IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@bambulka247 PGD nám dělali skrz manželův spermiogram-šlo to na pojišťovnu...no a já mám za chvíli 35,takže i tak bysme na něj měli nárok...
Dej vědět,jsem zvědavá na tu biorezonanci a držím moc palce!!!
Nesnáším už dotazy "kdy bude miminko" ,"už nejsi nejmladší" atp....A když je jedno,tak" kdy bude druhé?"....brrr
A děkuji ,taky doufám...
@twinkle Aha, nam pgd neponukali ani v Heliose, ani pani doktorka v Repromede sa nezmienovala a to tiez mame horsi spermio. No uvidime aj podla tej genetiky. Kazdopadne u nas vlastne stejne nebolo co vysetrit. Aj ta jedina blastocysta z ktorej mame dieta sa kultivovala az do 6.dna a to este nehatchovala. Dam vediet ako pokracujeme a budem rada ked sa aj ty ozves 🙂
@twinkle Nápodobně...obzvlášť pokud má ženská nějaký věk a je bezdětná, tak by lidi měli mít aspoň trocha citu, jsou jen dvě možnosti, buď, že děti nechce nebo, že nemůže, ale tak i tak mi tohle přijde strašně citlivý téma a nejhorší je, že se na to neustále ptají jen ženský a ideálně ty, co už děti maj ani neví jak, což je možná smutnější. V dnešní době se to bere jako samozřejmost a taky je obecně známý, že neplodných párů je víc a víc, takže o to víc jsou tyhle otázky nevhodný. Jednou jsem na tuhle otázku odpověděla nikdy, my děti nechceme a to jsi měla vidět ten výraz 😀 člověka to fakt zevnitř strašně užírá, že to nejde a tyhle otázky tomu už tak pochroumanýmu ženství opravdu nepřidaj. Možná bysme si mohly na čelo něco nalepit - jakože seznam otázek a odpovědí, abysme se tomuhle vyhly 😀
@evunkas Taky jsme teď byli na horách, udělali jsme túru asi 10 km v tom pařáku a to jsem na vše zapomněla hodně rychle 😀
Nicméně to v člověku asi stejně pořád dříme...někomu ze ztráty mininka, z potratů, z nevydařených ivf a ve mě třeba pocit, že jsem těhotná ještě nikdy nebyla, nikdy jsem neviděla pozitivní test a teď to budou 4 roky a s bývalým partnerem 3 roky, takže 7 let ani prd, nic...Je to fakt hrozně těžký na psychiku, ale říkám si, že tak nějak prostě cejtím, že ten rok 2020 to miminko bude...a nejen u nás, nevím ani proč, tak nám všem držím palce ❤️🍀
@johan7 urcote nam to musi vyjit..🙂.dnes jsem byla na kontrole,zda je vse uz ok po menstruaci,tak vse je,jak ma...byla jsem u Voborila,ptal se,co dale planujeme,tak jsem rikala,ze 5.pokus,on doporucil imuno-uz mam zadanku z doby pred ketem,kdy jsme nakonec naznali,ze v tom problem nebude,ale dneska jsem se tam radeji objednala,tak na odbery nekdy v pulce srpna a v pulce zari pro vysledky.Jinak doporucil udelat znovu hormonalni profil,ale spise az po dalsi menstruaci(konec srpna),takze v dobe,kdy uz jsem chtela stimulovat na dalsi pokus.Probiral to se mnou jen na okraj,takze se jeste v srpnu objednam na konzultaci k Mardesicove a vsechno to s ni proberu,vcetne financi stranky..stejne asi musim s dalsi stimulaci cekat na vysledky te imuno...
@johan7 nevím jestli si to ty lidi neuvědomí,nebo jestli jim to téma přijde tolik potřebné...
Chtěla bych vidět jak by se tvářili,kdyby jim člověk do očí řekl,tě nám nevyšel už druhý pokus a že to stojí za...
Já už kolikrát mam i problém udržet slzy-obzvlast teď krátce po druhém neúspěchu.
Jinak jsem na tom úplně stejně jako ty-nikdy jsem těhotná nebyla a taky jsem zkoušela se dvěma partnery...
Ale pořád věřím a udělám maximum pro to aby to vyšlo!
Držím nám všem moc palce ❤
@bambulka247 určitě dám vědět....
A věřím ,že se nám to povede,musíme věřit!
Nevím,možná i tím mým věkem..těžko říct... každopádně nám takto vyšetřili pouze to naše jedno jediné emryo a tam byla zjištěna ta mozaika...kdyby mi ho zavedli bez vyšetření,tak je pravděpodobné,že by se nechytlo,nebo by se mohla zjistit genetická vada...a nebo by to taky všechno dopadlo dobře...ale to už se teď nedozvíme....
Asi to tak má být....možná se máme ještě něco naučit...nevím...takových zkoušek už jsem měla v životě dost a asi mě to má zocelit...
@twinkle Tak tak...je to hodně o sebezapření a ve finále tahle otázka fakt uškodí duši mnohem víc, protože nás to prostě raní a nemáme to srdce těm lidem začít říkat do obličeje pravdu. Taky jsem si říkala, jak by jim bylo když by za nima člověk přišel a řekl třeba: Tak co? Kdy konečně zhubneš? Nebo: Tak co? Kdy se konečně rozejdeš s tim volem? 😀 Jsou prostě věci, co se asi neříkaj...Tak to máme opravdu dost podobné a věřím teda, že budeme mít i podobný závěr s pozitivním výsledkem 🍀
@johan7 mluvíš mi z duše!
S tím hubnutím...úplně přesné!!!😂
Já ani nevim jestli to imuno máme...asi ne ..
S paní doktorkou jsme se domluvily ,že mi pošle detailní zprávu o dalším postupu- hádám ,že doporučí vitamíny a po nějaké době zase návštěvu CARu ...potřebuju teď chvíli pauzu od všech těch injekcí a taky finančně už to bylo teď během tří měsíců asi 70.000...
O té alternativní medicíně zatím nepadlo slovo...tak jsem zvědavá co napíše...
@twinkle No však jo, ty injekce a to všechno je docela záhul, jak fyzicky, psychicky, finančně, určitě je fajn nechat tělo a mysl trochu oddechnout, než bude zase to tělo, odhodlání a víra naplno fungovat. Já si teď dávám bylinkový čaje a čípky, tak snad se tělo pročistí, tak ještě něco na tu hlavu 😀
@johan7 zkus se zeptat za zeptani nic nedas,mozna i s ohledem na tvoji reakci na minuly transfer,bych se na to zeptala...Co konkretne budou zkoumat netusim,ale pry se mam pripravit na to,ze mibudou brat dost krve,manzel ma prinest sperma.Jinak na odber krve jdu v pulce srpna (kvuli tomu potratu az takhle pozdeji) a vysledky mame konzultovat 12.9.,takze je to celkem za dlouho☹
@johan7 urco to zkus.Ale zkus se na to zeptat primo v Pronatalu...Tak dneska mi jedna fajn kolegyne rekla,ze je tehotna,bylo videt,ze nevi,jak mi to ma rict,pze vi,cim si prochazime,sama ma zdravotni problemy...moc ji to preju,ale kdyz si vezmu,ze jsem mohla byt tehotna s ni...ach jooo,porad to boli😞
@evunkas Zeptám se na to určitě, zatím čekám až dostanu ms, abych se objednala na ultrazvuk. Měla přijít už 10.7., ale zatím nic, břicho bolí a test negativní, tak nevím, co zase hormony plašej. Evi, já Ti rozumím, taky tohle moc dobře znám a obávám se, že to všechno přebolí až budeme samy těhotné, zní to asi divně, ale je to tak, člověk to opravdu ze srdce přeje, ale o to víc je mu líto, že to nemůže zažívat také...Holt si asi musíme počkat dýl 🍀
@johan7 Ahojky vysetrila mne a pichla 2 ampulky Agolutinu aby se ms rozjela a vycistila sem se.
Dalsi ms pry muzem vlozit...takze pak zavolat hned a obj se na 10dc cyklu na ultrazvuk. Od 2dc pichat zas fraxiparine a estrofem 1-1-1. Nechapu proc zas Estrofem 😣
No a ted cena 😱😱😱
Takze vlozeni 9 000,- a Embryoglobule 5 000,-
Je to strasne 😔😔😔
@lucik253 Ty brďo...a sliznici jsi měla narostlou? Tak bys to měla do pár dnů dostat? Ten Estrofem je na nárůst sliznice, že? Mě říkal, že když bude anovůačbí cyklus, že něco takového nasadí taky, aby se připravila sliznice. Pokud bude ovulce v pořádku a folikul narostlý, pak se nic píchat nemusí, tak uvidíme. No je to pálka, nás čeká tenhle cyklus to stejné, teda pokud to dostanu, pořád nic, ale mám bolesti jak kdybych to měla a píchá mě u vaječníku, ale test negativní, měla jsem tady jeden ještě od minula, tak jsem ho prubla.
@johan7 vim,ze jsme tady na tom vsechny stejne a verim,ze se jednou dockame vsechny a pak si to budeme nalezite uzivat...tak zkus horkou vanu,treba se ms rozjede...a vy hned tenhle,cyklus,az to dostanes budete vkladat?Co ti vlastne doc. Mardesic rekl na to krvaceni hned druhy den po transferu?
@evunkas Určitě, Evi, to přijde, fakt. No ani nějak nic, moc to nerozebíral, jen mi řekl, že mě v Motole akorát vystrašili, že oni to tak neberou a pak mi vysvětloval spíš co a jak dál. Nakonec to tam asi šoupnem už teď, teda pokud bude na utz vše v pořádku a dostanu nějak normálně ms. Zkusila jsem si nahřát břicho ve sprše a piju červenou řepu...tak jsem na to zvědavá. V pondělí mám psát, kdy jsem to dostala a podle toho naplánujeme na 9.dc ultrazvuk. Já mám i takový pocit z toho, že u nich ta imuno příčina je až jako na hodně vzdáleným místě, že prostě zkouší, co to jde a až to nejde opravdu po x pokusech a cyklech ivf, tak začnou řešit něco víc, ale mám fakt skvělýho imunologa, takže podle mě se s ním bude dát domluvit i pak tohle vyšetření jak budete mít vy, ale určitě to chci s docentem probrat.

@lucik253 presne tak,je to strasny stres...meli jsme jet na dovcu k mori,ale naznala jsem,ze potrebuju pohyb,ktery mi hrozne chybel-to byla porad stimulace,klid po opu,pak zase ket,tak radeji jedem na hory,at se poradne unavim,nemyslim,jak to dopadne v srpnu,v zari...a jedem sito pojistit Frantiskovych Lazni,sahnout si na Frantiska,treba to prinese stesti🙂