IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@evunkas to nevadí, že nemáš příznaky, kolikátý si den? Já mám holčinu, která teď špinila i krvácela a prďosek se jí drží. Špinění je uhnízdění. Pokud si nezačala krvácet, je tam🙂14.den budeš mít už dané na testu, zda těhotná si či ne. A já věřím a doufám v to, že ty // budeš mít 🙂
Ahoj holky, tak jsme objednaní na 1.7. na další konzultaci, takže si teď dáme cyklus doma 😀 a pak se uvidí.
Ahojky holky❤️ přeji vám všem hezky den... Tak co holky jak se Tady máte? Jak pokračujete dal?
@kkacca No já mu jen psala, co bude dál a on, že až mi skončí menstruace, tak se mám objednat na konzultaci, tak jsem mu dnes psala, že to skončilo a on ať přijdeme 1.7., takže asi nakonec uznali, že to byla menstruace, že nekecám 😀 Zeptám se ho pak na všechno, jestli už to mohlo odejít ten druhý den po ET nebo proč to krvácení a špinění, ale to asi stejně zpětně nevykoumáme, když dle utz bylo vevnitř všechno v normě...no uvidíme 🙂
Ještě jen, holky, myslela jsem, že mě bude chtít dr. vidět, ale domluvili jsme se po mailu, tak jsem mu to ani nemohla ukázat a zase tam nechci kvůli tomu jezdit. Je to cca týden, co se mi jakoby pod prsama na žebrech udělaly takový hnědý fleky, jakože třeba 10 fleků různý velikosti - nesetkala jste se s tím některá? Může to být z těch hormonů? Nevíte?
@johan7 tak budu drzet palce na 1.7.a jak ty fleky vypadaji?Jako pigmentove skvrny?Asi bych chvili vydrzela,jestli to nezmizi,psk bych to radeji poresila s doktorem.
Ty,jo,ani se mi do toho testu zitra nechce,bojim se,bojim...☹Ale tak zase budu vedet na cem jsem,at uz pozitivne,tak negativne..

@johan7 tak at je ti brzy lepe a uz je videt svetlo na konci tunelu..
Rozuzleni se blizi🙂Dostat jsem to mela minuly ctvrtek.Ale i minule jsem to pres uterogestan nedostala...