IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Ahoj kolik to stojí?
Holky, jdu si pro radu ke zkušenějším... v úterý mám první KET (ET nebyl kvůli OHSS)... četla jsem tady v několika diskuzích o tom, že je potřeba mít plný močák, ale moje doktorka se o tom ani slovem nezmínila.. jak moc je to důležité? kvůli čemu vlastně by měl být močák plný? A stačí třeba hodinu před výkonem nejít na záchod nebo je potřeba do sebe vyklopit litr vody? Díky
@peggy_5 Ano, na transfer je potreba mit plny mechyr, ale ne k prasknuti, spis pohodlne. Je to kvuli tomu, ze pouzivaji ultrazvuk pres bricho a lip uvidi delohu. U nas na klinice je v instrukcich nejit na zachod 1-2 h pred transferem. Ja jsem sla cca hodinku plus jeste cestou autem na kliniku (40min) vypila cca pul litru vody a pak neco malo jeste na oddeleni, ale to je subjektivni. A lepsi mit ho plny a popr. ho vyprazdnit, nez ho mit prazdny a cekat. 😊
@peggy_5 ahoj já měla tak plný močák až mi to bylo krajně nepříjemné...i když jsem 2 x upustila před transferem stejně to bylo moc...říkali že až zbytečně..takže transfer mi byl krajně nepříjemný z toho duvodu málem jsem se fakt počurala...takže to nepřehánět...stačí normalne..nemusís se tam svíjet z nevyčuraní
@peggy_5
Když jsem chodila do CARu v Motole, chtěli po mě půl hodiny před výkonem vypít půl litru vody, dalo se to v pohodě vydržet, po KETu mi nabízeli cévkování, ale nevyužila jsem to. Teď jsem po přestěhování chodila do reprofitu v Brně, tam po mě chtěli jen půl hodiny před výkonem nečůrat. V reprofitu mi na UZ vše ukazovali, bylo krásně vidět i zavedené embryo v děloze. Byla jsem na Ketu celkem šestkrát, nikdy mě nic nebolelo, nikdy mi nebylo nic nepříjemné, čekám teď z Ketu druhé dítě. Přeju hodně štěstí.
Ahoj holky, tak se vám hlásím po svatbě 😀 přežila jsem, nikdo neomdlel ani se nepoblil ani nepopral, takže tímto to považuji za zvládnuté 😀 teď se můžeme zase vrhnout do příprav na mrňouska. Chtěli bychom zkusit už teď po menstruaci KET, vím, že už mi to v Pronatalu říkali, ale jak jsem měla plnou hlavu svatby, tak jsem to nějak vypustila...při KET se objednám jen na ultrazvuk po menstruaci, aby viděli, jak roste sliznice a jestli je ovulace, že? Kvůli případnému načasování a stimulaci... Menstruace má dorazit za cca týden.
Tak se mám ozvat 1.dc a objednají mě na utz, když bude nález v pořádku, bude ket 😍

@lucik253 Lucinko ❤️ uvidíš všechno půjde jak má 🙏 🍀