icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

johan7
autor
9. lis 2019

@lalen1 Díky za tip, zkusím to v úterý s nimi probrat a Tobě moc držím palce. Ty jsi měla zjištěno málo progesteronu z krve? Proto to špinění?

lalen1
10. lis 2019

@johan7 Diky, nikdo neví proč spinim.. Na začátku se to děje často a nemusi být viditelná příčina...

europa00
10. lis 2019

@evunkas ahojky když tedy máš tu genetickou vadiu tak to prece snadno vyřesí vajíčko od darkyně ne? plus já už se tu ztracím, nevim jestli ti prisli jeste na neco co se ta vyresiut asi lekama ne? a pak y to melo byt v pořadku ne? nebo o co je to tam komplikovanejsi? omlouvám se ale je tu tolik holek a už se mi tu míchají diagnozy .-)

kackaa91
10. lis 2019

Holky tak já jsem dneska skončila v nemocnici 😪 bohužel jsem začala krvácet...mam kapaky a klid na lůžku. Miminko je v pořádku naštěstí ale mám hematon blízkosti miminka další hematom 😪😪takže proto taky zůstávám...

johan7
autor
10. lis 2019

@kackaa91 Ježiši Kačí, copak se to děje 🙏🏻 Moc držím palce, ať jste s miminkem v pořádku! Je dobře, že jsi pod dohledem. Ale teď na ultrazvuku doktor nic neviděl, že? Tak to se muselo udělat během chvíle tedy.

kackaa91
10. lis 2019

@johan7 ne ne právě že teď naposledy na kontrole nic neviděl a říkal že vše v pořádku. No jsem ve stresu ale uklidnilo mě to jak mi doktor pustil srdíčko a já jej slyšela. Můj bojovnicek bojuje ❤️❤️❤️🙏jsem na něj hrozně pyšná ❤️❤️❤️

evunkas
10. lis 2019

@europa00 ahoj,to chapu,ze se v tom ztracis,neni se cemu divit.Je nas tu hodne,o to vic se muzeme podporit🙂Chyba je u manzela,ma translokaci...chtela jsem to proste zkouset,nejak jsem se nemohla srovnat,ze to nebude manzela...i kdyz jemu to nevadi,pokud ale pujdeme do dalsiho pokusu,tak s darcem...ja jsem zdrava,jen uz stara...dvakrat tehotna jsem byla,ale porad bez deti...uvidime,jestli se hecneme do dalsiho pokusu...

johan7
autor
10. lis 2019

@kackaa91 Je to bojovníček a jsem přesvědčená, že to miminko neohrozí ❤️ Srdíčko bije a to je hlavní. Určitě Ti pomohou ❤️ Moc na Tebe myslím, ať je vše v pořádku a jste oba ve zdraví zase doma.

kackaa91
10. lis 2019

@johan7 zlatíčko moc děkuji ❤ věřím v to že bude vše v pořádku. Ten šok když vidíš tu krev je nejhorší 😔😔😔

johan7
autor
10. lis 2019

@kackaa91 To chápu, musel to být šok, když už si člověk říká, že bude vše dobré, tak zase tohle, ale pak také úleva, když bilo srdíčko ❤️ Moc držím palce, opatrujte se.

evunkas
11. lis 2019

@kackaa91 Kaci,drz se a verim,ze to dpbre dopadne...dej nam pak zase vedet...

kackaa91
11. lis 2019

@johan7 to máš pravdu ta uleva 😌 je k nezaplacení zlato, teď už jen doufat že vše bude jak má. @evunkas děkuji Evi, jsi hodná. Určitě dám vědět, sama jsem zvědavá co mi řekne doktor na vizite 🙏🙏🙏❤️

lucik253
11. lis 2019

@kackaa91 😢😭😭

lucik253
11. lis 2019

@kackaa91 Ze tak najednou...cim se to stane nerekli????

europa00
11. lis 2019

@evunkas aha takže ty genetickou vadu nemáš? holka je fajn ze to muzi nevadi a tobe by take vadit nemelo...je to rozumne v podstatě to, když má člověk takove rizika vývojových vad má asi duvod proč nemá děti...dnes se vše obchází a řeší nasílu ivf, ale nemyslim si že vždy se má jit za hranice...tvuj muz je super že to opravdu bere rozumně,protože si myslím, že na tom opravdu moc nezáleží...na tom dítěti pracujete spolu, procházíte si tím spolu od začatku...bude prostě vaše..vůbec bych se toho nebála a šla do toho s jinými spermiemi...jo a co je pro tebe stará? můžu se zeptat kolik je ti let? mě už 36 a kdyby mi ještě před 6 lety někdo řekl že bych uvažovala o dítěti druhém tak bych mu řekla že je blazen ve 36 🙂 no a teď mi to uplně blbé zase nepřijde...ale netlačím na pilu, snažím se dat se dokupy hlavne tu dělohu pač co se tam za 4 roky napachalo..jeste ted se z toho pomalu dostavam..a uprimne nevim jestli se to zpravi mám už atrofii sliznice...pritom hormonalni profil ok...i ovulace kazdy mesic...tak mi je vzdy do breku když na ultrazvuku vidim 2 cm folikul a vajičko ktere pak jen tak zanikne někde v briše .-(
a tvoje vajička jsou na tom jak?? musi do tebe prat tunu hormonu? nebo už jsem tady četla že už to snad chcete vzdat?..a treba jednoduzší cesta mít rovnou oplodnené vajičko uplně cizi?..pro tebe by to byla minimani hormonalni zatěž..jen by asi nastimulovali ovu a šoupli jho tam....a navíc i přes placentu nebo tak nejak se tam nasroubuje i čast tveho DNA...co taková možnost?

europa00
11. lis 2019

@kackaa91 kačko držím palce, hlavně vše musí dobře dopadnou mimčo už je jak staré? ty už ses nějaký ten pátek těhu viď..to bude bojovník.neříkali z čeho vznikají hematomy? jak se stane že tam jeden den není nic a naráz bum?

kackaa91
11. lis 2019

@europa00 jj podle mého gynekologa jsem dneska 13+5 ale doktor mi dnes tady říkal 14+2..no právě že dnes mi nikdo nic neřekl. Zítra mi prý řekne primář. Naštěstí už nekrvacim. Pokud nezačnu do zitra krvácet tak zítra vyšetření a pustí mě domů.

evunkas
11. lis 2019

@europa00 je mi 36,vajicka se mi tvori hure,ale neco malo ze me vzdycky vydoluji.V tomhle roce jsem uz byla i po ket tehotna,ale asi 25 dnu po ket obrovske krvaceni a konec☹No,pokud se rozhodneme,tak urco pujdeme do dar. spermii,mozna i vajicek,jeste uvidime.Manzel je v tomhle super,ze mu to nevadi...Ted jsem ale spise vubec v rozpacich,zda vubec v necem pokracovat..potrebujeme chvili pauzu a pak uvidime...

evunkas
11. lis 2019

@johan7 na zitra (doufam,ze si to pamatuji dobre),ti drzim palecky,urcite to tentokrate dopadne...

johan7
autor
11. lis 2019

@evunkas Evi, jsi zlato, pamatuješ si to moc dobře. Zítra ráno si máme volat, jestli a kdy máme dorazit, tak doufám, že to rozmrazení dají oba. I když pokud budou mít otevřený okno, tak jim to asi ani nepřijde, že už nejsou v mrazáku 😀 Jsem z toho docela v klidu tentokrát, dneska jsem si došla na masáž, ale hlavně už vím, co mě čeká. Zkusila jsem teď kapat drmek (progesteron přírodní) a zeptám se jich, jestli bych mohla i Ascorutin (občas ho beru u silné ms) a to je vše, co je v mých silách, takže vím, že jsem udělala max a teď děj se vůle boží. Moc děkuju a zítra se ozvu 😘

europa00
12. lis 2019

drzím dnes palečky, dej vědět.

kackaa91
12. lis 2019

Zdravím holky a přeji hezký den 😘 v neděli mi doktor řekl že mám hematon blízkosti miminka. A teď mi lékařka řekla že žádný hematom tam nemám 😳jinak miminko je v pořádku,diky bohu ♥️♥️♥️🙏Pustí mě dneska domu.

johan7
autor
12. lis 2019

@kackaa91 Tak třeba tím jak odkrvácel, tak zmizel, to jsou skvělé zprávy 🙏🏻 Opatrujte se!

johan7
autor
12. lis 2019

Ahoj holky, tak jedeme domů, teda teď na něco dobrýho a pak domů. Proběhlo to fajn, embryjka jsou jedno na 100% s obalem k prasknutí a druhé na 90% s obalem k prasknutí. Říkala, že i 50% embrya se jim chytají. Na obrazovce vypadalo jedno jako jingjang 😀 minule tam mohl být se mnou muž, teď už to vypadalo, že by také mohl, ale dr.Vobořil to zakázal, no neva, to bylo asi to nejmenší, co mi na něm vadilo. Skoro ani nepozdravil, vrazil do mě zrcadla nebo co to bylo, ale docela to bylo nepříjemný a zavedl embrya, pak beze slova zmizel. Dala jsem si meditaci na pokoji a když přišel, rovnou mi dal recept na Utrogestan. Říkám, že ten kvůli arašídům (alergie) nemůžu, tak se hrozně divil, až mě skoro osočoval, že si to vymejšlim, tak mi řekl ten Crinone, tak říkám, že ten mi taky nevyhovoval a špinila jsem po něm a to uplně dával oči v sloup a prej: No tak to už není možný, tohle nechcete, tohle nechcete, tak mi to vzal z ruky a přeškrtal to na Duphaston. Chování má fakt dost neurvalý, ale tak snad se mu to povedlo. Já jsem si to nenechala otrávit a myslela jsem jenom na ty bobíky dva. Teď bude nejdelších 14 dní v mym životě a snad to všechno dobře dopadne. Děkuju moc za vaše zprávy ❤️

europa00
12. lis 2019

ha haa to je debil...no tím tuplem ti to výjdeeeee...držím ti strasně moc palečkyyyyy...a at ti čas co nejrychleji plyne...14 dni uteče jako voda...ale když člověk potřebuje tahne se jak smrad .-) ha haa..tfuj, tfuj pro štěští

johan7
autor
12. lis 2019

@europa00 Moc děkuju, jsi zlatá. Dala jsem si za cíl nezačít hned druhý den špinit a krvácet, tak snad to vyjde 😀

kkacca
12. lis 2019

@johan7 Johan, moc drzim palce a na tvoje narozky to nevyslo, už mi tady malej spokojeně spi 🥳

johan7
autor
12. lis 2019

@kkacca Ježiši no neke!! Tak to je pecka ❤️ Moc gratuluju, přeju vám oběma hodně zdraví a malýmu ať se na tom světě líbí 🍀 to je boží zpráva, jupí. A všechno v pořádku? Dej za mě pusu kosmonautíkovi malýmu.

evunkas
13. lis 2019

@johan7 Johanko,moc drzim palecky,to musi vyjit🙂Urcite si nadelite predcasny darek Vanocum....

evunkas
13. lis 2019

@kkacca moc gratuluju🙂

Strana