icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

evunkas
20. lis 2019

@johan7 jak to vypada u Tebe? Moc drzim palce🙂

lucik253
20. lis 2019

@evunkas dekuji 😍 snad uz bude princezna bojovnik a vse bude ok

johan7
autor
20. lis 2019

@evunkas Děkuju moc 🍀 u mě to vypadá na test v pátek, pokud se nedostaví ms, občas mívám takový stavy divný a večer mám pocit, že prasknu, ale jsem zatím nohama na zemi. Muž mi říkal, že jestli takový prsa dělá ten Duphaston, tak jestli ho nechci brát furt 😁

azby
20. lis 2019

@johan7 chodime do Gennetu na Letnou.

johan7
autor
20. lis 2019

@azby Tak tam jste určitě v dobrých rukách.

azby
20. lis 2019

@johan7 snad ano, jsou opravdu milí. V sobotu nebo v pondělí me ceka OPU, tak jsem jak na trni, zda bude co oplodnovat a zda budou vajíčka kvalitní. Mam endometriozu a endometriomy. Manzel vyšší apoptozu.

johan7
autor
20. lis 2019

@azby Tak to na Tebe budu myslet, přeju hodně štěstí🍀 mám to samé 🙂resp. měla jsem, docela úspěšně, doufám, jsem se toho zbavila. Je to už asi 6 let zpátky a snad je už nadobro zažehnáno. Byla jsi na operaci?

azby
20. lis 2019

@johan7 nebyla. Mne se to rozjelo (nrbo jak to napsat) az s pichanim léků. Do te doby jsem potizr neměla a ted teda uz nevim co je to byt den bez bolaveho bricha. Budu muset asi jit, ale dr rikal, ze se to objevuje stale, ze to nejde uplne vylecit/odstranit. Tak uvidíme jaky bude postup pokud by to ted nevyslo.

azby
20. lis 2019

@johan7 tobe to odstranili a mas opravdu pokoj? Kamarádka uz byla dvakrát na laparce a porad s tim ma problémy.

johan7
autor
20. lis 2019

@azby No teda, ale to taky může být z těch hormonů no...Neměj strach, znám x holek, včetně mě, co se toho zbavily. Pokud chceš, pak bych Ti poslala odkaz na stránky a blogy o léčbě jednou provždy. Nenech se vystrašit, jde to.

johan7
autor
20. lis 2019

@azby Ano, brali mi kusy vaječníků, měla jsem tři endometriomy velikosti mandarinek, srůsty v malé pánvi, adenomyozu v děloze, operace na asi 2,5 hod. Pak hormony na umělý přechod, což jsem po dvou měsících odmítla a šla do alternativy. Strašili mě, že se mi to rozroste a proroste až buhví kam, ale kupodivu neměli pravdu. Teď po hysteroskopii je děloha ok a na utz je vše uplně bez nálezu a je to 6 let. Chce to změnu, ale dá se.

azby
20. lis 2019

Určitě budu chtít, protože takhle teda zit asi nechci, neni to po většinu mesice nejaka zavratna bolest, ale poboliva to porad. Takže ano, chtela bych se toho zbavit.

johan7
autor
20. lis 2019

@azby Chceš to poslat sem nebo do zprávy?

azby
20. lis 2019

@johan7 jak chceš

kkacca
20. lis 2019

@johan7 tak to mas teda nervy, ja bych nevydržela 🙂) u nás dobry, malej je zlatej, hrozne ji a pak furt spi, takže značka ideal, tak ještě aby mu to vydrželo 🤣

johan7
autor
20. lis 2019

@azby Je to čistě jen z mých poznatků a zkušeností, co jsem nasbírala v průběhu léčení se alternativně, na seminářích, na osobních konzultacích atd.
1) tahle ženská je fakt super, s tou se spoj, dělá konzultace, má nějaký videa na Youtubku, má blog, dělá super čípky, tinktury - Gabriela Tuatti (buď web nebo fb) tohle mi dalo fakt hodně!
2) na Instagramu - evazenamcz - docela hezky tohle téma taky zpracovává
3) celostní gynekoložka MUDr. Jitka Blábolilová - funguje se zelenýma potravinama, aromaterapií, pánevním dnem, strašně fajn
4) MUDr. Bílek - akupunktura - ten je taky super

Jinak jsem hned z první změnila jídelníček, to byl základ a pak pohyb, stačí opravdu chvilku správných cviků, čípky mi hodně pomohly a hlavně vyřešit si to psychicky v sobě, tu příčinu, meditace a bylinky. Ne vždycky je to lehký a taky jsem se občas spálila, ale jde to. Všechny tyhle tři ženy se vyléčili a ta dr.Blábolilová je doktorka s endometriozou a také se vyléčila a je to doktorka, ale vzala to jinak a jde to.
Držím Ti palce 🍀

johan7
autor
20. lis 2019

@kkacca No nemám, po tom minule jsem srab, že jo...😀 zase nechci testit brzy, abych pak byla zklamaná když by to bylo negativní jenom kvůli brzkýmu testování, ale myslím, že už by něco mohlo být vidět, o to víc mě to láká. To je bobík hodnej, od početí byl vzornej, tak si to nechce pokazit 😀💙

kkacca
20. lis 2019

@johan7 zase když člověk testuje brzo, je šance ze se tam ještě něco objeví 🙂) v ten patek to bude 10dni?jojo zlatej, až na porod ale za to nemohl, snazil se, ale neslo to a byl to fakt porod 😂

johan7
autor
20. lis 2019

@kkacca No byla jsem na Ket 12/11, takže 11.den včetně, což už tady holky hlásily //. Fákt? To mě mrzí, ale tak nakonec vylezl nebo ho vydolovali a možná proto je tak zlaťounkej, že ví, že to byl porod 😀 on je gentleman už od malička.

azby
20. lis 2019

@johan7 moc děkuji.

johan7
autor
20. lis 2019

@azby za málo, snad si v tom najdeš to své, co Ti sedne a pomůže to.

kkacca
20. lis 2019

@johan7 tak to už tam urcite něco bude 🙂 nakonec ho vyndali, ale užila jsem si porod téměř dokonce a pak cs, ale zase muzu porovnat 😂😂

johan7
autor
20. lis 2019

@kkacca To teda, u těch dalších už budeš vědět do čeho jdeš tak i tak 😀 Hlavně, že jste oba v pořádku 🙏🏻

kkacca
20. lis 2019

@johan7 Tohle zatím nechavam na božskou Yindy 😂😂dej hned vedet

johan7
autor
20. lis 2019

@kkacca 😂 to je jasný. No dokonce uvažuju, že bych už zejtra zkusila na krev...

kkacca
21. lis 2019

@johan7 myslis jako samoplatce si zajit? Zkusila bych test a kdyžtak pak na krev ob dva dny..

johan7
autor
21. lis 2019

@kkacca Tak mi ho koupí muž a odpo přiveze, chtěl ho koupit on 🙂 mám teď takový divnostavy, kdy si chvilkama fakt myslím, že to dostanu, vždycky to takhle začínalo...uf...no uvidíme. Ty testy už se dají dělat i během dne, ne? Nemusím pak čekat do rána nebo radši jo?

kkacca
21. lis 2019

@johan7 ja bych pockala do rana, to už vydrzis 🙂

johan7
autor
21. lis 2019

@kkacca No 🙂 jestli mi nehrábne, tak jo 😁

kkacca
21. lis 2019

@johan7 ja to chapu, ja testovala klidně dvakrat denne 😂😂

Strana