IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Poslední injekce aplikovaná 👍😉
@jasemin26 nezapomeň že jsi říkala že ti bylo zle od 4 teho dne a já budu píchat dneska po 3ti 😃😍 takže mám ještě cas na bolesti 😉 ano budu se vdávat, asi už to tak bude 😃❤️ teď se teprve začnou kutalet prašulky.. A teď v tyhle době je člověk takovej nejistej, bojím se že přijdem o praci tak...
@saja13 to ano, ale věřím že to zvládneš👍, na bolest nemyslí👍. Tak to gratuluji 🍀 a přeji krásnou svatbu, to vím že se penízky začnou kutálet,ale užiješ si to věř mi😉👍. .. bohužel teď je to kvůli tomu covidu na prd, taky se bojím že přijdu o práci 😕 u nás ve fabrice chtějí na podzim propouštět tak jsem zvědavá jestli nepůjdu s první vlnou🤔😕
@jasemin26 do ty doby už budeš tehulka takže klid 😉😍 no doufám že nepřijde druhá vlna aby sme to nemusely rušit máme to až na říjen, ale už mám koupený šaty 👗 ❤️ objednaný dort, zaplacena záloha za hostinu a tak 😍😉 už mám vymyšlený i účes a líčení - sem byla na zkoušce tak aspoň to mám zasebou
@mateska11 tak pokud máš možnost pracovat z domu tak je to fajn👍,to by jsem taky brala😉. Jo tak😁 oni se divili že jsi si nedala klasické pivo ale pouze birrel? Já si myslela že koukali proto že vědí co podstupujes že si na to dáváš birrel, proto píšu že birrel nevadí. Blbě jsem to pochopila 👍🤷👍

@saja13 snad bude vše ok,ale obavy v hlavě jsou🤷🙄, vám držím palce aby to nebolelo 👍. Dávejte vědět. Ano každá jsme jiná a jinak to snášíme, osobně jsem si do této doby myslela že práh bolesti mám vysoký 😕. Sama jsem zvědavá kolik řeknou těch vajíček🙄😉