IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@lucik253 ahoj v kolikatem jsi tydnu? Me rekla v 5+2 ze nema srdecni akci a ze v patek revize a ze je velke do 5tydne...tak se ptam kdy jsi mela viditelne srdicko?dekuju moc za odpoved ...jsem trosku nadne😢bojim se ze opravdu pujdu na revizi...
@racochejlek87 ahoj v 5+2 ještě nejde videt srdeční činnost, mě šla vidět taky později. Sám doktor říkal že 5tt je brzy na srdíčko
@racochejlek87 V 6tt uz bilo a ted sem byla 7+6 a taky busilo krasneeee
@kackaa91 dekuju zetra to bude 5+7.tak uvidim...a kam chodis do centra?
@lucik253 dekuju za odpoved tak uvidim chofim fo repronefy a zetra nezavazne jdu do heliosu...k panu primari tak uvidim...bojim se potratu😢
@racochejlek87 To je strašně brzy hnát na revizi, určitě bych počkala, to je dobře, že jdeš i jinam!! Já jsem měla vidět srdíčko v 6+5, to mělo embryjko 6mm. Moc držím palce a věřím, že se ukáže.🙏🏻🍀
@racochejlek87 chodila jsem do Eurofertilu, opravdu bych ještě na revizi nešla. Je hrozne brzy
@racochejlek87 chodíš do Repromedy?a to te ženou hned na revizi?já měla ZT a čekala jsem u nich snad 14 dnů jestli to neodejde samo a jestli se třeba ještě neobjeví srdíčko..pak už mi hrozil zánět... držím palce,ať se ještě objevi!5tt je opravdu brzo
@racochejlek87 To je hrozne brzo na revizi prece!!!
Ja musela v 10tt ale to uz nebilo srdicko 😔😔😔
@pipi_puncocha dekuju tobe a vsem holkam co mi odpovedeli uvidim jak zitra dopadnu diky za podporu!!!!😊
@racochejlek87 tak pak určitě napiš, budeme držet palce.😍
@racochejlek87 ?????? to ti řekl nějaký doktor????? snad neee..určitě nikam nechod upřímne asi je 5 % žen co ma v tomto týdnu embrio srdce...co je to za kravinu...pokud si pamatuji já..říkalo se prijdte v 8 týdnu už by mělo byt videt srdce na 100%
ale do te doby to nikdo neřesil...objevuje se někdy až v 6 týdnu 7...
už za tohle bych vymenila dokrora si predtav ze bys v patek sla na revizi a zabila sve dite!!!
@racochejlek87 A počítáš to správně? Od prvního dne menstruace?
@racochejlek87 Zdravím, jak jsi dopadla?

Ahoj holky, tak dalsi kontrola zamnou a vse v poradku 😍