IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Ja vsem drzim moc pesticky holky!!!!😘
@johan7 Uz davno ne, na tehle klinice mam Lubion, progesteron v injekcich dvakrat denne a ted i Cyclogest, cipky jednou denne. Crinone jsem mela jen na prvni klinice a uprimne jsem ho nesnasela. Pry pokud krvacis jeste pred vysazenim, nemas dost progesteronu. Proto mi dr. pridal ten Cyclogest.
@evunkas Já vím no, to máme s věkem stejný..., ale já prostě vím, že ten 2020 bude dobrej, fakt 🙏🏻 A zeptám se asi blbě, ale pokud se dá testovat jedno embryo a zjistí vadu, tak to ale automaticky neznamená, že tu stejnou vadu budou mít všechny, co vyprodukujete nebo jak to je? Nebo je to u Tebe podmíněno geneticky, že všechny embrya mají stejnou vadu a neuchytí se?
@johan7 ja si picham agolutin misto utrouse.. Klinika v které jsem s ním ma nejlepší zkušenosti, je bez doplatku, jen tedy se píchá do svalu a neni to uz sranda-mam bolavej boulatej zadek, ale to zvladnu, je to to nejmenší... Kamarádka se na nej ptala v jiném centru a tam ji ho nedoporucili.. Co car to jiná zkušenost.. Ale muj dr říká, co pichnes to tam zustane, a to mi dává smysl...
@johan7 nn, nemusí zdravotník.. Píchá mi to manžel a ja obcas do stehna do svalu, at si zadek uleví, priznam se, že uz slza proběhla nez mi sestra poradila, ze můžu i do stehna .. Pak maji ještě dobre zkušenosti s jinymi inj (nemůžu si vzpomenout na název) a ty jsou podkožní, takže neboli.. O tech mluvil, ze vyjdou na cca tisíc korun týdně.. Picham od ET a jsem 8+0tt a ještě asi budu do 12tt, protože spinim a dr právě nechce menit za nic jiného, protože změna hodnoty progesteronu může způsobit větší krvaceni...

@evunkas Evi, zkus to ještě, já vím, že je to šíleně náročný po tom všem a že už nemáš sílu, ale ještě jsou možnosti, ještě není všech možností konec, otázkou je, jestli to miminko tolik chcete, abyste to všechno podstoupili...taky si občas říkám, jestli mi to za to vůbec stojí, ale pak se vždycky nějak zatnu a jdu do toho. Co dárcovský program? Co jiný car? Vím, že Ti musí být hrozně..., ale já si pořád myslím, že se Ti to podaří 😘