icon

IUI, koho čeká v nejbližší době? Kdo ho má za sebou?

bublinka74
2. lis 2014

Ahojky holky všem,čeká mě první IUI chtěla bych nějaké rady atd.... čím jste prošly před provedením ,co a jak probíhá ,děkuji budu ráda když někdo písne a přidá se ke mne a budem společně probírat vše 🙂

Strana
z3
bublinka74
autor
12. lis 2014

Holky tak jsem tu uf .....téda 😀

chilli009
12. lis 2014

@bublinka74 tak jak ?

bublinka74
autor
12. lis 2014

@chilli009 máš sz 🙂 🙂

bublinka74
autor
12. lis 2014

Ták holky ..jdu na to 🙂
Pan doktor v nemocnici,báječný,milý,vzal nás na čas...a to že tam bylo lidí.Schodou okolností mne operoval v tom květnu ,vše si tam našel ....Nooo zírali jsme oba 🙂
Za 1 ) můj gynekolog mi děla odběry na hormonální profil špatně...ve špatné dny,mám nové papíry na vše ...udělají folikumetrii a posílá mi jen pro jistotu s přítelem na imunologii do Prahy .Říkal ,že u mne to vypadá i na anovulační cykly ..byly párkrát dlouhé,pak v normálu .Cysta prý nevadí vůbec je malinká .Tak že nyní až dostanu ms začneme odběrem,v půlce ten utz,pak ještě odběr na progesteron bo co a uvidíme,pokud vajíčka nebudou dostatečná,nasadí léky ...a postupně se uvidí co dál .Zatím se máme snažit každý 4 den stačí prý ,noo i ten věk údajně hraje roli taky ,ale u mne je nebo spíše byl jiný problém ...našli při operaci endometriózu -zánět ,noo a víte co je vtipný holky ....to se smál i on ....to jste jeden případ z několika co má potvrzenou endometriózu a má 4 děti ...hustý ...noo endoška je svinstvo ....tak,že tak ...a pak se uvidí noo takže já už to chci znovu dostat 😀

Strana
z3