icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

kristis
21. lis 2019

Ahoj tak po dlouhé době jsem zas tady. Dnes pichla první injekce začínám stimulovat. Je to len tak tak a pokud by se mi ms nerozjela tak to tenhle rok nestíhame. Nakonec jsem krvacet začala. Chci jít na neschopenku ale gennet mi ji ještě nedá a tak přemýšlím že k obvidakovi ale nevím co říct. Řešil to někdo?

johan7
autor
Autor odpověď smazal
evelisi
21. lis 2019

@kristis já jsem vždy před stimulací domluvená s obvodní a píše mi ji na záda, na cokoliv. V práci stejně neví s čím marodis a píše se to jen pro sociálku. Jinak můj car ji nabízí sám od sebe

azby
21. lis 2019

@kristis ahoj take chodim do Gennetu a myslim, ze pokud bys si o ni rekla, ze ti ji daji. Ja jdu ted na OPU tak si ji necham napsat taky, alespoň na tyden

kkacca
22. lis 2019

@johan7 tak co, myslim na tebe 😘

kristis
23. lis 2019

@evelisi no záda mě bolí tak ze asi to skúsim s tím já mám totiž dost náročnou práci jezdím na vysozdviznem vozíku a celých 8h jsem jak na trampolíne a když to vyjde jdu stejně na rizikové. Tak dekuji

kristis
23. lis 2019

@azby no dr mi řekla že až v den punkce dřív mi ji nedají ale sestra říkala jestli ji chci domluvit tak jsem řekla že půjdu k obvodakovi že už jsem mluvila s dr o tom.

azby
23. lis 2019

@kristis aha, ja stimulaci docela v práci zvladla, ale růžové to tedy taky nebylo, to je pravda. Tak pokud to v práci nedavas, tak to zkus třeba i u svého gynekologa.

evunkas
25. lis 2019

@johan7 Ahoj Johanko,tak co test?Verim v pozitivni zpravy🙂

azby
25. lis 2019

Ahoj holky, tak jsem po sobotni OPU. 🙏🙏🙏ted to dlouhé čekání, zda z toho bude nějaký bojovnicek, který to zvladne az do ET. Ted me zacaly strašně bolet bradavky (ne cela prsa) ještě jsem se s tím nesetkala (jen pri kojení) a je to dost nepříjemné, mela ste to nektera? Musi se utrogestan brat presne na minutu? Dik

evelisi
25. lis 2019

Tak jsem dnes po xx letech dostala antiko Femodem, abych udrželi cyklus na další boj o mimi. Měla jsem předtím Klimonorm a ten se už nedělá, tak snad nebudou žádné vedlejší účinky ☹ a v lednu na konzultaci a domluvíme se na dalším průběhu 🙂

kamcatkad
26. lis 2019

Ahojky, holky, ráda bych se k vám přidala, to čekání mi přijde nekonečné, mám za sebou 3IUI z čehož 1 těhotenství s potratem v 9tt kvůli hematomu, teď jsem 6 den po ET, mám alergii na sperma, PCOS a AMH 17, takže doktor se hrozně bál stimulace, nakonec z toho bylo 16 folikulů a 9 vajíček, bohužel jen 4 byla zralá, 3 se podařilo oplodnit a do 5 dne PK se dožila jedna Áčková blastocysta ... tak teď se jen modlím, že všechno bylo v pořádku, mám středně silný hyperstimulacni syndrom, který se rozjel ještě před ET, takže jsem ráda že ležím ... to čekání na test je pekelné, držím vám všem holky palce ať už je to konečně s úspěšným koncem ...

europa00
26. lis 2019

@kamcatkad ahoj jestli jsi 6 den po 5 denní blastocyte tak už moc čekat nemusíš .-) na test myslím .-) pokud tedy patříš do skupiny testuji od prvního možného momentu .-) tak ted bys byla normálně 11dní po opolodnění což mohou být duchové...12 dní DPO už je má hodně žen (duchy)...ale jak tady všechny víme pozitivní test je jen malinkatý začátek...přesto je to ten nejlepší start pro pozitivní náladu...tak jestli vydržíš testovat netestovat přeji hodně zdaru.

bambulka247
26. lis 2019

@kamcatkad Ahoj. Ja sa hodne divim ze ti spravili ET ked ti zacinal hyperstimulacni syndrom, vacsina centier to nedoporucuje. Kam chodis? Kazdopadne drzim velmi palce nech najdes vyruzene //. My sme to presne takto mali pred cca 3 rokmi, z 1.ivf sme mali len jednu blastocystu. Teraz mi tu beha po byte a od rana ma hneva :D Teraz sa snazime o druhe, 2.ivf bolo totalne neuspesne, bez transferu, z 3.ivf mame 3 geneticky vysetrene zdrave blastocysty, pre jednu som si bola vcera, takze to nekonecne cakanie prezivam tiez 🙂

bambulka247
26. lis 2019

@kamcatkad A kedy planujes testovat? Ja urcite tak 9.den po ket. Nechcem lovit duchov a byt zbytocne sklamana 🙂

kamcatkad
26. lis 2019

@bambulka247 Pronatal, v den ET jsem si stěžovala na bolest břicha a celkový pocit nafouknutého břicha, ale měla jsem pry jen zvětšené vaječníky, prý po tolika folikulech normální ... dva dny po ET bylo hůř a hůř tak jsem šla ke svému gynekologovi, ten mi právě změřil vaječníky 10x5 cm veliké, v krvi zvýšené leukocyty jinak vše v pořádku, takže mě nehnal do nemocnice a nařídil klidový režim ... teď už je to oproti minulému týdnu o dost lepší naštěstí ;) .... tak držím palečky aby to vyšlo 🙂 já bych ráda vydržela minimálně do příští středy aby to bylo 14 dní od ET ale to si myslím nevydržím :D

johan7
autor
26. lis 2019

Ahoj holky moje zlatý, tak zatím vše nasvědčuje zdárnému pokračování. 9.den po KET jsem měla na testu dálnice jak blázen ❤️ Na první utz jdu 5.12., tak jsem jak na trní. Samozřejmě mám strašnou radost, ale také obavy, co bude/nebude na utz, ale každopádně po 6-ti letech poprvé //na testu.

kackaa91
26. lis 2019

@johan7 Ještě jednou velmi gratuluji 😘 mám z tebe velkou radost zlatíčko ❤ ❤ jupiiiii 😍 😍

johan7
autor
26. lis 2019

@kackaa91 ❤️😘❤️ Moc děkuju! Moc! Teď se modlím, ať je vše v pořádku 🙏🏻 ale věřím, že pokud si dal tak na čas, že věděl co a proč to dělá 😀

lucik253
26. lis 2019

@johan7 Drzim moc palce 😍😍😍 a chapu te

johan7
autor
26. lis 2019

@lucik253 Moc děkuju, Lucinko ❤️ A jak se máš Ty?

lucik253
26. lis 2019

@johan7 Ja sem 14tt,screening za nama,kontrola zas za mesic 16.12. Ale zacal mne asi trapit vyssi tlak 😔 tak to sleduji pisu.

kackaa91
26. lis 2019

@johan7 no jasně, teď hlavně myslet pozitivně a doufat 🙏 já ti prostě říkala že to vyjde ♥️ ♥️ ♥️

johan7
autor
26. lis 2019

@lucik253 Jejda, tak pokud to jen zatím sledují, tak je to dobré, oni si s tím určitě i potom, když by to třeba neustalo, budou umět poradit. Já mám zase strašně nízký.

lucik253
26. lis 2019

@johan7 Nikdy sem problem nemela,vzdy spis nizsi nebo normalni...snad to bude dobre no. Ted cekat do kontroly zas no

johan7
autor
26. lis 2019

@kackaa91 Já vím ❤️

johan7
autor
26. lis 2019

@lucik253 Držím palce, ať se to urovná 👍🏻

lucik253
26. lis 2019

@johan7 dekuji a pak dej vedet 😍

johan7