IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
tak jak je holky 🙂 člověk někdy ani nedutá že...ale určo bude vše super..držíme tady všechny palce..
Ahoj holky 👭 ❤️ jak se tady všechny mate? Jak pokračujete? Minulý týden potvrzeno hcg 2000 ❤️ zítra první ultrazvuk tak jsem nervózní 😓, snad bude vše jak má 🙏 🍀
@kackaa91 ahoj chápu tvou nervozitu, ale určitě je vše jak má..neboj, neboj, hcg máš krásné...tfuj tfuj držím palečky...člověk se vlastně od tohoto počátku o dítě už bojí celoživotně .-) tak pak se učí přehlížet některé strachy 🙂 třeba když syn 6 let chce něco sekat sekyrou nebo zatloukat hřebíky .-) jsem někde poblíž a dělám, že jsem v klidu .-)
@kackaa91 víš ono to je někdy bežné i když žena namá stimulovanou sliznici a to ty asi maš vid? určitě je hodně prokrvená a to to někdy může dělat...takže neboj ale plne te chápu....ja bych taky už byla vybobkovaná ze všeho..po našich zkušenostech je to asi normální...ono stejně nezvývá než věřit, pozitivně myslet...všem vám to tady strasně moc přeji

@johan7 Dekuji 🥰🥰🥰