icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

kackaa91
8. říj 2019

@lucik253 Lucinko ❤️ uvidíš všechno půjde jak má 🙏 🍀

lucik253
8. říj 2019

@johan7 ❤️❤️❤️🙈🙈🙈🤰

lucik253
8. říj 2019

@kackaa91 Dekuji ❤️❤️❤️

evunkas
8. říj 2019

@johan7 diky moc,transfer nebude,ani nemel byt,posilame (snad bude co) embryjka na genetiku ..

evunkas
8. říj 2019

@lucik253 gratuluju🙂
Moc ti to preju...

lucik253
8. říj 2019

@evunkas Moc ti dekuji ❤️

mendy84
8. říj 2019

Ahoj kolik to stojí?

johan7
autor
8. říj 2019

@evunkas Á jó vlastně, vždyť jsi to říkala, promiň 🙂

evunkas
8. říj 2019

@johan7 v pohode,clovek si nemuze pamatovat vse...ja jsem ted na nervy,aby vubec na tu genetiku zbylo...fakt jsem na nervy☹

johan7
autor
8. říj 2019

@evunkas To věřím, člověk, co to neprožije, nepochopí, je to věčnej kolotoč strachů, nadějí..., ale jednou to vyjde, to vím 😉 ten rok 2020 to jistí, za tím si stojím 😀

lalen1
9. říj 2019

@evunkas uz vis kolik embryjek zbylo? ❤️ Jak se cítíš?

peggy_5
13. říj 2019

Holky, jdu si pro radu ke zkušenějším... v úterý mám první KET (ET nebyl kvůli OHSS)... četla jsem tady v několika diskuzích o tom, že je potřeba mít plný močák, ale moje doktorka se o tom ani slovem nezmínila.. jak moc je to důležité? kvůli čemu vlastně by měl být močák plný? A stačí třeba hodinu před výkonem nejít na záchod nebo je potřeba do sebe vyklopit litr vody? Díky

evawest
13. říj 2019

@peggy_5 Ano, na transfer je potreba mit plny mechyr, ale ne k prasknuti, spis pohodlne. Je to kvuli tomu, ze pouzivaji ultrazvuk pres bricho a lip uvidi delohu. U nas na klinice je v instrukcich nejit na zachod 1-2 h pred transferem. Ja jsem sla cca hodinku plus jeste cestou autem na kliniku (40min) vypila cca pul litru vody a pak neco malo jeste na oddeleni, ale to je subjektivni. A lepsi mit ho plny a popr. ho vyprazdnit, nez ho mit prazdny a cekat. 😊

europa00
13. říj 2019

@peggy_5 ahoj já měla tak plný močák až mi to bylo krajně nepříjemné...i když jsem 2 x upustila před transferem stejně to bylo moc...říkali že až zbytečně..takže transfer mi byl krajně nepříjemný z toho duvodu málem jsem se fakt počurala...takže to nepřehánět...stačí normalne..nemusís se tam svíjet z nevyčuraní

evawest
13. říj 2019

@europa00 Ja jsem jednou skoro lezla po zdi, jak to bolelo. Ale upustit jsem nedokazala, bala jsem se, ze nebudu moct prestat. Ale rikali mi, ze obcas se jim na koze pocuraji, no. Jsem rada, ze se me to netykalo ani jednou. 🙈🤗

evunkas
13. říj 2019

@lalen1 zbylo jedn☹Uz mi fajn.Zitra uz jdu naplno do prace...V utery mi budou vytahovat stehy...

lalen1
13. říj 2019

@evunkas a kdy se dozvíš vysledky genetiky? Drzim palce at je to sampion a je v pořádku!!!

suromana
14. říj 2019

@peggy_5
Když jsem chodila do CARu v Motole, chtěli po mě půl hodiny před výkonem vypít půl litru vody, dalo se to v pohodě vydržet, po KETu mi nabízeli cévkování, ale nevyužila jsem to. Teď jsem po přestěhování chodila do reprofitu v Brně, tam po mě chtěli jen půl hodiny před výkonem nečůrat. V reprofitu mi na UZ vše ukazovali, bylo krásně vidět i zavedené embryo v děloze. Byla jsem na Ketu celkem šestkrát, nikdy mě nic nebolelo, nikdy mi nebylo nic nepříjemné, čekám teď z Ketu druhé dítě. Přeju hodně štěstí.

johan7
autor
14. říj 2019

Ahoj holky, tak se vám hlásím po svatbě 😀 přežila jsem, nikdo neomdlel ani se nepoblil ani nepopral, takže tímto to považuji za zvládnuté 😀 teď se můžeme zase vrhnout do příprav na mrňouska. Chtěli bychom zkusit už teď po menstruaci KET, vím, že už mi to v Pronatalu říkali, ale jak jsem měla plnou hlavu svatby, tak jsem to nějak vypustila...při KET se objednám jen na ultrazvuk po menstruaci, aby viděli, jak roste sliznice a jestli je ovulace, že? Kvůli případnému načasování a stimulaci... Menstruace má dorazit za cca týden.

lucik253
15. říj 2019

@johan7 Ahoj tak to je super 😍🤩😍 jak jsem dostala ms tak jsem se hned obj na ultrazvuk,sla jsem cca 11dc a koukli na to a 20dc byl KET

johan7
autor
15. říj 2019

@lucik253 Lucí, tak super, to bych mohla mít jako narozeninový dáreček ❤️

lucik253
15. říj 2019

@johan7 Jooo 😍 ja ted cekam zase na kontrolu a bojim se

johan7
autor
15. říj 2019

@lucik253 Kdy jdeš?

lucik253
15. říj 2019

@johan7 10:45 😍

johan7
autor
15. říj 2019

@lucik253 Budu držet palce, ale jsem přesvědčená, že je vše v pořádku 🍀

johan7
autor
15. říj 2019

Tak se mám ozvat 1.dc a objednají mě na utz, když bude nález v pořádku, bude ket 😍

kackaa91
15. říj 2019

@johan7 paráda 😍 držím palečky Johanko ❤️ ❤️

johan7
autor
15. říj 2019

@kackaa91 Moc děkuju, moc 😍 jsem na to zvědavá, těším se, ale i se trochu bojím, ale asi to stejně neovlivním, tak to budu muset pustit z mysli...nějak 😀 jak, to ještě nevím.

kackaa91
15. říj 2019

@johan7 já byla uplne před Ketem nervózní 😓 ated jsem ještě víc Johanko 😬😁😁si nevybereme 😁

lucik253
15. říj 2019

@kackaa91 No clovek se boji porad

Strana