icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

johan7
autor
8. lis 2019

@evunkas Evi, zkus to ještě, já vím, že je to šíleně náročný po tom všem a že už nemáš sílu, ale ještě jsou možnosti, ještě není všech možností konec, otázkou je, jestli to miminko tolik chcete, abyste to všechno podstoupili...taky si občas říkám, jestli mi to za to vůbec stojí, ale pak se vždycky nějak zatnu a jdu do toho. Co dárcovský program? Co jiný car? Vím, že Ti musí být hrozně..., ale já si pořád myslím, že se Ti to podaří 😘

johan7
autor
8. lis 2019

@europa00 Tak jsme to pojistili včera a předevčírem po úterním Ovitrelle, tak to by bylo, aby se z toho někdo nevyklubal 🙂

europa00
8. lis 2019

@johan7 ha a jasan...spermie tam můžou číhat i 4 dny klidně .-) jj musí budu ti držet palceeeeeeeeeeeeeeeeeeee

johan7
autor
8. lis 2019

@europa00 Děkuju 😘

evunkas
8. lis 2019

@johan7 Johanko,diky za podporu.Je mi asi ani nevim,uz jsem takova smirliva se vsim...do dalsiho pokusu uvidime,zda pujdeme,pokud jo,tak urcite s darov. spermiemi,vajicka nevim...ale jeste uvidime,jestli do toho pujdeme...tobe moc drzim palce...

lalen1
8. lis 2019

@evunkas to je mi líto, porad jsem sem nakukovala a doufala v dobrou zprávu u Tebe!! Odpocin si a za čas uvidíš.. Musi to byt hrozně náročný pro Vas!! Drz se!!

johan7
autor
8. lis 2019

@evunkas Já vím, že je to na palici a třeba když by se na to člověk vyprdnul, tak by to zrovna vyšlo přitozeně, ale kdo ví. Pokud Ti zbydou ještě síly, zkus ještě zvážit možnosti. Moc Ti fandím a držím palce! 🍀

evawest
8. lis 2019

@evunkas Uvidis, jak se budete citit. Mne uz taky zacinaly dochazet sily a vysel 8.pokus IVF, z toho to byl druhy s darovanymi spermiemi a prvni s darovanymi vajicky. Ted jsem 8+0 s dvojcaty. 👍

evunkas
8. lis 2019

@johan7 u nas prirozene bohuzel nefunguje-Kvuli te geneticke vade,prineslo by to vice starosti nez radosti...☹uvidime,zkusim se s tim nejak porvat...ale znam se,jen tak se nevzdam😉

johan7
autor
8. lis 2019

@evunkas No právě, nepřijde mi, že bys to měla a chtěla jen tak vzdát a pokud budou možnosti, využijte je, ať si pak neříkáš, že jsi to nezkusila. Nebo je to na Tobě samo, ale myslím, že Ty to nevzdáš 🍀 u koho jsi byla na tý imunologii?

racochejlek87
8. lis 2019

Ja vsem drzim moc pesticky holky!!!!😘

johan7
autor
8. lis 2019

@evawest Evi, Ty jsi psala, že jsi taky měla Crinone, že? I teď ho máš? Předtím jsem po něm dost špinila i krvácela, pokud to tedy bylo tím...

evawest
8. lis 2019

@johan7 Uz davno ne, na tehle klinice mam Lubion, progesteron v injekcich dvakrat denne a ted i Cyclogest, cipky jednou denne. Crinone jsem mela jen na prvni klinice a uprimne jsem ho nesnasela. Pry pokud krvacis jeste pred vysazenim, nemas dost progesteronu. Proto mi dr. pridal ten Cyclogest.

johan7
autor
8. lis 2019

@evawest Před vysazením je myšleno jako vysazení při negativním tt před menstruací?

evunkas
8. lis 2019

@lalen1 diky,no uvidime,jsem typ cloveka,co nerad neco vzdava,ale tohle proste silou neurvu...takze red si uzijeme listopad a prosinec a pak se uvidi

evunkas
8. lis 2019

@evawest ja vim,moc ti to preju...uvidime,ale moc dekuju za podporu.Drzim palecky,aby vse bylo az do porodu ok...

evunkas
8. lis 2019

@johan7 nechci to vzdavat,ale vis jak..nejsem nejmladsi...atd.ted si uzijem listopad a advent a v roce 2020 uvidime,co s dalsim pokusem...Na imunologii jsem byla v Imunnia (je to u metra Krizikova) a doktorka se jmenovala Setinova

johan7
autor
8. lis 2019

@evunkas Já vím no, to máme s věkem stejný..., ale já prostě vím, že ten 2020 bude dobrej, fakt 🙏🏻 A zeptám se asi blbě, ale pokud se dá testovat jedno embryo a zjistí vadu, tak to ale automaticky neznamená, že tu stejnou vadu budou mít všechny, co vyprodukujete nebo jak to je? Nebo je to u Tebe podmíněno geneticky, že všechny embrya mají stejnou vadu a neuchytí se?

evawest
9. lis 2019

@johan7 Jj, kdy ho jeste aplikujes, dokud ti klinika nerekne, ze mas prestat v pripade negativniho testu. Ja jsem s nim taky spinila, ale ta prvni klinika nikdy nezmenila protokol.

evawest
9. lis 2019

@evunkas Dekuju. Tobe drzim palce a uzijte si krasne vanoce. 😊

johan7
autor
9. lis 2019

@evawest Takže myslíš, že když jsem krvácel hned po ET, mohlo to být nedostatkem progesteronu a jen Crinone to třeba neutáhnul? Podle horm.profilu je progesteron v normě.

evawest
9. lis 2019

@johan7 Tohle mi rekl doktor. Ty to mas treba z neceho uplne jinyho, kdyz krev byla v poradku. 🤷‍♀️

johan7
autor
9. lis 2019

@evawest No jasný, to spíš mě jen tohle vůbec nenapadlo, že by mohla být případně příčina. Mě k tomu nikdo nic neřekl i když jsem se ptala. Teď po ket mu to ještě jednou řeknu, že ten Crinone nechci a ať mi dá něco jiného.

evawest
9. lis 2019

@johan7 Za zeptani nic nedas. Kdyz mi na druhe klinice rekli, ze Crinone nepouzivaji, ze budu mit injekce, skoro jsem skakala radosti do stropu. Uz i ty cipky jsou lepsi, nez ten gel. Snad budou vstricni. 🤞

johan7
autor
9. lis 2019

@evawest Viď? Taky bych asi brala cokoliv jiného než ten Crinone. Uteogestan nemůžu kvůli alergii, ale jak je vidno, je toho mnohem víc, co by mohli nabídnout. Uvidíme a děkuju 🙂 už jsem jak na trní.

evunkas
9. lis 2019

@johan7 geneticka vada je u manzela.takze teoreticky se tahle vada muze vyresit dar. spermiemi,ale znas to, vekem se stava ze embrya mohou byt spatna i s ohledem na vyssi vek a pak se u embryi objevi nahodna geneticka vada.

johan7
autor
9. lis 2019

@evunkas To je pravda no, věk hraje v tomhle asi roli, ale je super, že i možnost dárcovství tady je a dá se eventuelně využít, pokud k tomu nebudete mít blok...

lalen1
9. lis 2019

@johan7 ja si picham agolutin misto utrouse.. Klinika v které jsem s ním ma nejlepší zkušenosti, je bez doplatku, jen tedy se píchá do svalu a neni to uz sranda-mam bolavej boulatej zadek, ale to zvladnu, je to to nejmenší... Kamarádka se na nej ptala v jiném centru a tam ji ho nedoporucili.. Co car to jiná zkušenost.. Ale muj dr říká, co pichnes to tam zustane, a to mi dává smysl...

johan7
autor
9. lis 2019

@lalen1 Moc děkuju za info. A to si taky pícháš sama? Nebo jasně, že ne sama do zadku 🙂, ale jako nemusí to píchat zdravotník?

lalen1
9. lis 2019

@johan7 nn, nemusí zdravotník.. Píchá mi to manžel a ja obcas do stehna do svalu, at si zadek uleví, priznam se, že uz slza proběhla nez mi sestra poradila, ze můžu i do stehna .. Pak maji ještě dobre zkušenosti s jinymi inj (nemůžu si vzpomenout na název) a ty jsou podkožní, takže neboli.. O tech mluvil, ze vyjdou na cca tisíc korun týdně.. Picham od ET a jsem 8+0tt a ještě asi budu do 12tt, protože spinim a dr právě nechce menit za nic jiného, protože změna hodnoty progesteronu může způsobit větší krvaceni...

Strana