IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Holky mate zkusenosti s testem Clear Blue Easy? Muz vidi ducha... me spis prijde jako by ta carka jen prosvitala.. je mozny ze by mohla prosvitat? Na dvou testech? KET byl 15.10...
@peggy_5 zkus si udelat gs mmstest🙂 v lekarne 2testy za 50kc kolikaty ses den? 12 ?den zkus to vyfotit🙂 drzim peste!!!😊
@racochejlek87 ahoj 🙋 jak si předtím dopadla?
Ahoj holky, tak po 3 dnech zpoždění a doufání se zase zázrak nekonal a tentokrát i slza byla, nějak to na mě všechno dolehlo a menstruace je zase masakr :( budu psát do Pronatalu kvůli ultrazvuku na ket, vím, že bych se měla těšit, ale je mi mizerně...
@kackaa91 ahoj ja nakonec byla v tom heliosu a srdicko tam bylo nastesti v repromede jsem se nerozcilila nestalo me to za to!kvuli krave doktorce ktera si spletla tydny a misto toho aby me vzala krev na hcg tak me posilala na potrat sni nahodou!!no jelikos spinim ale tak mam vic lezet!!!!a zvysit si davky gynoprodylu 2-2-2 tak uz 3den nespinim ...pokud bych se rozkrvacela tak okamzite do nemocnice...uz zacinam 8tyden...
A co jak se mas ty?
@racochejlek87 tak to je super, jsem ráda že to dopadlo takhle 🙏teď si představ že bys kvůli té doktorky dala miminko pryč 😲to je hrozné, na to ani nemyslet 😒... Joo já v pohodě, a doufám že vše je jak má. V úterý mám prvotrimestralni screening 🙏tak už jsem nervózní a zároveň natěšena ❤️❤️❤️ ty se hlavně drž a buď v klidu, já taky špinila skoro 4 týdny v kuse...
@kackaa91 drzim ti peste at ti to dopadne dobre to vysetreni!!!😘
@johan7 chapu te,je to silene unavny.V patek to byly dva roky,co jsem musela jit na potrat v 15tt a od te doby to porad resime...proto se snazim to omezit,treba se snazim mene hledat informace,co jedte delat atd.,pze bych si uz z toho hodia masli...myslim si,ze me to vse zmenilo i nas vztah s manzelem,ale porad verim a doufam,ze jednou to dopadne....neboj,dockas se taky a pak uz budes vzpominat jen na to hezke...
Vyskedky trvaji od 3 tydnu do 8 tydnu,ale jak rikam,moc v ne nedoufam...
@evunkas Je to tak, člověka to prostě změní, resp.ženskou, nikdo, krom těch, co to prožívají si to nedovede představit, co to je za velkou sílu, co to vše ovládá. Když sportujeme, když relaxujeme, když vaříme, pořád to tam někde je a nejde se toho vzdát. Já byla teď na semináři a už v tom zase lítám a hledám...a teď kdo ví, co je dobře, dostat to ze sebe jednou za čas pláčem a vyventilovat to nebo to nechat doutnat uvnitř a jakoby to neřešit...Tak to už by to teď někdy mohlo být?
jj holky je to šílené...nikdy bych nevěřila že to budu v životě řešit...každy se mi vždy posmíval že mě někdo zbouchne hned jak se o me otre..a v podstate to byla pravda...jen me nikdy nenapadlo že se zdrvotně karty zamíchají tak, že mi totalne zdevastují dělohu...že budu řešit nějaké zánety srusty potraty...taky vnímám jak se to na mě podepsalo...kolik to člověku vezmě energie, víry v doktory...a celkově ten cas ztracený nad bádaním proc, kde je chyba...a v podtatě řešením něčeho co je nejpřirozenější věcí na světe a to početí...děkuji alespon za první těhotenství, kdy jsem se mohla normalne radovat a normalně smýšlet..nedelala jsem opakovane testy, nebyl tam strach že bych ditě potratila..prostě jsem měla ukázkové těhu...kdy jsem se nijak neštřila..výšlapy, rekonastrukce..dnes už jsem jiná....snažím se hledat i něco pozitivního na tom jak to osud zamíchal...a jediné co mě nepadá je to, že prostě čekáme na ty konkrétní děti...prostě na ty které tady s námi mají byt...zatím nevím nejsem rozhodnutá že ještě někdy podstoupím nativ...ale nechávam si to otevřené alespon do doby dokud budu mít dostatek vajíček...holka od nás z města jde už snad po 6 na potrat dobrovolně..a ja si říkám kde je ta spravedlnost...jaký tohle má záměr...ale asi se na to nedá takto pohlížet...prostě jenom bojovat a žít ten svůj život jak nejllépe umíme...jo a všem V TOM tady gratuluji..už je vás tu celkem hodně...a ty zbylé čekající máte alespoń útěchuže opravdu je vše možné a dočkáte se..život nás jen zkouší...držím palce
Holky, tak já jdu v pondělí na ultrazvuk před ketem...nechci si připouštět radši nic - ani úspěch, ani neúspěch, ale nejde to, pořád se mi to zase honí hlavou a doufám 🙏🏻

@kackaa91 supeeeer 😍