IUI ano či ne? Po přestávce dva roky
Holky vím, že se tu téma již někdy rozebíralo, ale čerstvé zkušenosti? s manželem se snažíme s přestávkou dva roky, zítra chci doktorce říci o doporučení do CAR.
Zkušenosti? Děkuji moc
@magicka89 Tak to je pravda. A panevni dno odblokovane mas jo? Take se da vyzkouset tradicni cinska medicina. Me se poptali dopodrobna na mestruaci, pak jsem dotala prasky a za mesic jsem otehotnela. No je toho spoustu. Ale po dvou letech bych taky supajdila do CARu to je jasny. Ja delala uplne vsechno najednou.. ale kdyz nam v caru rekli ze vsechno ok, vratila jsem se k ty aleternative, ale byl to teda teprve rok.. Drzim palce! Urcite otehotnite! Moje segra ted porodila ve 46 dite po prirozenem tehu 🙂) takze zazraky se dejou
@biedronca tak holky..jsem.mladá na řešení, snažíme se krátce a málo...ovulační testy jsou prý nejvíc spolehlivé, teplota nanic....jo a každý má prý LF 14 dní😁😁😁 může mi nabídnout jednou folikumetrii a pak jestli teda chceme asistovanou reprodukci, nic.víc....hormonální testy zbytečné pokud menstruuji🙈🙈🙈🙈brečela jsem celou cestu domů...manžel mě utišil.doma...ale nevim no..jsem.z toho špatná
@magicka89 Nereš, zavolej do nejblizšího centra a objednej se. Dva roky je málo?? Ani nahodou! kašli na ni, netrp se jí. Mě taky na gyn doporučila ovulační testy, a v cARU mi je smetli ze stolu, ze to je největší blbost. Hormonalni profil je ZÁKLAD, a nemá to nic společného jestli je nebo není MS, tu mam taky. a zjistili mi z hormonalniho profilu ze mam polycystycké vaječníky a míírne zvýšenou štítnou zlazu.

@magicka89 No říkala jsem si,že to IUI určitě nevyšlo, nic mě nebolelo, nepíchalo, necitila jsem ani zadne uhnízdění nic. Dnes jem 10DPO azačal mě bolet podbrišek, jakobych to měla conejdříve dostat, prsa bolí při dotyku ale hlavním signalem že MS dorazí je beďar.
Takže v sobotu ráno uděám TT, vysadím Utrogestan a at ta MS dojde hned, co nejdříve. Za 14 dní letíme do Turecka.