IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám vpadávám do skupiny. Chtěla jsem se poradit. V červnu jsem byla na KETU a zadařilo se, vše se krásně vyvíjelo až do 8. tt, kdy přestalo bít srdíčko. Doktorka navrhla revizi, dala mi jen 5 dní, jestli se nerozjede spontánní potrat a nevypadá to. Moc se bojím, aby revize neměla negativní vliv na další otěhotnění, již tak mám současných problémů dost, je to už má druhá revize. Je tady někdo, koho to také potkalo? Jak se Vám pak dařilo otěhotnět? Myslíte si, že ta revize je dobrý nápad, nebo byste to zrušili a daly tomu více času...?
@lucik253 tak to snad bude dobrý, hlavně že sliznice roste. Držím palce. Jednou se mi stalo také, že mi po vyvolání nepřišla. Dvě dávky pomohly, ale už nevím za jak dlouho. My bychom prý nejdřív mohli listopadu. Je to šílená doba, ale asi to stejně necháme na leden. Minulý rok jsem měla zkažene Vánoce mimodeloznim, tak nechci riskovat, že se něco zase pokazi. Přemýšlím, že bych spíše na podzim podstoupila stimulaci. Už máme jen jedno embryo ☹ a nechci půl roku jen tak procekat
Ahoj děvčata😊 tak dneska jsem volala embryolozce a máme oplodněnych 12... Budou se ještě vyvíjet do středy
@lucik253 Lucí, zkus si masírovat vnitřní kotníky, nejprv na pravé, pak na levé noze, po směru hodin, jakoby celý ten kotník obkruž a pomačkávej - je to akupresurní bod dělohy. Přítel/manžel ať Ti teplým měsíčkovým olejem masíruje spodní část zad, také po směru a pak to na chvíli zabal do tepla. Možná bych zkusila i prohřívací bylinky - zázvor, kurkuma, kayenský pepř...ale uvidíš sama, jak Ti co sedne, pokud by ses rozhodla to vyzkoušet 😉
Holky tak jsem teď přijela z caru...bohužel mi doktor vypsal nemocenskou poněvadž se mi ten hyperstimulak rozjel... V pátek mám další kontrolu... Dneska mi lékař říkal že mame 11 embryek zdravě vyvíjejících..aspon neco pozitivního
Holky prosím máte zkušenost s vyšším počtem kulatých buněk ve spermiu? Klinika tvrdí, že to nevadí, ale MUDr. google už říká něco jiného :(

@evunkas Nerikala pry po dvou davkach to musi prijit...no ale tyden uz fuc a nic 😖