IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Tyo holky teď jsem četla ten příběh na konikovi, až mě to rozplakalo. Masakr ale nevzdali se. Aneb jak jsme po 19 letech ke štěstí přišli. Úžasné 👍
Tak sem si zase procetla Vaše nové příspěvky 😉 já se tak těším,i když nevím,kdy se teda posuneme?jak dlouho ste čekali,když zítra jdu na krev kvůli HP pak ještě 10-12DC a dál?Vůbec sme nepochopili,jestli budeme platit i ty pera?bylo to pro nás moc informací najednou.jinak zítra vezmu mamka na Karlak a pak pojedeme na krev.
@pecenacek připrav se, že v caru se o vše vleče, já od první krve, přes genetiku se dostala na řadu po 2 měsících...
pera na stimulaci se doplácí určitou částkou -kolem 2000,-kč za první stimulaci, ale poté již vyčerpáš limit na pojišťovnu a při dalším IVF už to jsou tisíce...
na IUI stačí mít doma třeba 1000-2000,-Kč, ale na IVF 20-40 tis.kč... (dle metod, které si budeš připlácet)
@pecenacek My sli na prvni konzultaci v cervenci minuleho roku. Pak se tahla vysetreni - hlavne genetika. Objednani nejmin dva tydny, pak jsem ja nemohla, protoze syn byl nemocny, pak odklad kvuli pohrbu, pak cekani 2 mesice na vysledky, pak se zjistilo, ze pritel potrebuje nejaky dodatecny geneticky vysetreni.. a stimulovat jsme zacli v druhe puli kvetna, tedy az za tri ctvrte roku. Ale to byl asi extrem 🙂
Jinak pero jsme neplatili a se vsim vsudy jsme se vesli pod 20 tisic, myslim.
@pecenacek souhlasím s holkama,my šli do caru minulý rok v srpnu, nejprve jsme šli 3x na iui, v listopadu jsme šli na genetiku na výsledky jsme čekali 4 měsíce,pak nás zbrzdil coronavirus, nyní jsme se až dostali na první ivf. Chce to velkou trpělivost. Držím palce aby se vám to tak netahlo 👍😉

@saja13 ja jasna vubec nejsem,uz mi 2x vkladali embryo a nikdy se nechytlo,takze jsem pri zemi...ono tech dilcich cilu,ktere musis prekonat,nez drzis v naruci mimco je jeste hodne...