IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@lujana0 posílám spoustu stesti tvým směrem 🙂 🍀🍀🍀
@johan7 no tak on malo kdo to bere statečně jako ty, tak je to podle me od nich trochu chlacholeni, asi nechtějí někomu dva dny po et rict, to nemáte šanci..ja myslim, ze by to slo hned, ket bez stimulace má myslim i větší úspěšnost, ale tak on ti Mardesic všechno rekne, tam bych se nebala 🙂
@kkacca No už se na něj těším, na kluka, teď mi přivodil trochu mrzení, jak byl na dovče, ale teď zase společně napneme plachty 🙂 Já právě tohle chlácholení a udržování umělejch nadějí, když vím, že to prostě neklaplo nemám ráda, ba co víc, když mě pak někdo přesvědčuje o opaku. Ale to dáme prostě, to vím 😀
@kiissiii snazim se,ale jsen total bez priznaku,takze asi proto...do toho to mini spineni 8.den.Ale po ketu jsen byla presvedcena ze to budr to prave a vyjde to...Mabzel je stale presvedceny,ze to vyslo-pry jsem naladova a plactiva...tohle ale bude spise z tech vsech hormonu...ale treba to fakt vyjde🙂
@evunkas Já už jsme je vysadila předtím, už jsem věděla, že je to zbytečný, zatím teda cítím ještě podbřišek, ale to asi všechno bude ještě trvat než se srovná. Ty nejhorší dny už jsou snad za mnou, dneska už se to blíží snad ke konci. Ty jo, tak to jsem fakt zvědavá, ale fakt bych si u Tebe taky tipla, že to vyšlo 😀 a dostat bys to měla dle jakoby řádnýho cyklu kdy?

@evunkas Evi, nesmutni, ještě opravdu není nic ztraceno, držím palce!