IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@johan7 nebyla. Mne se to rozjelo (nrbo jak to napsat) az s pichanim léků. Do te doby jsem potizr neměla a ted teda uz nevim co je to byt den bez bolaveho bricha. Budu muset asi jit, ale dr rikal, ze se to objevuje stale, ze to nejde uplne vylecit/odstranit. Tak uvidíme jaky bude postup pokud by to ted nevyslo.
@azby Ano, brali mi kusy vaječníků, měla jsem tři endometriomy velikosti mandarinek, srůsty v malé pánvi, adenomyozu v děloze, operace na asi 2,5 hod. Pak hormony na umělý přechod, což jsem po dvou měsících odmítla a šla do alternativy. Strašili mě, že se mi to rozroste a proroste až buhví kam, ale kupodivu neměli pravdu. Teď po hysteroskopii je děloha ok a na utz je vše uplně bez nálezu a je to 6 let. Chce to změnu, ale dá se.
Určitě budu chtít, protože takhle teda zit asi nechci, neni to po většinu mesice nejaka zavratna bolest, ale poboliva to porad. Takže ano, chtela bych se toho zbavit.
@azby Je to čistě jen z mých poznatků a zkušeností, co jsem nasbírala v průběhu léčení se alternativně, na seminářích, na osobních konzultacích atd.
1) tahle ženská je fakt super, s tou se spoj, dělá konzultace, má nějaký videa na Youtubku, má blog, dělá super čípky, tinktury - Gabriela Tuatti (buď web nebo fb) tohle mi dalo fakt hodně!
2) na Instagramu - evazenamcz - docela hezky tohle téma taky zpracovává
3) celostní gynekoložka MUDr. Jitka Blábolilová - funguje se zelenýma potravinama, aromaterapií, pánevním dnem, strašně fajn
4) MUDr. Bílek - akupunktura - ten je taky super
Jinak jsem hned z první změnila jídelníček, to byl základ a pak pohyb, stačí opravdu chvilku správných cviků, čípky mi hodně pomohly a hlavně vyřešit si to psychicky v sobě, tu příčinu, meditace a bylinky. Ne vždycky je to lehký a taky jsem se občas spálila, ale jde to. Všechny tyhle tři ženy se vyléčili a ta dr.Blábolilová je doktorka s endometriozou a také se vyléčila a je to doktorka, ale vzala to jinak a jde to.
Držím Ti palce 🍀
@kkacca No nemám, po tom minule jsem srab, že jo...😀 zase nechci testit brzy, abych pak byla zklamaná když by to bylo negativní jenom kvůli brzkýmu testování, ale myslím, že už by něco mohlo být vidět, o to víc mě to láká. To je bobík hodnej, od početí byl vzornej, tak si to nechce pokazit 😀💙

@johan7 jak to vypada u Tebe? Moc drzim palce🙂