icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

johan7
autor
14. čer 2019

@lucik253 Uvidím, ale já už se začínám spíš psychicky chystat na KET 🙂

kkacca
14. čer 2019

@johan7 na tuty je asi až porod, aspoň bude mít jako chlapec ten život lehčí 🙂

johan7
autor
14. čer 2019

@kkacca Tak holčička bude v druhý várce pak 😀

lucik253
14. čer 2019

@johan7 Uvidis no,clovek nic nenadela 🤥
Mne by nenapadlo ze budu muset mit 4 pokus 😥

kkacca
14. čer 2019

@johan7 ja už druhé asi necham na přírodě, ivf už asi ne..:

johan7
autor
14. čer 2019

@kkacca Hlavně, aby teď vše klaplo 😉🍀

johan7
autor
14. čer 2019

@lucik253 Viď...zahrává si to s námi pěkně, ale jednou to vyjde, věřím tomu 🙂 jen už teda pak půjdu možná po mateřský rovnou do důchodu 😀

lucik253
14. čer 2019

@johan7 Ja se bojim jestli se vubec chytne a jestli tak jestli zas nepotratim ☹ jako i ten Ket je palka aspon u mne. Tohle asi bude pokus dalsi a pak uz nevim 😥

kkacca
14. čer 2019

@johan7 no jasný 🙂 tak dej vedet, jak pokračujes, preju hladký průběh už taky 🙂

johan7
autor
14. čer 2019

@lucik253 Ty obavy jsou naprosto pochopitelný, Luci, po tom všem, ale stejně tak je tady ještě i možnost, že to vyjde 😘

lucik253
14. čer 2019

@johan7 Kez by, nevim co budu delat jestli ne 😥 nechapu ze to letos od ledna tak zdrazili 🤔

kkacca
14. čer 2019

@lucik253 na kolik vychází Ket?

lucik253
14. čer 2019

@kkacca U mne na klinice v Brne 5 000,- ale od ledna pry 9 000,- to je sileneee o tolik

kkacca
14. čer 2019

@lucik253 tak to je opravdu velký rozdíl, skoro jednou tolik...

lucik253
14. čer 2019

@kkacca no prave 🤔🤔🤔

evunkas
15. čer 2019

@lucik253 v pronatalu je to asi cca 8000 Kc +embryoglue za cca 4000 kc.Ja ted ket mela zdarma,kdyz jsme nemeli et...ja spise premyslum na kolik nas vyde 5.pokus jako samoplatce...a jak to vse vymyslime☹manzel porad veri,ale me to uz moc nejde☹Na testovani si netroufnu,je pravdou,ze kdyz jsem byla prirozene tehotna,tak mivtaky nic nebylo,zadne nevolnosti,proste nic...tak treba...

kiissiii
15. čer 2019

Tak holky zlaté, vcera jsem dopadla takto. Při odjezdu do CAR jsem byla v domnění, že máme zamražene embryjka kvality AA, bylo to napsané i v poslední zprávě po IVF v dubnu. Při příjezdu v DR sdělil, že embryjka nejsou moc kvalitní, čumela jsem.na něj co se děje. Jenomže oni se spletli a zamrazovali embryjka kvality BB, proste mi to špatně sdělili. Nechala jsem si tedy zavést obě embryjka, je to náš poslední KET. Po zavedeni mi sdělili, že je tam 70%lyza-rozklad. Jak jsem.byla psychicky vpohode, tak v tu chvíli jsem se úplně vytočila. Přišlo mi, že chtěli jen shrabnout penize.
Nicméně já to nevzdám a snad se oběma nebo aspoň jednomu bude u mě líbit. Všem co máte ET či KET predt sebou i za sebou přeji pevné nervy a hlavně štěstí, ať se zavrtávají prďošci😘

johan7
autor
15. čer 2019

@evunkas A Evi, Ty jsi měla 4 pokusy na pojišťovnu?

johan7
autor
15. čer 2019

@kiissiii Ahoj a hezký dopoledne. Teda...nějak nevím, co na to říct, to je poměrně dost velký rozdíl, nehledě na to, že to dost zamává s už tak rozházenou psychikou, to je mi moc líto, ale třeba oba zabojujou a ukážou jim, zač je toho loket, moc bych Ti přála, aby to vyšlo! Hodně štěstí 🍀

lucik253
15. čer 2019

@evunkas takze kdyz se to secte taky 12 000
Je to hrozne ty ceny,lidi co fakt musi podstoupit jen ttohle a kde porad brat,nez se dockaji vubec 😓😓😓

evunkas
15. čer 2019

@johan7 ano,mela.Mame problem v genetice,o kterem vine dlouho,ale muj gymekolog,blbec jeden,mi tvrdil,ze to nejde resit,jen zkouset s pak jit na odber choriovych klku,i se se stalo pred dvema lety jsem otehotnela po odberu mi v 15.tt vyvolavali porod-uz to neslo revizi,takze mi tam vkladali tablety a pak po cca 1/2dni jsem sla na revizi.Tak jsem rekla,ze tohle uz nechci zazit a zacla jsem se zajimat a ejhle ono to jde...jen ja jsem zatum moc nezabrala a to mam za sebou 4 pokusy...asii si budete myslet,ze jsem si tu informaci od gynrkologa mela overit,ale ja mu krava silene duverovala,tak nebyl duvod..kdyby mu neverila,mohla jsem to resit davno predtim...tohle si nikdy neodpustim☹

johan7
autor
15. čer 2019

@evunkas Ty jo, to je šílený, ale prostě když jde člověk s problémem k doktorům, tak v ně má důvěru a předpokládá, že kurňa vědí, co dělají a že dělají to nejlepší, ale ne vždycky to tak fakt je a pak to má takový dopad. Mám taky xy zkušeností a teď už vím, že se o to musí člověk i aktivně zajímat sám a ne je slepě věřit, ale jak píšeš, taky jsem to tak měla, ale tohle si nevyčítej, důležitý je, že se s tím dá něco dělat, i když cesta je teda sakra trnitá. A první dítko přišlo v pohodě přirozeně?

evunkas
15. čer 2019

@johan7 bohuzel zatim zadne nemame,to jedine prirozene tehotenstvi bylo ukonceno tim o
vyvolavanym poridem v 15.tt,pze mimco melo tu genetickou vadu,takze jsem stale bezdetna...☹

johan7
autor
15. čer 2019

@evunkas Jo takhle, promiň, to jsem si nějak nespojila s tou předchozí zprávou, jak jsi psala, že jsi neměla příznaky a teď s tímhle, nezlob se. Je mi Tě strašně líto 😔 a Ty jsi psala, že chodíte taky do Pronatalu? A tam se k tomu tedy staví jak? Je nějaký vyšetření, jestli zrovna to či ono konkrétní embryo tuhle vadu třeba také má už jakoby před vložením?

lucik253
15. čer 2019

@evunkas To mne hrozne mrzi 😢😢😢

evunkas
15. čer 2019

@johan7 v pohode,uz jsou to dva roky...jo,da se to vysetrit prostrednictvim pgd...zjisti se i pripadne dalsi vady...takze nikdy nemame et,ale az ket pripadne vysetreneho embrya...jen to porad nevychazi☹Ale proste to musime nekdy prostrelit🙂Jak ti je?Krvacis?

kackaa91
15. čer 2019

Holky máte některá Prosim zkušenost s Elonvou??

johan7
autor
15. čer 2019

@evunkas A pak tedy vyselektují ty embrya, co jsou zdravá a ty mrazí a vkládají? Takže teorericky by měl být ten problém podchycen? Určitě se to podaří! Věřím tomu u nás tady všech. Včera to byl docela hukot, jak říká kamarádka - jak když podřízneš podsvinče..., ale asi to fakt vystihuje můj stav nejlíp, ale dneska už je slabší, takže blázinec, ale jsem ráda, že to ustupuje, jen teda už jsem taky smířená s ket.

teachandlive
15. čer 2019

Ahoj holky, manžel nakonec vymeknul a sám mě přinutil si test udělat už dneska, 9. den po 😊😊😊 zmrzlinka tam je, snad se udrziiii 💕💕💕

kkacca
15. čer 2019

@teachandlive drzim palce, ať jde všechno jak má 🙂

Strana