IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Ahoj holky, tak jak se tady všechny máte v novém roce?
Ahoj holky ja jsem po 2transferu po odstraneni polipu z delohy a az pak se povedl 2transfer...jsem ted ve 21tydnu v 5mesici byla jsem na skreningu 2.a cekam kluka bouzel mu doktorka namerila hranicni zvetseni postranich komor mozku ve ctvrtek. Na kontrolu mam jit do heliosu 7.2.jinak embria a vlozeni probehla v repromede..kde mame jeste 4embria.do heliosu jsem sla uz na kontroly ultrazvuku jelikoz me strasili v repromede potratem ze mimcu nebije srdicko tak jsem psa LA do heliosu a pan primar se me ujal a srdicko bouchalo. Dnes jdu k vyhlasenymu Dr Vlsinovi na veveří do brna tak snad se mimcu ty komory zmensili nebo ze se mu nezvetsi! Mate s Tim nektera zkusenosti? Hodnoty zadny nepadli u Dr bilkove v heliosu tech komor jen ze jsou na horni hranici zvetseni.. Dekuju za odpovedi. Mam nervy co me dnes ten Dr. Rekne...
Ahoj holky 😍 ja 27tt a vse snad dobre, kontrola 2.3. Vcera test na tehu cukrovku.
@evunkas Ahojky, my jsme nakonec po dohodě s genetičkou v Gennetu podstoupili odběr krve Prenascan a byl negativní, teď mi dělali zase další testy, tak uvidíme, ale tak snad už bude všechno dobré, ale pořád jsou to docela nervy. Koncem března jdem na ten velký ultrazvuk, tak snad to všechno dopadne taky dobře. A co Ty? Jak pokračujete?
@johan7 gratulace k dobrým výsledkům a určitě budou i ty další ;) u nás také spousta změn, potom neúspěšném IVF na konci roku, kdy jsem se dávala dohromady po OHSS, jsem si na konci roku užila 14 dní v Nizozemsku, relaxovala, užívala a v lednu jsme se rozhodli, že si od IVF nějakou dobu odpočineme a když vychází, že je manžel zrovna doma, tak zkusíme IUI, které je pro mě méně rizikové a světe div se, zadařilo se, takže aktuálně 8 týden 🙂 potvrzena srdeční akce, dlouhá cesta před námi, ale věřím, že po 4xIUI a 1xIVF, 1 potratu v 7 týdnu a jednom chemickém těhotenství, už se na nás konečně usmálo štěstí a my se po 4 letech dočkáme 🙂
@johan7 příští týden mám jít ke svému obvodnímu gynekologovi oznámit, že mě z kliniky už poslali k němu ... pro mě je nejpozitivnější, že utz snímek je teď úplně jiný, než z prvního těhotenství, který byl takový nehezký, bylo vidět prokrváceni, z kterého pak byl hematom, který vše ukončil ... moje maminka (jediná krom partnera kdo to zatím ví, řešila jsem s ní odběr na HCG, protože pracuje v nemocnici) prohlásila, že prý jdu v jejích kolejích já jsem se narodila 4 roky od jejich svatby a nám teď aktuálně vychází taky tak 😂
Ahoj, holky. Vsem mic gratuluju a drzim palce. 🤞 ha jsem dneska 24+0, vsechno v poradku, pohlavi dvojcat si prozradit nenechame.
@johan7 no,jsme už docela daleko....minulý čtvrtek jsem byla na prvním ultrazvuku a tehu potvrzené i se srdeční akci,byla jsem 6+0,ale po všech těch minulých zkušenostech se všeho hrozně bojím...teď ve čtvrtek mám další ultrazvuk a už teď jsem šílené vyděšená,aby se něco nepos...
Ahoj holky... 13.2 jsem byla na 2. KETu... nejak to tentokrat hur snasim to cekani.. myslela jsem, ze kdyz tentokrat budu chodit do prace, tak to bude vic v pohode, ale myslim na to kazdym dnem vic a vic... vubec se nemuzu v praci soustredit.. 😣 pokazdy kdyz jdu na zachod mam paniku ze bude na toaletaku krev - tedy ms... kdyz jsem mela dva dny kdy jsem v podvrisku necitla zadny pichani ani nic tak jsem byla na nerv, ze se “tam” nic nedeje.. a ted tam popichava a mam pocit jako by na ms a jsem zase na mrtvici, ze se “tam” neco deje... 😂😂😂🙏🏼 Jestli z toho snazeni vyvaznu bez nejake psychicke nemoci tak se budu hodne divit... 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😂

@johan7 a ty cekas dvojčata, tak ta hodnota je asi vyšší, ale me vkladali jedno. 🤔 ale doufám, ze nic zlého to neznaci