icon

IUI zkušenosti a příznaky. Kdy přejít k IVF?

barushka34
25. srp 2023

Ahoj holky 😉,

jsem tu nová, ted v utery 22.8. jsme absolvovali první iui, po ultrazvuku v patek 18.8. nam bylo doporuceno doktorkou v CAR Pronatal Kolín, abychom to zkusili jeste podporit prirozene, pal nasledovala 3 denni absence a v nedeli pichnuta Ovitrelle injekce, nasazen Utrogestan na 14 dni od vecera po inseminaci, o miminko se snazime 9 mesicu skoro, pred 2 mesici mel pritel velice spatny spermiogram (malo spermii, malo pohyblivych), ted pri brani Folandrolu po 2,5 mesicich vysledek ukazkovy spermiogram - vse v poradku - nechapu, jak je to mozne?

Po prvotnim zjisteni jeho spermiogramu nam bylo doporuceno IVF, s tim jsem i pocitala a je uz i schvaleno pojistovnou, pan doktor vsak rikal, ze je pro zkusit i IUI, aledpon jednou - krevni testy oba naprosto v poradku.🙈

3 dny po IUI me stale boli podbrisek, hlavne v noci - to mam teda i krece, ze se vzbudim a mam teda motani hlavy a hroznou unavu, i kdyz Utrogestan zavadim vaginalne 1-0-1. Hrozne me bolely prsa, ale to prikladam injekci Ovitrelle 250 mg a hormonu hCG, protoze bolest ustupuje a jsou i min natekla.🤦🏻‍♀️

Porad premyslim, zda vlastne do toho IVF jit, kdyz je ted partner v pohode? Ti, ktere jste meli po IUI pozitivní test pozorovaly jste nejake priznaky nejaky den? Nebo jste 14 po IUI otestovaly a byl jiz duch nebo dve //? 😇

Budu vdecna 🤍, za kazdy komentar 🙏🏻

Dekuji Bára 😉

Strana
z3
salmina
31. srp 2023

@barushka34 negativní ale u tebe ducha vidím na maxovi...myslím ze u tebe to klaplo a moc ti to přeji 🍀😊

barushka34
autor
31. srp 2023

@salmina zadny duch, to je fotkou a muze to byt pozustatek Ovitrelle jeste ;), ja citim, ze nic. To by tam v utery musel byt poradny duch 😃🍀

barushka34
autor
31. srp 2023

@salmina budeme na tom stejne 🥹🤍, ale domluvime se, ze do 3 mesicu nam to uz klapne ;)

barushka34
autor
31. srp 2023

@salmina @salmina ted vecer Livsane a Mama test a to holky tady na forech poukazuji, ze dela duchy, mne teda nic 😃, takze jsme na tom stejne 🤍

salmina
1. zář 2023

@barushka34 to by bylo moc fajn kdyby nám to oběma do 3 měsíců vyšlo ❤️😊ale ty šanci pořád máš ....můžou se čárky třeba ještě objevíit 12DPO držím pěsti //🍀❤️

barushka34
autor
1. zář 2023

@salmina nepocitam s tim, myslim, ze bych to proste citila 🤍😉🍀😘

barushka34
autor
1. zář 2023

@salmina dnesek 🥹🙄

salmina
1. zář 2023

@barushka34 tak uvidíš jestli ještě zítra nebo pozítří se něco neobjeví....mě zářím menses nesorazia ale progesteron jsem brala11 dnů tak vždycky po ne mívám zpoždění....asi dorazí zítra nebo pozítří....jen mě zarazilo že mě dnes začínají bolet prsa.....jen jsem tak přemyšlela ze jeden folicul byl o 5 milimetrů menší než ten druhý a když mě dělala UTZ včera tak žádné foliculy nebyli...tak jen mě dnes třeba napadlo jestli jsem nemohla otěhotnět z toho druhého ktery praskl třeba později....ale uz mi asi z toho hrabe🙈😂nechceš si psát na messenger??😊

barushka34
autor
1. zář 2023

@salmina 🙏🏻🤍

kitty_cat34
2. led 2024

Ahoj holky, jak jsme na tom?🙂
Já teď v lednu druhé IUI a pak po dalším snažení kdyžtak v září IVF.

barushka34
autor
2. led 2024

@kitty_cat34 Mě čeká snad konecne KET ted v lednu, cekam na MS. ;), dnes vyzvednuty leky ;)

kitty_cat34
2. led 2024

@barushka34 tak držím palce 🍀 já chci ještě vyzkoušet mobilizaci kostrče a fyzio… furt doufám, že by mohlo vyjít nějaké iui…:/

barushka34
autor
2. led 2024

@kitty_cat34 taky držím pěstičky ✊🏻🍀

Strana
z3