IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@kackaa91 jj holky v podstatě 10 dní po vložení je jako 15 dní po oplodnění...co jsem kdysi byal ve skupince kde se tyhle testy řešily u normálního oplození tak se holky testovaly od 9 dne...některé měly už ducha...některé třeba od 11 dne..já tuším od 12 dne...ale taky si myslim že u IVf ač v podstatě je to asi stejný čas, by se nemělo testovat dříve 🙂 tak budu držet palce at to vydržís luci do patku 🙂 když já si vzpomenu jaký jsem na to byla magor...testy testy..pritom u prvního mě to ani nenapadlo...to hrotit .-) jsem už věděla že jsem těhu 3dny před menses..test to jen potvrdil a tím to haslo...u těch další bohužel nepovedených jsem už testovala furt..jestli sílí, o kolik, jestli to dstačí atd...hrozná pakarna to byla...pokažde si říkam, že už bych to nedělala .-) a přitom beztak bych už druhy den stala pred lékarnou .-)....tak hlavne vydrž!!! vydrž pr'tka vydrž
@lucik253
Holky tak jsem z caru doma... Viděla jsem tu naši bublinku ❤️❤️❤️ Srdíčko akorát ještě nejde vidět. Na kontrolu jdu 1.10.tak snad už půjde vidět ♥️♥️♥️ jinak je vše v pořádku a bublinka je tam kde má být 🙏🙏
holky jdu se jen vykecat .-( dnes jsem ponekud smutná opět z našeho lékařství...můj příběj je na dlouho některé z vás možná ví...každopadně ani na ten nativ nemůžu pač mám streptokoka v pochvě...pohužel se mi tam nějak zanesl po kyretaži před 3 lety a veselese mnozil já o tom neveděla (nemám výtok nic) ted už pouze bolest...když na něj přišli před rokem ..práve se domníváme že se kvuli němu nechytl ani nativ který jsem pred rokem podstoupila...snažila jsem se dat dokupy...fakt vše bedlivě řeším hlídíám, partnera jsem poslala na stery jestli si to nepredavame (ač on měl toho stejného streptkokoka alagaciae v krku) ale to mu doktor nerek jen ze ma streptokoka..zjistila jsem to až ted...no šel na stery s tim že to mám ja...a bral v tu chvili antibiotika na ten krk..a ano v pohode mu vzali stery na uplne jine veci, dnes jsem videla zpravu a jeste uplne nelogicky pac by ster stejne byl nepouzitelny když byl v leceni antibiotiky...takže mu řekli že je naprosto zdrav...takže jsme si to dalsi rok predavali z jednoho na druheho...nejspise, po nativu mi to asi zavlekli i do delohy takže masakt zimnice horecka dalsi antibiotika už je ta resistence takže ja furt doslova v hajzlu nic nezabíra..nevím už kam se obratit a dnes se navic dozvim že co dellali partnerovi byl o naprosto zbytečné a jeste me tím vystavili dalsimu riziku....a nejhorsí je když jdu na gyndu a dela mi ultrazvuk..mam fak stesti že tam trefi zrovna dobu ovulace...a vidím načechranou 8.5 mm sliznici a 2cm folikul...je mi 36 ovulacvi míám každy měsíc a je mi to k hovnu...(nemám vejcovody po vsech tech kyretazich srustech atd.) tak jenom vidím jak muj sen o druhem mimi se pak po ovulaci ztraci a zanika nekde v utine brisní ☹ pán buh mi fakt dal extra plodnost...všechny tehu na první štuch ovulace prekrasna...a presto nemuzu mít ted druhe dítě...nikdo mi nedokaze pomoci s tim streptokokem a v takovem stavu ve kterem ta pochva a deloha je je ivf zbytečné...a vsechny me krasne vajička prijdou na zmar...je mi fakt z toho smutno..tak se nezlobte za ten dlouhy monolog..a kdyby někdo měl nějakou radu jak s tou sviní streptokokovou zatočit klidne sem s ní...beru snad vše co jsem na trhu našla...
@europa00 Ja teda neviem, ale mne bolo povedane ze streptokoka niektore zeny v pochve maju prirodzene a aj ked sa prelieci tak sa vacsinou hned vrati. To ti povedali v car ze pricinou neuspechu je streptokok? Lebo u mna ziadneho streptokoka nikdy pred ivf ani vkladom neriesili a to som ho mala pozitivneho v tehotenstve. No kazdopadne mozno by som doporucila Chlamydyl extra od purus meda, su to bylinky, jednak na celkove posilenie imunity, jednak by to z tela malo vyhanat vseliake taketo veci. Osobnu skusenost teda nemam, ale hodne ludi to chvalilo.
@bambulka247 ahoj no víš ono jsou ženy které jsou prostě přenašečky a jim samotným to nezpůsobuje vůbec nic..takže se streptokok nelečí a pouze se podají antibiotika před porodem...já nic takoveho neměla museli mi to tam zanest což není zase tak těžke..během roka a pul se ve mě hrabalo tolik doktoru že masakr 3 x kyretaž 1 x mimodeložní..takže operace zanety dělohy..kyretaze neustále antibiotika do toho partner streptokoka alagaciae v krku furt jsem s nim v podstate byla v kontaktu on se taky ze zacatku tvaril nenapadne spíše jsem si myelela že mam lehke kvasinky i když bez výtoku..vždy se to nejak prepatlalo nejakou masti na kvasinky ale zacalo se to stupnovat zhorsovat..bolest dělohy bolest při sexu pořad podrazdena sliznice ..srusty v deloze...a už se vezes začarovany kruh ze ktereho je tezke vystoupit...a ano streptokok muze byt v nekterych pripadem za vcasnym potratem nebo predcasnym porodem...takze to moc sranda není ho mít a ještě když žene delá problemy...a práve psala mi paní ktere na to prisli v caru a pri zavadení embria ji podaly antibiotika...to jsem taky čuměla...takžeproto už jsem celkem zoufala ted uz vlastne není den abych se necitila diskomfortne...coz je na palici

@kackaa91 aha no to je přeci strašně brzy na srdce...někdo už má po 6 týdnu ale tak brzy nevím no 🙂 ale hlavne at je ultra ok...srdíčko by bylo ten příští .-)