icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

johan7
autor
2. pro 2019

@kamcatkad Ahojky, já jsem teda po pozitivních testech i potvrzeně hcg, čekám na utz, ale to, že 12.den po et na utz nic nevidí není asi nic neobvyklého, podle mě je ještě brzy. Mě říkali v car, že takto brzy se ani utz nedělá, tak nevím. Chápu, že jsi sledovaná kvůli tomu ohss. Jinak příznaky mám totožné, jen tedy nezvracím, ale břicho mám šílený, zácpu taky, chodím čůrat tak 2x do hodiny, mdloby a píchání a tlaky v podbřišku. Ještě nezoufej, já myslím, že by to mohlo ještě vykouknout. Máš fotku testu?

kamcatkad
2. pro 2019

@johan7 jj kdybych neměla OHSS, tak nikam nejdu, ale přeci jen nerada bych skončila ještě hůř ... můj gynekolog je bohužel nemocný, takže mě sestřička poslala jinam, takže ještě cizí člověk ... také jsem si říkala, že to, že není nic vidět, ještě nemusí nic znamenat, ale že začne hned strašit mimoděložním, to jsem moc nečekala, kór když stejně konstatoval, že přes ty zvětšené vaječníky které jsou samá "bublina" by stejně nic nepoznal ... fotku testů nemám, zkusím pak vyfotit, ale nevím zda bude vůbec něco na fotce vidět ...

kamcatkad
2. pro 2019

@europa00 byla jsem na odběrech v nemocnici, mamka tam pracuje, tak mi zkusí v laborce zjistit výsledky dřív, abych nemusela čekat tak dlouho ...

johan7
autor
2. pro 2019

@kamcatkad No právě, mě to přijde tedy dost zbytečné strašení, to mě mrzí, ale opravdu je ještě brzy na závěry. A to jsi byla teda u gynekologa obvodního nebo v car?

kamcatkad
2. pro 2019

@johan7 byla u obvodního, car mám 1.5 hodinu cesty a s těmi bolestmi jízda nic moc ... a hcg mám 16 :(

johan7
autor
2. pro 2019

@kamcatkad Jo tak, nicméně je fajn, že Ti testy může udělat mamka v nemocnici a případně by Tě mohli sledovat i tam? Asi budou mít více zkušeností a třeba i jiný pohled...no hlavně by měla ta hodnota ob dva dny jednou tolik nastoupat, tak zkus ještě ve středu. Držím palce 🍀

johan7
autor
5. pro 2019

Ahoj holky, mám po ultrazvuku a kontrole, všechno odpovídá, podle doktora jsou OBA/OBĚ 💙💙 moc hezký a ani nečekal, že by to bylo takhle hodně a hezky vyvinuté, další kontrola na srdíčka bude snad 17.12., tak snad už budou vidět a blikat na nás.

europa00
5. pro 2019

@johan7 ha no vidiiis že jsme se tad vsichni trefili do svojčátek to je uzasná zpráva..moc moc gratuluji...člověk opravdu začne veřit že se vše v dobré obratí a že máme naději...jen stačí vydržet a nepřestat věřit

johan7
autor
5. pro 2019

@europa00 Moc děkuju, jsi zlatá. Já doufám a opravdu se modlím, ať se všechno vyvíjí jak má, ať jsou srdíčka a dotáhneme vše do zdárného konce 🙏🏻 6 let snahy, 6 let doufání a zklamání a teď jsem z toho všeho tak vyplesklá, že si to musím pořád číst v tý lék.zprávě, jestli je to opravdu pravda 😀❤️

azby
6. pro 2019

@johan7 super zpráva!

azby
6. pro 2019

Ja se dnes take odhodlala a zkusila. Jsem 8 den po ET. A možná to vyšlo 🙏🙏🙏 i když ještě mooc dlouhá cesta. Na krev mam jit az 12.12.

johan7
autor
6. pro 2019

@azby Super! To vypadá moc dobře, jen tak dál 🍀

bambulka247
6. pro 2019

@kamcatkad To ma mrzi, ako si na tom? Ja som testovala vcera 10.den po ket a bohuzial bielo. Asi proste tento mesiac bolo rozdanych uz vela dusiciek a na nas nezostalo :(

kamcatkad
6. pro 2019

@johan7 super zprávy, ať se vše vyvíjí dál jak má, s dvojčaty bude spoustu radosti, rok a půl jedny hlídám a je s nimi veselo ;)

kamcatkad
6. pro 2019

@azby budu držet palce ať je taková hezká i dál ;) já měla minulý týden ve čtvrtek taky takovou, pak začala mizet a teď je definitivně po všem ... takže držím vše co mám ať jinde dopadne lépe ;)

kkacca
6. pro 2019

@johan7 tak to je skvely, vy jste nechali zavést dva kousky? 🙂

kamcatkad
6. pro 2019

@bambulka247 u mě bohužel definitivní konec, na krev už jsem nešla, ve středu si udělala ještě jeden test, který byl už úplně bílý, vysadila gynprodyl a dnes definitivně začíná nový měsíční cyklus, mám stále hyperstimulacni syndrom, takže bude nějakou dobu klid od dalších pokusů ...tenhle rok byl náročný, v lednu těhotenství které skončilo kvůli hematomu v 9 týdnu, pak neúspěšná IUI, teď neúspěšné IVF a k tomu OHSS, ale věřím, že letos jsme si vybrali a příští rok bude o 100% ;)

azby
6. pro 2019

@kamcatkad to me mrzí. Samozřejmě ten strach tam je a bude, uvidím dalsi dny. Dokud se nenarodi, nic jiste neni. 🙁

johan7
autor
6. pro 2019

@kamcatkad Moc děkuju 😘 fákt? Super a co? Jak se to s nimi zvládá? My máme dvojčat hodně v rodině, tak vím, že začátky jsou dost krušné, ale pak se to otočí a jsou parťáci a dost si spolu vyhrajou 🙂

johan7
autor
6. pro 2019

@kkacca Noo, jsou oba fakt pěkný, tak doufám, že budou příště i srdíčka, pořád je to pro mě dost neuvěřitelný a snažim se držet při zemi, ale je to mazec, poprvé za 6 let vidět pozitivní test, neskutečný to pocit 🙂 měli jsme poslední dva mrazáčky, tak jsme si řekli, že jim dáme šanci oběma a kdo k nám bude chtít, ten se chytne a oni se snad chytly oba...teda ťuk ťuk...klepu na zuby...snad 🙏🏻 vzali jsme to ať je to buď anebo, kdyžtak jsme byli nachystaní jít po novém roce do dalšího cyklu, ale snad nebude třeba.

johan7
autor
6. pro 2019

@kamcatkad A máte ještě nějaké mrazáčky? To mě moc mrzí, vím jaké to je a jak je i dost na prd slýchat to, že příště to určitě vyjde, ale už jsem tady psala, že prostě vím a jsem přesvědčená, že 2020 bude na miminka pozitivní. Je to těžký, ale jsi skvělá jak to bereš a že se do toho s vervou zase obujete a půjdete do toho, ono nic jiného nezbývá, ale moc Ti držím palce! Moc!

kamcatkad
6. pro 2019

@johan7 je to tak jak píšeš, když to byli prckové, bylo to náročnější, druhým náročným obdobím bylo, když začínali chodit, to člověk nevěděl za kterým jít dřív ... teď je s nima víc pohoda, hodně si hrají spolu, prohlíží si spolu knížky, povídají si tou svou vtipnou hatmatilkou, celkově je to větší pohoda, i jejich rodiče už nevypadají tak moc vyřízene jako dřív, mají ještě starší dceru která nastoupila letos do první třídy, takže to měli náročnější, jinak je tedy mají taky všechny tři z IVF ... a dvojčata se jim povedla tak nějak jak vám, měli poslední dvě a řekli si že dají obě, u nich tedy že poslední pokus, že se spokojí s jedním dítětem a nakonec mají tři ;)

johan7
autor
6. pro 2019

@kamcatkad To je super! 🙂 a Ty hlídáš jak často? Nebo pomáháš už od miminek?

kkacca
6. pro 2019

@johan7 tak to je parada, moc drzim palce 😘

johan7
autor
6. pro 2019

@kkacca Děkuju moc, Kači 😘 prosímtě, Ty jsi chodila ten 1.trimestr k nim?

kkacca
6. pro 2019

@johan7 nene, poprvé asi do toho 8.tydne kdy prislo na ZT a teď jenom do potvrzeni srdecni akce a vykopli me 🙂

johan7
autor
6. pro 2019

@kkacca Jo takhle ahaa, ty jo a proč já mám tedy za to, že se chodí k nim? 😀 no nic, ale díky za info.

kkacca
6. pro 2019

@johan7 pro ne to po potvrzeni akce většinou konci, moc drzim palce

johan7
autor
6. pro 2019

@kkacca Děkuju moc! Jdu tam 17/12, tak se zase ozvu 🙂

kkacca
6. pro 2019

@johan7 to je za par dni, to budeš mít paradni dárek k Vánocům 🙂

Strana