icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

azby
27. lis 2019

@johan7 dekuji

azby
27. lis 2019

@johan7 ja vim, člověk uz se boji i radovat, ale trošku radosti si doprej, hcg opravdu vypada dobře, musi to tak byt i dal ✊✊✊uz je na case, aby se to vse otocilo.

johan7
autor
27. lis 2019

@azby To chápu, taky to tak v Pronatalu bylo, až pak v den transferu.

johan7
autor
27. lis 2019

@azby Je to tak, jak říkáš, snad ❤️ Dej nám zítra vědět, když budeš chtít.

evawest
27. lis 2019

@johan7 2+0tt je ovulace (odber vajicek). Takze transfer v den 5 je 2+5tt. Patercata. 😂 Hele ale kazda zena je jina a i kazde tehotenstvi je jine, takze i velice vysoke hodnoty hCG nemusi znamenat vicecetne tehotenstvi. To ti potvrdi az ultrazvuk.

johan7
autor
27. lis 2019

@evawest Moc děkuju. Tak to jsem zítra 5+0. To máš pravdu, každé tělo je unikát. Tak budu doufat, že vše dobře dopadne 🙏🏻

azby
27. lis 2019

@johan7 jo jo, dam. Ono je to takové trošku jednodušší, když to člověk ma s kym probrat. My to nikomu nerekli, tak muzu mluvit jen s manzelem.

evunkas
28. lis 2019

@johan7 moc a moc ti gratuluju...ja vedela,ze to vyjde🙂A vidim to na dvojcata🙂

johan7
autor
28. lis 2019

@evunkas Evinko, moc děkuju ❤️ zkusím ještě zítra krev, no uvidíme, ale modlím se i za jedno zdravé.

evunkas
28. lis 2019

@johan7 Johanko,to urcite bude dobre...

azby
28. lis 2019

@johan7 tak jedeme na transfer ☺️ 5 kuratek z 6 vydrzelo (jedno to dnes vzdalo). Tak cca. kolem jedné dnes vypukne nase dalsi cekani a "modleni"

johan7
autor
28. lis 2019

@azby Jé, super, to je krásný počet, to bude určitě všechno dobré, moc držím palce 🍀 a budete zavádět jedno?

johan7
autor
28. lis 2019

@evunkas Kéž by, Evi 🙏🏻 A co je u vás nového? Jak pokračujete?

azby
28. lis 2019

@johan7 ano zavedli jedno, je to prvni pokus a pokud mas prvni dva cykly jen jedno pojišťovna ti uhradi i ctvrty pokus. Tak i proto. Ja uz mam jednoho velkeho kluka 13 let, tak by nam jedno stacilo, ale dve bychom take zvladli.

johan7
autor
28. lis 2019

@azby Tak to je bezva, moc držím palce! A jak se cítíš? Všechno proběhlo v pořádku?

azby
29. lis 2019

@johan7 myslím, ze vse probehlo dobre, transfer trval chvilku. Horší pak bylo lezeni s plnym mocakem 😀 ale zvládli jsme to. Ted jen cekat a cekat.

johan7
autor
29. lis 2019

@azby Jo, tak to je lahůdka 😁

evunkas
29. lis 2019

@johan7 Ahoj Johanko,moc ti to preju..🙂v podstate jsem v tehle skupince zustala jedina netehotna...u nas nic noveho,uzivame si predvanocni cas vylety a tak a sami sebe.Uvidime,co bude v lednu,jestli pujdeme do dalsiho pokusu....uz je to vsechno hrozne unavne...

johan7
autor
29. lis 2019

@evunkas Evi, já tomu pořád věřím, že tu sílu najdeš, ale naprosto chápu, jak unavující to hrabání sil pořád je. Ale pořád jsou možnosti, o který stojí za to zabojovat.

mendy84
1. pro 2019

Jakej je rozdíl mezi iui ivf děkuji jeke všechna vyšetření děláji

johan7
autor
1. pro 2019

@mendy84 Zde je vše hezky popsané. Samozřejmě podmínky jednotlivých center jsou k dispozici na jejich webu- toto jen pro základní info.
https://www.pronatal.cz/cs/umele-oplodneni?gcli...

mendy84
1. pro 2019

@johan7 jo hezký napsané ale není tam iui

johan7
autor
1. pro 2019
evunkas
2. pro 2019

@johan7 Johanko,moc dekuju...uvidime.muj vek a moje telo je trosku problem,ale treba to krasne cislo 2020 prinese stesti i nasi rodince...ted se tesim na Vanoce a uzivam si predvanocniho casu.Jak je Tobe,jak to vsechno snasis?

johan7
autor
2. pro 2019

@evunkas Evi, já jsem o tom od začátku přesvědčená, že 2020 je ten rok. Přeju Ti moc moc síly a odhodlání do dalších kroků, ale já vím, že to zvládnete a že ten rok 2020 bude váš. Já docela dobré, ve čtvrtek mám utz a jsem z toho jen strašně nervozní, aby bylo všechno v pořádku, ten hormonální koktejl mi dává zabrat, najednou mám fakt strach, aby ten utz dopadl 🙏🏻

bambulka247
2. pro 2019

@kamcatkad Ahoj, ako si na tom? Este si netestovala? 🙂 Nejake priznaky? Ja som 7.den po ket a uz zacinam trosku stresovat, lebo nic necitim.

evunkas
2. pro 2019

@johan7 snad mas pravdu....🙂budu moc drzet palce...vidim to na dvojcatka🙂

kamcatkad
2. pro 2019

@bambulka247 Ahoj, no já jsem taková zmatená ... jsem 12 den po ET, samozřejmě jsem nevydržela a test si dělala už v sobotu a byl tam duch, dnes ráno taky stále jen duch, minulý týden už jsem se cítila lépe ale od pátka mám zase břicho jak pátrací balón, tak jsem tak trochu doufala, že když zase zlobí ten hyperstimulacni syndrom, tak třeba dobré znamení ... dnes jsem byla pro jistotu na gynde, abych nepodcenila, neměla třeba vodu v břiše, no vaječníky stále obrovské, voda naštěstí žádná, v děloze nebylo nic vidět, pro jistotu mi vzal krev na hcg a začal strašit mimoděložním, tak mi to moc nepřidalo ... zítra mám přijít znovu na utz a pro výsledek krve, jinak mimo děsivých bolestí zvětšeného břicha, neustále nevolnosti, ranního zvracení, se přidala neustálá únava, stále kručící žaludek a zácpa a úplně nevím zda je to k tomu syndrom nebo zda příznaky že by přeci jen mohlo klapnout a byla ještě naděje, podobné věci jsem měla v lednu když jsem otěhotněla po IUI ... takže teď nekonečné čekání na výsledky krve ...

europa00
2. pro 2019

@kamcatkad ahoj zajdi si jako samoplatce za 300 a mas vysledek jeste dneska 🙂 u nás berou odbery tuším do 12 hod..to už asi nestihas, ale rano naber a za par hodin vysledek

johan7
autor
2. pro 2019

@evunkas Evi, já jsem o tom přesvědčená, že bude rok 2020 ten pravý! Moc bych Ti to přála. Zatím jsem ze všeho taková vyprdlá, nevím, jestli tohle píchnutí je ok a tohle je ok, už bych ráda věděla, na čem jsem. Ta moje endometrioza/adenomyoza, věk a ivf - no mám strach z mimoděložního, vím, že bych měla být v klidu, ale nejde to nějak.

Strana