Jak jste se cítily po IUI?

berushe14
20. zář 2017

Zdravím, opět otravuju ale zajímalo by mě jak jste se cítili po IUI. Nemusela jsem brát žádné hormony ani podobně věci. Rada bych se zeptala jestli jemožnost ze už se vajíčko oplodnilo. Jsem třetí den po a cítím sem tam pichani v podbrisku. A jsem nafoukla jak balon. Měla to taky některá z vás? A byla potom těhotná se šťastným koncem? Děkuji za reakce

beruda
21. zář 2017

Ahoj, já byla na IUI dvakrát, jednou před 4 lety a podruhé teď v květnu. Necítila jsem nic, jen jak píšeš takové pnutí a nafouknutí. Vajíčko je oplodněníschopné cca 24 až 48 hodin, s tím, že se doktoři přiklánějí spíš k těm 24 hodinám. To znamená, pokud ti spermie transferovali těsně před ovulací a některá se strefila, tak už k oplodnění došlo. Jestliže jsi, jak píšeš, neprodělala žádnou medikaci, tak to pnutí a nafouknutí může být pořád ještě reakce na transfer. Anebo - měla bys brát utrogestan, tak ten tohle nafouknutí dělá taky. Jinak u mně to nedopadlo ani jednou, jsem teď těhotná po IVF.

berushe14
autor
21. zář 2017

@beruda ahoj děkuji za reakci. Uvidíme za par dnů. Jestli dostanu menses nebo ne. Určitě to budeme zkoušet znovu kdyby to nevyšlo IVF to snad jisti.