icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

lucik253
19. črc 2019

@evunkas Nerikala pry po dvou davkach to musi prijit...no ale tyden uz fuc a nic 😖

kackaa91
20. črc 2019

@evunkas jj odpočinu, sice to byl jen blbý odběr vajíček ale mě není pořád dobře 😣strašně mě dneska bolí krize a břicho... Doufám že se nám oplodni hoooodne vajíček❤️

kackaa91
20. črc 2019

@lucik253 to je taky krásný počet ❤️ kolik těch vajíček ti mrazíli!??

lucik253
20. črc 2019

@kackaa91 Krasnych bylo 8
Jedno vlozeno v rijnu,pak listopad a brezen 🥺

johan7
autor
20. črc 2019

@kackaa91 Taky mi po odbětu nebylo bůhví jak, ale přejde to, je to tam vevnitř všechno nafouklý a zvětšený z těch hormonů, hodně pij a dej si bílkovinnou dietku případně, aby se Ti nerozjel ten ohss. Fakt třeba 3 litry a víc, mě to pomohlo.

utrikocku
21. črc 2019

Ahoj holky, omlouvám se, že Vám vpadávám do skupiny. Chtěla jsem se poradit. V červnu jsem byla na KETU a zadařilo se, vše se krásně vyvíjelo až do 8. tt, kdy přestalo bít srdíčko. Doktorka navrhla revizi, dala mi jen 5 dní, jestli se nerozjede spontánní potrat a nevypadá to. Moc se bojím, aby revize neměla negativní vliv na další otěhotnění, již tak mám současných problémů dost, je to už má druhá revize. Je tady někdo, koho to také potkalo? Jak se Vám pak dařilo otěhotnět? Myslíte si, že ta revize je dobrý nápad, nebo byste to zrušili a daly tomu více času...?

kkacca
21. črc 2019

@utrikocku ahoj, byla jsem na revizi taky v 8.tt v listopadu, otehotnela jsem teda spontánně po roce a pul, v únoru první ivf a teď jsem v 6. mesici 🙂 mne v car vubec nenabizeli cekat na potrat a ja bych to ani nedala teda..

utrikocku
21. črc 2019

@kkacca moc gratuluji 🙂 otěhotnět přirozeně by bylo teda hodně velké překvapení! Moc děkuju za tvou zkušenost, ať se Ti a miminku daří.

kkacca
21. črc 2019

@utrikocku taky to u me byl šok, byla jsem týden před operaci vajecniku, bohužel radost to nebyla na dlouho :( drzim palce, revize bych se nebala, kolikrát po spontánním potratů musíš stejne an docisteni...

lucik253
21. črc 2019

@utrikocku Ahoj mne prestalo bit srdicko v 10tt v kvetnu,pak revize a do ted ms nikde a to mi pred 9dny pichli dve davky na vyvolani ms a jeste nic 🤧🤧🤧🤧uz sem z toho na nervy

utrikocku
21. črc 2019

@lucik253 to je mi hrozně líto 😪 doufám, že budeš v pořádku. Tohle mě fakt děsí. A kontrolovali ti sliznice na ultrazvuku? Dorusta?

lucik253
21. črc 2019

@utrikocku minuly patek na klinice ultraz a dobry jo vse ok. Cekam prave ze se ted vycistim a dalsi mesic dalsi Ket 😐 jen ta ms furt nic

utrikocku
21. črc 2019

@lucik253 tak to snad bude dobrý, hlavně že sliznice roste. Držím palce. Jednou se mi stalo také, že mi po vyvolání nepřišla. Dvě dávky pomohly, ale už nevím za jak dlouho. My bychom prý nejdřív mohli listopadu. Je to šílená doba, ale asi to stejně necháme na leden. Minulý rok jsem měla zkažene Vánoce mimodeloznim, tak nechci riskovat, že se něco zase pokazi. Přemýšlím, že bych spíše na podzim podstoupila stimulaci. Už máme jen jedno embryo ☹ a nechci půl roku jen tak procekat

kackaa91
22. črc 2019

Ahoj děvčata😊 tak dneska jsem volala embryolozce a máme oplodněnych 12... Budou se ještě vyvíjet do středy

lucik253
22. črc 2019

@kackaa91 supeeeer 😍 drzim palce 😘

kackaa91
22. črc 2019

@lucik253 Lucinko ❤️ moc moc děkuji 😘

lucik253
22. črc 2019

@kackaa91 Dej zas vedet 😍 ja sem na nervy z ne ms...10dni od injekci a nic 😞😞😞

evunkas
22. črc 2019

@kackaa91 tak suprr,drzim palce...prubezne nas informuj🙂

evunkas
22. črc 2019

@lucik253 ach jooo,zkousela si horkou vanu?Vim,ze jsi to asi zkousela tisickrat,ale treba ve spojeni s tim agolutinem by to mohlo vyjit...a me osobne pomaha na menstruaci tonic s chininem.

lucik253
22. črc 2019

@evunkas Jo to vis ze jo,clovek ted doma hodne lita a i se namaha...tak sem myslela ze se to treba i rozjede ale prd 😔😔😔

johan7
autor
22. črc 2019

@lucik253 Lucí, zkus si masírovat vnitřní kotníky, nejprv na pravé, pak na levé noze, po směru hodin, jakoby celý ten kotník obkruž a pomačkávej - je to akupresurní bod dělohy. Přítel/manžel ať Ti teplým měsíčkovým olejem masíruje spodní část zad, také po směru a pak to na chvíli zabal do tepla. Možná bych zkusila i prohřívací bylinky - zázvor, kurkuma, kayenský pepř...ale uvidíš sama, jak Ti co sedne, pokud by ses rozhodla to vyzkoušet 😉

kackaa91
23. črc 2019

Holky tak jsem teď přijela z caru...bohužel mi doktor vypsal nemocenskou poněvadž se mi ten hyperstimulak rozjel... V pátek mám další kontrolu... Dneska mi lékař říkal že mame 11 embryek zdravě vyvíjejících..aspon neco pozitivního

lucik253
23. črc 2019

@kackaa91 To mne mrzi ☹ embrya at se drzi 😍

kackaa91
24. črc 2019

@lucik253 zlatíčko ❤ dekuji. Teď jsem mluvila s embryolozkou a dnes jich máme 5 krásných zdravých embryek. Dneska nám je budou mrazít

lucik253
24. črc 2019

@kackaa91 😍😍😍

evunkas
26. črc 2019

@kackaa91 super,to musi vyjit🙂A jak ti jinak je?

evunkas
26. črc 2019

@lucik253 co u Tebe noveho?Uz si to dostala?

lucik253
26. črc 2019

@evunkas Ahoj, dnes je to 14 dni od te dvky na ms a porad nic. Vcera jen hneda skvrna a to vse.
😏😏😏😏

kackaa91
26. črc 2019

@evunkas ještě se mi špatně chodí i se mi blbě dýchá. Jsem jako balón... Nafouknuta no hrůza

lilisis
29. črc 2019

Holky prosím máte zkušenost s vyšším počtem kulatých buněk ve spermiu? Klinika tvrdí, že to nevadí, ale MUDr. google už říká něco jiného :(

Strana