IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Jakej je rozdíl mezi iui ivf děkuji jeke všechna vyšetření děláji
@mendy84 Zde je vše hezky popsané. Samozřejmě podmínky jednotlivých center jsou k dispozici na jejich webu- toto jen pro základní info.
https://www.pronatal.cz/cs/umele-oplodneni?gcli...
@mendy84 Stačí trochu pohledat.
https://www.pronatal.cz/cs/umele-oplodneni/intr...
@evunkas Evi, já jsem o tom od začátku přesvědčená, že 2020 je ten rok. Přeju Ti moc moc síly a odhodlání do dalších kroků, ale já vím, že to zvládnete a že ten rok 2020 bude váš. Já docela dobré, ve čtvrtek mám utz a jsem z toho jen strašně nervozní, aby bylo všechno v pořádku, ten hormonální koktejl mi dává zabrat, najednou mám fakt strach, aby ten utz dopadl 🙏🏻
@kamcatkad Ahoj, ako si na tom? Este si netestovala? 🙂 Nejake priznaky? Ja som 7.den po ket a uz zacinam trosku stresovat, lebo nic necitim.
@bambulka247 Ahoj, no já jsem taková zmatená ... jsem 12 den po ET, samozřejmě jsem nevydržela a test si dělala už v sobotu a byl tam duch, dnes ráno taky stále jen duch, minulý týden už jsem se cítila lépe ale od pátka mám zase břicho jak pátrací balón, tak jsem tak trochu doufala, že když zase zlobí ten hyperstimulacni syndrom, tak třeba dobré znamení ... dnes jsem byla pro jistotu na gynde, abych nepodcenila, neměla třeba vodu v břiše, no vaječníky stále obrovské, voda naštěstí žádná, v děloze nebylo nic vidět, pro jistotu mi vzal krev na hcg a začal strašit mimoděložním, tak mi to moc nepřidalo ... zítra mám přijít znovu na utz a pro výsledek krve, jinak mimo děsivých bolestí zvětšeného břicha, neustále nevolnosti, ranního zvracení, se přidala neustálá únava, stále kručící žaludek a zácpa a úplně nevím zda je to k tomu syndrom nebo zda příznaky že by přeci jen mohlo klapnout a byla ještě naděje, podobné věci jsem měla v lednu když jsem otěhotněla po IUI ... takže teď nekonečné čekání na výsledky krve ...
@evunkas Evi, já jsem o tom přesvědčená, že bude rok 2020 ten pravý! Moc bych Ti to přála. Zatím jsem ze všeho taková vyprdlá, nevím, jestli tohle píchnutí je ok a tohle je ok, už bych ráda věděla, na čem jsem. Ta moje endometrioza/adenomyoza, věk a ivf - no mám strach z mimoděložního, vím, že bych měla být v klidu, ale nejde to nějak.

@johan7 dekuji