IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Holky nevíte jestli se může clostibelgit hned po stimulaci? Ráda bych ho zkusila aspoň na 2-3cykly 😊
Holky,dnes nase embrya maji 5dnu.Jedno top kvalita jde dnes ke mne a na zbylych 3 se odebere DNA a pujdou k ledu (to jsou taky blastocysty, ale o fous horsi)...tak mi drzte palce, a za tyden bude jasno 🍀👍....
(Jen jaky je ubytek-14odebranych,12oplodnenych,7 se vyvíjela do 2dne ukazkove a 3 pak uz nedozraly do blastocysty,takze vysledek: 4 vitezove),jen to potvrzuje,ze kvantita neni kvalita...(ja uz asi kvuli velu nemam tak kvalitni vajicka,manzel je plodny hrebec a to je starsi 😃)...
Vsem co zitra maji den D, budu drzet palce a cekam na zpravy 😉
Holky přeji vám zítra palce, vím že nás je víc co zítra něco máme. Tak tfuj tfuj hodně štěstí 🍀👍😉
Holky my co jdeme zítra na kontrolu, konzultaci atd... Tak nám všem držím palce ✊ 🍀
Ahoj holky, tak jsem teď odešla od Dr, folikuly měli 17mm prý se bál hyperstimilace, prý mám pcos. Teď dva měsíce pauza,další ms na krev na hormonální profil. Koncem srpna nebo září druhý pokus a dlouhý stimulační protokol, musíme prý syndrom rysknout
@jasemin26 určitě to tentokrát dopadne dobře👍 Já taky měla náběh na OHSS a dá se to zvládnout. Sice mě práva strana víc bolela, jak bylo hodně folikulů, ale to kvůli mimi zvládneme. Mrzelo mě, že mi ten daný cyklus nemohli zavést embryo a musím čekat. Ale i to už se blíží. Zítra kontrola a snad mi řeknou, kdy půjdu na trasnfer 🙂

@saja13 A jaké proteiny jsi pila? Já jsem zatím nakoupila řecké jogurty, cottage sýr a nějaký prosciutto (mělo nejvyšší obsah bílkovin, co jsem v obchodě našla 😀)