icon

IVF 28.října. Je tu jěšte někdo?

kapunka
20. říj 2008

tak jsem tu!!!! 😀

endzi30
31. říj 2008

kapunka, dnes som pojedla dost vela jabllk 😠 😠 tak ma zduuva a picha, ale to suu ''vetry'' s prepaacenim...a tie pocity na MS mam viac krat za den...trvaju vzdy len par minut 😒

kapunka
autor
31. říj 2008

uplně přesně jak já..já ted furt jím ty obilný zrnka s medem...takže to mi taky nepřidá na volnosti.. 😀 😀 😀 😀
a co utroš?? jde to???

jo a cítíš prsa??? já teda fest a tak o číslo větší/ ale to už od stimulky..hormony/

endzi30
31. říj 2008

noooo ...mne pocas pichania tych hormoonov naraastli strasne 😀 😀 aj boleli ale casom to islo dole...potom den po tom Pregnyle som mala straaaasne citlive bradavky az hruuza, po OPU mi vsetko preslo a opadlo a teraz ich mam naliate tak ako pred MS 😖 nic extra 😒

kapunka
autor
31. říj 2008

tak to jsme na tom fakt stejně...a ted jsme zkusila kalhoty - rifle, které jsme na sobě mela při OPU nezapnu!!!!!!!!!! 😠

endzi30
31. říj 2008

😀 😀 😀 😀 napodobne...gombik a zips musim mat odopnute a opasok zapinam na poslednu dierku 😠 😠
keby sme aspon vedeli, ze sme tehotne, tak ma to vobec neserie, ale takto 😠 😠 😠
uz aby sme ten vyysledok vedeli, zosediviem dovtedy 😠 😠 😀 😵

silver2501
31. říj 2008

Ahojky holky 🙂

Tak jsem tu kapunko, prcní jsem si vás chtěla pročíst od začátku, ale zjistila jsem, že toho máte spousty naplkáno 😀) a tak jsem to vzdala...☹ postřehla jsem jen, že jsi "skvělá nosnice " a před takovým počtem vajíček, dávám klobouk dolů 🙂 Nevím jak Endzi, ale četla jsem , že měla OPU bez narkozy, tak to vytahuji druhý klobouk a skláním se hluboce dolů bo já i z jedním folíkem bych na kolenou prosila a křičela o narkozu chi chi 😀))))
Jinak já jsem po ET 5 dní, bylo 27.10. a čekám taky na ten zázračný vysledek a to už podruhé, je to moje 2. IVF....

silver2501
31. říj 2008

JInak s tím nafukováním a přibíráním, u prvního IVFka jsem nabrala 10 kilo (bylo před půl rokem), ted je to divné, ale nafouklo se mi jen břicho a prsa, ale jen trošku a jinak nic ☹ tak nevím, jeslti je to dobře bo šptaně 😀

kapunka
autor
31. říj 2008

silver a to první vyšlo???

já měla ET taky 27 - jako my všechny tady - 28. říjen byl původní plán 😎 😎 😎 😎 😎

a silver - prosím - jak moc te to bříško bolí? 😒

silver2501
31. říj 2008

Kapunko, no nevyšlo to, jinak bych po půl roce neměla další pokus 😀))))
Kapunko a kam chodíš do centra??? jeslti to není tajné 🙂

kapunka
autor
31. říj 2008

do Gestu 🙂

macous
31. říj 2008

Já měla ET 28 😀 , tak jsem den pozadu 😉
Mám taky druhé IVF a vůbec ničím to prý není - že to nevyšlo dříve, ani léky mi neměnili....

žádný extra pocity taky nemám,
jinak všem hezký páteční večer a prima víkendík 😀

silver2501
31. říj 2008

No já ted nějak cítím stále břicho a prsa, ale normálně mě to dělaává po ovulaci taky, takže tomu nijak nepikládám nic... ale minulé IVFko jsem necítila vůbec nic, jen pak špinění a bolest a druhý den se rozjela ms i přes utroš.... no nechávám to osudu 🙂 Já beru už 2 měsíce Prednison, máme sníženou mírně BI, vysoké dávky kys. listové na mutagen MTHFR,utroš, anopyrin.. bože, to je hormonu a všelijakých leku až mi je z toho blbě 😀))))
tak snad to byl minule problém proč to nevyšlo a ted to snad vyjde, když tak papám poctivo tu horu léků 😀 🙂

macous
31. říj 2008

jejda Silver a na co je třeba Mutagen, Mthfr, anopyrin ? to neznám k čemu se to při ET dává?
Já mám je listovku, utroše a prednison - no ne že by mi to nestačilo 🙂

silver2501
31. říj 2008

Maci, Mutagen MTHFR, je to v krvi a je to srážení krve a proto se bere anopyrin a vysoké dávky kys. listové, aby se krev rozředila a cevka co vyživuje miminko se neucpala a miminko přežilo... Prednison je na potlačení imunity, aby tělo přijalo "vetřelce"-embryjka 🙂 pohužel co vyšetření, to nám vyšlo něco zle, ale naštěstí jen mírně pod normama, takže žádná hrůza 🙂

macous
31. říj 2008

holky to se to vleče - teda alespoň mě, já bych už to nejdradši věděla, jak to dopadlo... tohle je na tom to nejhorší 🙄

silver2501
31. říj 2008

Jo to je, to máš pravdu, ybch těch 14 dní přeskočila a hotovo 😀))))

kapunka
autor
31. říj 2008

jejda cau holky -člověk si odskočí a tady se to hezky rozjíždí - teda tak já mám jen utreogestan a papám babyplan..jinak nic... 😒 měla bych ještě přidat listovku? ale ta je prý i v tom BP 😲

ja ted vůbec nevím, jak brzo před ms mě vždycky bolelo břicho..ale týden to je moc brzo ne??? ach jo...kdyby to tak znamenalo žese tam děje něco hezčího než mrcha.. 😨

macous
31. říj 2008

Kapunko, se vůbec neplaš, fakt je to zbytečný, je to jak to je a musíme si holt počkat na výsledky, pozorovat se nemá moc cenu, ikdyž já to taky stejně podvědomě dělám, asi jako každá z nás. Ale já měla vždycky pocit jakoby na mrchu a nikdy to nevyšlo, ale teď už ho mám od rána taky, ale tak trochu jinak břicho trochu jakoby brní a sem tam píchne až do křeče, ale co to znamená netuším, protože vím, že holky těhulky měli tyhle pocity a bylo to dobře a já minule měla téměř to samé (přesně si to nejde vybavit) a těhu jsem nebyla 😖
Takže se to fakt asi nedá vysledovat, hlavně každý cyklus je jiný a teď mám do toho po OPU, tak stejně vím prdlačku 😉

kapunka
autor
31. říj 2008

🙂

endzi30
31. říj 2008

no ste sa tu rozpiisali dievcatka 😀 😀

viitam silver...dalsia cakatelka...sa nas tu zbiera 😉

prisla som len nakuknut, idem hajat, boli ma cely vecer brucho na MS ☹ tak uvidime zajtra co z toho bude 😠
bojim bojim 😖 (ale este duuuufam v dobreee)

papa a dobru nocku a myslim na vsetky nase fazulky 🤐 🤐 😵 😵

macous
1. lis 2008

Ahojda holky,
Endzi, tak co brusko ??? jak bylo v noci? Doufám že už lepší, mě pořád taky tlačí, ale hlavně prsa - to jsou ty hormony co do nás rvou při stimulce a pak ještě Utrogestan - ten to taky dělá 🙄

Všem hezkou neděli 😀

macous
1. lis 2008

No tak to už se mnou fakt není možný - vždyť je teprve sobota - tak tu si taky užijte 😀 😀 😀

silver2501
1. lis 2008

Dobrééé dopoludne, 🙂

já co jsem doma, tak už taky ani nevím co je za den a musím se ptát 😀))) asi z těch hormonu magořím 😀 ted měl malý týden prázdniny, tak kor se mi to pletlo, když byl pořád doma 😀)))) No ale už aby bylo zas pondělí a měla klid, je to puboš jak hrom a chvílemi mě leze pěkně na nervičky 😝 😖 🙄 😀

JInak mě ty prsa taky šíleně bolí, připadám si, že jsou jak časovaná bomba, čekám kdy se mi rozletí, jak je mam nalité ☹

kapunka
autor
1. lis 2008

ahojky!!!!

no mě přijde, že mi naopak zmenšujou... ☹ ale muž říká že ne..tak jenom asi mín bolej...nejhorší to bylo po zoladexu a pak po pregnylu...ted ten utroš..ale fakt bolej mín..

bříško bolí mín než včera...mám ale nervy na pochodu... 😒 snažím se připravot se na nejhorší, ale moc mi to nejde.. 😨

kapunka
autor
1. lis 2008

endzi me přijde, že na bolesti ma ms je prostě moc BRZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😲

silver2501
1. lis 2008

Jo to jo, já čekám ms tak kolem 10.11. a to je den kdy mám jet na krev... tak se rozhodne ...

kapunka
autor
1. lis 2008

beztak tu ms blokuje utroš, takže vlastně nevíme nic.....teda holky, to se fakt nedá vydržet... 😝

kapunka
autor
1. lis 2008

tak a ted bulim jako slon..protože jsme přesvědčená že to nevyšlo...sakra.. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

silver2501
1. lis 2008

no mě ho neblokoval posledně, dostala jsem to o den pozdíš i přes 4 utroše denně... ☹

silver2501
1. lis 2008

Kapunko, a jak to asi tak mužeš vědět???? neblááázni !!!!!! máme ještě týdden čas !!! zbytečně se nervuješ a to mimnku nepřispěje !!!! dobrá psychyka je polovina uspěchu... holka, hlavu vzhuru a pust si nějakou dobrou komedii nebo pohádku !!! 🙂 🙂 🙂

Strana