🤔
@fatal_error ano bohužel,ale jsem strašně moc ráda,že těhotná nejsem,byl to omyl mého života,že jsem s ním chtěla nějaké čtvrté dítě
@juliemichal uf. tak at to rychle preboli. 🍀
@juliemichal ať je brzy lépe a gratuluji k nové praci,aspoň přijdeš na jiné myšlenky.
Ahojky holky, opožděně a přece vám přeji šťastný nový rok... Jak jste na tom??? Já stále čekám w čekám kdy se mi ozvou s výsledky z té genetiky 🤔.. co vy?
Ahojky holky, loučím se tady s vámi, vzhledem k mým novým výsledkům by mi IUI nemohlo vyjít. Jeden vejcovod neprůchozí, druhý málo. Tak bude potřeba vyšší level. Držím všem palce! Třeba se na Koníkovi uvidíme jinde..
@juliemichal buď silná a užívej si ty 3 poklady, co máš doma..

@alli005 děkuji za optání,prosincové IUI nebylo,snažili jsme se doma a nic,ale nevadí mám super práci tak na další IUI,půjdeme asi až v březnu či v dubnu.