IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@kkacca děkuji děkuji děkuji! 🙂
@teachandlive super, na 9 den po boží, at roste!!!!
A jinak holky mazec ty naše příběhy kolikrát co tu čtu...Taky přidám do vínku....Po prvním IVF jsem hned otěhotněla, jenže mimoděložně, takže to bya taky pěkná sprška, tehdy jsem si říkala, že tohle se fakt může stát jen mně...takže ted už bojuju s jedním vejcovodem, který je špatně průchodný ještě k tomu všemu. při druhém ivf jsem se během punkce probudila z narkozy, napíchli mi špatně žílu, taky mazec, no a pak hyperst. syndrom a odsávali vodu, masakr, ale naštěstí jsem už byla těhotná 🙂 no a pak strašně moc ketů a ani jeden nevyšel, ted jdeme do posledního a pak znovu celé ivf, no úplně se hrozím, co mě ještě čeká
@catchulinecka děkuju ti a posílám spoustu energie do dalších pokusu ❤️
@johan7 v podstate je to tak,jak pises,jen s tim rozdilem,ze se mrazi vsechny,co preziji prodlouzenou kultivaci a pak se cca 3-6 tydnu ceka na vysledky toho pgd,az jsou pak vysledky,tak ee vkladaji jen zcela zdrava embrya a ta spatna se likviduji...
Tak to me mrzi,ze tak krvacis tak test se blizi a rozhodne se a budes se moc chystat na ket🙂
Ja nespinim nekrvacim,ale jsem zcela bez jakychkoliv priznaku,takze to ve ctvrtek moc nevidim:-Ale nadeje umira posledni🙂
@teachandlive super,potichu gratuluju...A jak ti jinak je?
@evunkas děkuju ti moc. Je mi úplně normálně, žádné nevolnosti, ani kapička krve, jen jsem malinko unavenejsi. Jo a Teda je mi vedro k zalknuti, ale to s tím možná nesouvisí 😁 Jediný, co jsem udělala jinak než při prvním pokusu, nechala jsem se ubytovat na noc v Heliosu, abych jen ležela po tom ketu. A nezačala jsem se zrovna chovat jako těhotná, nezměnila jsem stravovací návyky a ani jsem se v dalších dnech nešetřila.
Mám ještě dotaz na vás, holky, co máte víc zkušeností. S vašeho, čistě subjektivního pohledu, je lepší dát si pauzu mezi et a ket třeba dva, tři cykly nebo do toho jít rovnou, pokud by to šlo? Jak jste to měly?
@evunkas no dnes jsem se dozvěděla, že Mudr napsal do zprávy, transfer 5denni blastocysty a až po transferu mi řekli, že je tam 70% lyza...do své zprávy ale napsal, transfer dvou embryíi špatné kvality..jsem zhnusená, protože je šance nulová. Zázraky se dějí, ale to by byla fakt halit.
A jak na tom vůbec jsi? Nestíhám to tu číst 🤪
@catchulinecka teda ty sis toho taky zažila hodně, je dobře, že si tak silná a bojuješ dál.
@kiissiii Děkuju za reakci 🙂 No momentálně se cítím strašně a úplne nevím, jestli mám sílu tohle zažít další měsíc znovu (myslím jako fyzicky - to krvácení co mám zase od včera je fakt strašný!), ale trošku se to ve mě právě bije, jestli počkat třeba dva cykly a trochu se srovnat nebo do toho jít teď, dokud je tam “hladinka”...
@johan7 tohle bych probrala s doktorem,co by i doporucoval on a mozna vcetne moznych duvodu,proc si hned druhy den po ket zacala tak nejak spinit/krvacet..ale pokud by tam nebyly zdravotni prekazky,resp. citila by ses na to,sla bych do dalsiho pokusu hned,tedy pokud nechcete jet treba nekam na dovcu....

@teachandlive Jé, ten je hezkej, hodně štěstí, ať se daří i nadále 🙂🍀