icon

IUI ano či ne? Po přestávce dva roky

magicka89
12. črc 2018

Holky vím, že se tu téma již někdy rozebíralo, ale čerstvé zkušenosti? s manželem se snažíme s přestávkou dva roky, zítra chci doktorce říci o doporučení do CAR.
Zkušenosti? Děkuji moc

Strana
z2
biedronca
13. črc 2018

@magicka89 No říkala jsem si,že to IUI určitě nevyšlo, nic mě nebolelo, nepíchalo, necitila jsem ani zadne uhnízdění nic. Dnes jem 10DPO azačal mě bolet podbrišek, jakobych to měla conejdříve dostat, prsa bolí při dotyku ale hlavním signalem že MS dorazí je beďar.
Takže v sobotu ráno uděám TT, vysadím Utrogestan a at ta MS dojde hned, co nejdříve. Za 14 dní letíme do Turecka.

jednaholkaa
13. črc 2018

@magicka89 Tak to je pravda. A panevni dno odblokovane mas jo? Take se da vyzkouset tradicni cinska medicina. Me se poptali dopodrobna na mestruaci, pak jsem dotala prasky a za mesic jsem otehotnela. No je toho spoustu. Ale po dvou letech bych taky supajdila do CARu to je jasny. Ja delala uplne vsechno najednou.. ale kdyz nam v caru rekli ze vsechno ok, vratila jsem se k ty aleternative, ale byl to teda teprve rok.. Drzim palce! Urcite otehotnite! Moje segra ted porodila ve 46 dite po prirozenem tehu 🙂) takze zazraky se dejou

biedronca
13. črc 2018

@magicka89 tak coo??

magicka89
autor
13. črc 2018

@biedronca tak holky..jsem.mladá na řešení, snažíme se krátce a málo...ovulační testy jsou prý nejvíc spolehlivé, teplota nanic....jo a každý má prý LF 14 dní😁😁😁 může mi nabídnout jednou folikumetrii a pak jestli teda chceme asistovanou reprodukci, nic.víc....hormonální testy zbytečné pokud menstruuji🙈🙈🙈🙈brečela jsem celou cestu domů...manžel mě utišil.doma...ale nevim no..jsem.z toho špatná

biedronca
13. črc 2018

@magicka89 Nereš, zavolej do nejblizšího centra a objednej se. Dva roky je málo?? Ani nahodou! kašli na ni, netrp se jí. Mě taky na gyn doporučila ovulační testy, a v cARU mi je smetli ze stolu, ze to je největší blbost. Hormonalni profil je ZÁKLAD, a nemá to nic společného jestli je nebo není MS, tu mam taky. a zjistili mi z hormonalniho profilu ze mam polycystycké vaječníky a míírne zvýšenou štítnou zlazu.

biedronca
14. črc 2018

@magicka89 Tak to nevyšlo, TT sněhobilý...vysazuji Utrogestan, a cekam na MS

magicka89
autor
14. črc 2018

@biedronca to mě.mrzí😢 příště to snad výjde...kolik DPO jsi??jiank mě.je divně, teď po jídle lepší...občas tlak v břiše...PMS určo🙈

biedronca
14. črc 2018

@magicka89 jsem 11dpo, to by aspoň duch byl...

komive
14. črc 2018

@magicka89 mne gyndarka nejdriv sice hormonalni profil udelala,ale se spermiogramem se kroutila..zadanku jsem si vydupala. A hle, problem ve spermiogramu..tyhle dve vysetreni jsou naprosty zaklad,nenech se odbyt!

biedronca
15. črc 2018

@komive
@magicka89 presnětak, spermiogram a hormonalní profil a FOLIKULOMETRIe je základ

magicka89
autor
15. črc 2018

@komive
@biedronca musím k jiné lékařce, ona mi ho prostě neudělá.Prý pravidelně menstruuji a to stačí😁😢

biedronca
15. črc 2018

@magicka89 nehledej jinou lekarku, objednejte se rovnou do Caru. Snazite se ne jen pár měsíců, je to na místě.

biedronca
17. črc 2018

Dnes!

magicka89
autor
18. črc 2018

@biedronca JŮŮŮ GRATULACE :-*

magicka89
autor
18. črc 2018

@biedronca TAKŽE ŽÁDNÝ BEĎAR NIC NENASVĚDČOVAL 🙂 ať je vše v pořádku :-*

biedronca