IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@maria2903 když to tenhle cyklus nevyjde, tak vsadím léky a cca 2-3 dny to dostanu. Zavolám do caru, asistentka mi řekne co a jak. Nejspíš to zas bude řízený cyklus, takže léky aby vyrostla sliznice, pak UZ a když bude vše ok, nasadí progesteron a pak transfer. Takhle jsem to měla i tenhle cyklus. Snad to budeme moc zkusit hned znovu. I když pořád je ještě malá naděje, že to teď vyšlo.
Holky vycházely vám davky s údajem na obale? Máme 900 IU a s dneškem to vychází,že sme měli dopichavat již z druhé ampule,ale ono to vyšlo z že první a ještě nám tam zbylo??? Nechapu.🤷🏼♀️🤔
@marky125dekuji. no kéž by.Ja zkoušela teď test a taky jen jedna čárka
Tak mi manžel píchnul orgalutran (dle nás orangutana) 😂 předtim sem ledovala a asi je manzel machr, protože to cítím ale jen minimálně.
@kocila já ji mám teda bolestivou i bez léků cca prez půl roku🙄. Jo to určitě se žena více sleduje 🤭stimulace dobrý snasim ji dobře první 2 dny byly horší první den bolesti hlavy druhý den jsem spala celý den i noc, ale teď už jsem v pohodě zítra jedeme na ultrazvuk 😍😍😍
@saja13 já měla to samé taky jsem si přišla k ničemu a trvalo mi 3 roky než jsme se posunuly 🙄je mi to líto zlato 🥺😪😓

@kocila ptala jsem se na velikost,prý cca 10,ale řekne mi přesněji v pátek a i ten počet.kolik musí mít folikuly velikost,když by mi řekla doktorka v pátek,že odběr bude v pondělí?