icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
pampadour
28. čer 2020

@saja13 A jaké proteiny jsi pila? Já jsem zatím nakoupila řecké jogurty, cottage sýr a nějaký prosciutto (mělo nejvyšší obsah bílkovin, co jsem v obchodě našla 😀)

saja13
28. čer 2020

@pampadour já dostala od kamarádky tento 😊 řecké jogurty mi moc nechutnaji, v tomhle sem vybirava😊 ten protein sem pila jeden denně a s mlikem je to lepší 😊

pampadour
28. čer 2020

@saja13 Díky! To abych si ho rychle sehnala. Jsi tady jedna z mála, kdo během stimulace nepřibral, tak se po tobě musím opičit 😀

saja13
28. čer 2020

@pampadour v pohodě... V pohodě 😊 já brala ten protein + nosifol ale při druhé stimulaci se to může všechno změnit, asi sem málo reagovala si myslím

saja13
28. čer 2020

Holky nevíte jestli se může clostibelgit hned po stimulaci? Ráda bych ho zkusila aspoň na 2-3cykly 😊

kocila
28. čer 2020

@saja13 radeji to prober s doktorem v centru... trpis na anovulacni cykly?

saja13
28. čer 2020

@kocila doktora se určitě zeptám, jestli trpím na anovulacni cykly nevím - nikdo nic neříkal ale kamarádka ho prý dostala na podporu vajíček tak nevím

kocila
29. čer 2020

@saja13 clostik se dava,kdyz zena neovuluje,ale treba ma i vliv na zralost vajicek..nevim...jen je to hrozny driak,tak se smi brat 6x za zivot kvuli rakovine ..
Vis hlavni pricinu,proc nemuzes otehotnet?

kocila
29. čer 2020

Holky,dnes nase embrya maji 5dnu.Jedno top kvalita jde dnes ke mne a na zbylych 3 se odebere DNA a pujdou k ledu (to jsou taky blastocysty, ale o fous horsi)...tak mi drzte palce, a za tyden bude jasno 🍀👍....
(Jen jaky je ubytek-14odebranych,12oplodnenych,7 se vyvíjela do 2dne ukazkove a 3 pak uz nedozraly do blastocysty,takze vysledek: 4 vitezove),jen to potvrzuje,ze kvantita neni kvalita...(ja uz asi kvuli velu nemam tak kvalitni vajicka,manzel je plodny hrebec a to je starsi 😃)...

Vsem co zitra maji den D, budu drzet palce a cekam na zpravy 😉

saja13
29. čer 2020

@kocila já vím příčinu jen to že mám malou zásobu a štítná žláza jinak mam vše v pohodě, genetiku nemáme takže víc nevím

kocila
29. čer 2020

@saja13 a stitnou zlazu tu ti leci?Ta hraje velkou roli v reprodukci...cely proces je jedna velka symfonie hormonu

saja13
29. čer 2020

@kocila mám sníženou funkci ale jen malinko jinak prášky beru skoro rok

pampadour
29. čer 2020

@kocila držím palce, ať transfer dopadne dobře 🍀 a taky ať jsou mrazáčky na později 😉

jasemin26
29. čer 2020

@kocila ahojky tak moc držím palečky ať nám za pár dnů pošleš pozitivní testik🍀👍😉

kocila
29. čer 2020

@jasemin26
@pampadour diky holky 👍

mateska11
29. čer 2020

@kocila držím moc pěsti! 🍀🍀🍀

jasemin26
29. čer 2020

Holky přeji vám zítra palce, vím že nás je víc co zítra něco máme. Tak tfuj tfuj hodně štěstí 🍀👍😉

saja13
29. čer 2020

Holky my co jdeme zítra na kontrolu, konzultaci atd... Tak nám všem držím palce ✊ 🍀

kocila
30. čer 2020

@mateska11 diky 👍

mateska11
30. čer 2020

Vše ok, i srdíčko už tluče 🙂 ) ) já měla takovej strach!

pecenacek
30. čer 2020

@mateska11 to je krásný,velka gratulace

saja13
30. čer 2020

@mateska11 gratuluji 😍 snad to potká brzo i nas všechny

makunst
30. čer 2020

@mateska11 velká gratulace. Jinak já dnes 1.den po ET 5 denní blastocysty, máme dva mražáčky, kdyby to nedopadlo. Ovitrelle mám zatim pořád na testu, zkusim zas pozítří. Drzím palce Všem

pampadour
30. čer 2020

@mateska11 To jsou tak krásné zprávy! ❤️

jasemin26
30. čer 2020

@mateska11 velká gratulace 💐🍀👍

jasemin26
30. čer 2020

Ahoj holky, tak jsem teď odešla od Dr, folikuly měli 17mm prý se bál hyperstimilace, prý mám pcos. Teď dva měsíce pauza,další ms na krev na hormonální profil. Koncem srpna nebo září druhý pokus a dlouhý stimulační protokol, musíme prý syndrom rysknout

saja13
30. čer 2020

@jasemin26 a zůstaneš nakonec u tohodle dr? Já bych u něj nebyla když ti to neřekl hned narovinu to jsi byla asi na opu brzo no, ale nevím nejsem doktor ale na opu se prý chodí od těch 18mm

marky125
30. čer 2020

@jasemin26 určitě to tentokrát dopadne dobře👍 Já taky měla náběh na OHSS a dá se to zvládnout. Sice mě práva strana víc bolela, jak bylo hodně folikulů, ale to kvůli mimi zvládneme. Mrzelo mě, že mi ten daný cyklus nemohli zavést embryo a musím čekat. Ale i to už se blíží. Zítra kontrola a snad mi řeknou, kdy půjdu na trasnfer 🙂

jasemin26
30. čer 2020

@saja13 nezůstanou,až pojedeme na tu krev zjistíme nového doktora.. teď čekat do srpna a v září to asi rozjedeme

kocila
30. čer 2020

@jasemin26 zalezi jak velke folikuly byly pri aplikaci ovitrelle,pokud 17mm tak to je ok (mozna hranicni),pri opu by mely mit 20-24mm (oni za 2 dny jeste dorostou)

Strana