IVF a transfer leden 2021. Je na tom někdo podobně?
Zdravím, v lednu jsem podstoupila své 3. IVF (již mám dvě děti, obě z IVF), dnes mám dvě třídenní embrya a ve čtvrtek jdu na transfer🙂 Je tu někdo na tom podobně?
@karolkama stimulovat jsem nemusela. Jen se hlidalo, kdy probehne ovulace a byla jsem 12 DC a to mel folikul jen 11 mm, pak jsem byla 15 DC to mel jen 13 mm a 17 DC uz mel 20 mm a ovulace uz probihala dle krevnich testu, tak jsem ani nemusela pichat Ovittrele a vcera 23 DC mi zavadeli zmrzlacka naseho. Tak ted jen vydrzet. Aspon do 10. dne po transferu chci vydrzet a netestovat.
@koderly Ja jdu 1.4. na 1. screening a ted jsem v 9+3tt...tak to budeme jen kousek od sebe😁 no tesim se tvuj vyvoj s miminkem👏 Ja ted budu 3 tydny v izolaci doma s covidem, takze mimco jsem fakt dlouho nevidela, odpadly mi vsechny naplanovane poradny🙈 ale v tom poslednim tydnz v breznu je mam vsechny najednou, tak to dozeneme...
@koderly dekuju. Jsem z toho nadsena a zaroven se snazim to trochu klidnit, ze stat se muze cokoliv. Na krev jit nemusim, ale zrejme v pondeli nebo utery si necham udelat. Mam pribuznou v laboratori, tak to mam jednodussi 😊 Jinak do CAR jsme volala, dostala trochu zdrba, ze testuju driv, ale ultrazvuk mam na 31.3. 😊
Mas COVID? Prubeh dobry?
@majili jj mame doma covid vsichni, nastesti temer bez priznaku🙏 nejhorsi je ta karantena, budu doma zavrena celkem 3 tydny, uz je to fakt hrabarna🙈 jeste dve male deti...jsme zavreni v byte...uff...Ale tak hlavne, ze nam nic neni🙏 A ty informuj a nenervovat se!😁 Ted muzou prijit takove stavy jako na ms, me to budilo i v noci ta bolest!! je to normalni😉 za par dni to prejde, cim dele budes od terminu ms...Beres kortikoidy na tu imunitu?
@koderly tak to chapu, ze to musi byt na palici. My jsme v byte sice jen sami dva s pritelem, ale myslim, ze byt tady spolu 14 dni zavreni, tak jeden z nas urcite skonci v šaškecu 😂
Neberu nic nakonec, jen Utrogestan 4-0-4. Ptala jsem se na to, jestli to radeji nebrat neco kvuli protilatkam, ale bylo mi receno, ze ty protilatky mam pouze proti spermiim a proti embryu nemam, takze to neni potreba.
Dneska me trochu zacala pobolivavat bedra a trochu i jako MS krece, ale zatim nic dramatickyho.
Jen porad ten hlad se hlasi, co chvilka a kdyz se pak najim, tak se citim hrozne preplnena zase 😁
A prsa uz lehce citim z boku jako pred MS, ty jsem do dneska necitila, jako bych je ani nemela a to me vzdycky docela boli tak 5 dni nez to mam dostat.

@majili drzim palecky a cekam na informovani🙏☺️