icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

bambulka247
25. únor 2020

@peggy_5 Ahoj. A testovat neplanujes? Uz by si mala mat na teste jasny vysledok 🙂 Ja som bola na ket 11.2. a vysledok teda viem uz dlhsie (u mna to nedopadlo). Drzim palce 🙂

peggy_5
25. únor 2020

@bambulka247 kdyz ja se strasne bojim😂😂😂🤦🏻‍♀️ Jako oficialne mam testovat po 14 dnech, coz je az ve ctrtek... ja se tentokrat ani nemuzu ridit terminem ms, protoze jsem mela posunutou ovulaci o cca 3/4 dny, takze z logiky bych mela mit delsi cyklus.. normalne mam 29/30 a ted jsem 34.. manzel me taky nuti do testu, ale ja se nejak bojim, ze 11 dni po KET je brzo... 🙄😂😂😂

bambulka247
25. únor 2020

@peggy_5 Tak na ovulacii moc nezalezi, zalezi na tom, kedy ti vlozili embryjko a kolko dnove bolo. Ak vkladali 5 dnovu blastocystu 13.2. tak si dnes 12.den po ket a to uz je podla mna test jasny 🙂 ale chapem, su to nervy.

peggy_5
25. únor 2020

@bambulka247 myslis, ze 12.den uz se ukaze? No tak ja asi zkusim zitra rano test.. vecer to asi nema smysl nebo? Mozna ze kdyz nebudu odpo pit...

bambulka247
25. únor 2020

@peggy_5 No podla mna ak si tehotna tak 12.den sa ti ukaze urcite. Ked som bola tehotna po ket tak som mala 9.den odpo uz peknu ciarku.

evawest
25. únor 2020

@johan7 Leti to uplne neskutecne. Prvnich 12 tydnu se vleklo a ted misto dnu pocitam tydny. 😱 uplne vsichni mi rikaji, ze na dvojcata mam fakt maly bricho a me prijde kazdym dnem vetsi a vetsi. 🙈😅

johan7
autor
25. únor 2020

@evawest No já co jsem viděla Tvou fotku, tak mám stejný v 18tt 😀 takže bych taky neřekla, ale ono ještě naskočí 🙂 Taky mi ten první trimestr přišel nekonečný a teď bych nejradši, aby už byli u nás a všechno dobře dopadlo. Opatrujte se a napiš zase jak se máš.

evawest
25. únor 2020

@johan7 To ja se zas bojim, az se narodi, jak to budeme zvladat. 😅 Nas ceka v 33.tt prohlidka salu a den na to mame predporodni kurz, tak jsem zvedava. Hlavne se chci dozvedet co nejvic o kojeni. Ty se taky opatruj. 🙏

johan7
autor
26. únor 2020

@evawest A pokud budou otočebí, budeš zkoušet rodit přirozeně? S tím kojením souhlasím, to bych taky ráda zkusila pořešit nějak předem 🙂

bambulka247
26. únor 2020

@peggy_5 Tak ako to dopadlo? 🙂

evunkas
26. únor 2020

@johan7 kontrolu mám zítra,ale včera mě vyděsilo lehké špinění☹

peggy_5
26. únor 2020

@bambulka247 zatim jsem se neodhodlala asi se budu drzet puvodniho scenare, ze pockam do soboty co bude... nejak nemam odvahu videt ten byly prouzek... 🤦🏻‍♀️

johan7
autor
26. únor 2020

@evunkas A bereš nějaký progesteron zase? Utrogestan, Duphaston?

evunkas
26. únor 2020

@johan7 beru utrogestan,dvakrát denně.

evawest
26. únor 2020

@johan7 Urcite, cisarsky rez fakt nechci, ale pokud nebude zbyti, neda se nic delat, no. 🤷‍♀️ obe jsou otocena hlavou dolu ted, ale takhle urcite jeste nezustanou, je brzo. Muzu ti pak dat vedet, co jsem se dozvedela. 😊

johan7
autor
26. únor 2020

@evawest To bys byla zlatá! Děkuju 🙂

johan7
autor
26. únor 2020

@evunkas A dneska je to lepší? Ustalo to?

evunkas
26. únor 2020

@johan7 dneska zatím ok,ale sedím v práci,tak uvidíme,až třeba půjdu z prace,bylo to jednorázové večer,lehké,ale šílené mě to vyděsilo.Od té doby mi není uplne nejlépe,hrozně se bojím...

johan7
autor
26. únor 2020

@evunkas Já vím, ale zkus vydržet na zítra, určitě Ti řekne, že je všechno v pořádku 🙏🏻 V kolik hodin tam jdeš?

evunkas
26. únor 2020

@johan7 ve 13hod.Bojim se,aby to nebylo zamkle,minule už měl krásně srdíčko...fakt jsem vyděšená k smrti...snažím se uklidnit,ale znáš to...

johan7
autor
26. únor 2020

@evunkas Znám to, jsou to nervy hrozný. Pokud to bylo malinko a jednorázově, tak to určitě nic nebude. Moc Ti držím palce 😘

johan7
autor
28. únor 2020

@evunkas Evi, jak jsi dopadla? Myslela jsem na Tebe!

peggy_5
29. únor 2020

Holky, 13.2 jsem byla na KETu.. dnes test negativni, ale MS stale nikde... je jeste nejaka sanse? Stalo se to nekomu?

johan7
autor
29. únor 2020

@peggy_5 Ahoj, stále bereš hormony? Může to tu menstruaci držet.

peggy_5
29. únor 2020

@johan7 beru utrogestan 1-1-1.. mela bych ho vysadit? Nebo radsi jit treba v pondeli na krev aby byla jistota?

evunkas
29. únor 2020

@johan7 moc děkuju,jsi moc hodna...vše bylo ok.embryjko krásně vyrostlo,tak jak mělo,dokonce bylo trochu větší.dalsi ultrazvuk mám za cca 9 dnů a pak by mě už předali mému gynekologovi.

evunkas
29. únor 2020

Holky,chci se zeptat,jak moc v těhotenství řešíte stravu?já se přiznám,že zatím moc ne.Jedla jsem vždycky docela zdrave,takže teď samozřejmě nejim žádné majonézove saláty (ale ty jsem nejedla nikdy),vynechala jsem hermelin, a nivu (ale pokud ji chci přidat do tepelné upravené omáčky,tak ji tam dám),tatarák a susi.Ale jinak jim úplně jako predtim.Alkohol teď nepiju,výjimečně jsem si včera dala deci bílého vína,což snad tak zase nevadi.Kafe jsem nikdy nepila,jen výjimečně mně tak jednou za měsíc popadne chuť,tak si dám Latte. Jak to máte vy?

johan7
autor
29. únor 2020

@evunkas Evi, tak to mám obrovskou radost, jen tak dál 🙏🏻❤️ Moc držím palce! K tomu jídlu - já první tři měsíce zvracela a byla na Torecanu, takže to bylo peklo, ale co jsem jedla bylo studený, všechno s ledem, jinak se to nedalo, pak nešla ani voda. Teď už je to lepší, tak jsem zase najela na původní režim. Ovesný vločky, bílý jogurty, ovoce, zelenina, hodně poléky, chodíme i na sushi i na stejky (z kvalitních zdrojů), ale nivu ani hermelín nejím, vajíčka ano. Asi bych jedla to, na co máš chuť a na co jsi zvyklá. Ze začátku jsem pila i colu a malou skleničku plzně, to mi dělalo dobře.

johan7
autor
29. únor 2020

@peggy_5 Zkus kdyžtak zavolat do car, jak máš postupovat, ale většinou po vysazení by se měla menstruace dostavit. Klidně si i zajdi pro jistotu na tu krev.

evunkas
29. únor 2020

@johan7 mně je taky občas zle,ale nezvracim,spíše mám pocit,jak kdybych měla kocovinu😃,o to je to občas horsi....steak jsem si také dala (v naší oblíbené restauraci)-miluju ho.susi si odpustim,ale na to víno jsem měla chuť a bylo to deci,takže si myslím,že to nemůže ničemu uskodit,stejně tak to malé pivko,jednou za čas...samotná vajíčka nejím,ani na ně nemám moc chuť....

Strana