IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@twins_sovovi je to potad cekani na “neco”,ale urcite to bude dobre,musi👍
Tak poslední injekce Ovitrelle mám ji poprvé tak nevím jaká bude reakce myslím že o tom tady i někdo psal tak snad to bude v pohodě 🤗
@twins_sovovi tak co,jak Ovitrelle? A kam se píchá?zase na nějakou stranu?mě čeká zítra ve 21h
Ahoj holky. Tak u mě test definitivně negativní 😢😢. Dnes termín testování dle CARU.
@maria2903 moc doufám, že u tebe bude test pozitivní.
Dopoledne zavolám do CARU a domluvím se, co bude dál. Chtěli by jsme to zkusit znovu hned další cyklus, tak snad to bude možné. Přemýšlela jsem o EmbryoGlue???? Tady mi asi moc z vás neporadí, zda to opravdu zvyšuje šance na uchycení nebo je to spíš takové tahání peněz z lidí...
Nejspíš se měsíc neozvu. Říkala jsem si, že to teď chci zkusit bez čtení různých článků a diskuzí a moc se na to nesoustředit. Teď jsem byla i na neschopence, ale příště zkusím chodit do práce a snad mi vyjdou vstříc...
Doufám, že až se sem za měsíc podívám, tak tu přibudou pozitivní testy a fotky z UZ.
Mrzí mě to, ale věřím, že jedno z těch embryjek, co tam ještě máme, je to naše vytoužené ❤️
@twins_sovovi Ahoj. Rada bych Te podporila... Pises, ze kdysi pri darovani bylo hodne vajicek a ted tri. Bohuzel s vekem se to casto zhorsuje a proste tech vajicek neni tolik a neni tolik kvalitnich (nelze brat pausalne). Ze jsi mela celou dobu stejnou davku hormonu taky neznaci nic spatne, take jsem mela stejnou po celou dobu 😉 Kazda chce mit folikulu co nejvic, ale rikaji, ze kvantita je na ukor kvality. Vsak to tu muzes cist i u holek, maji sice 10+ vajicek, ale pak jich do pouzitelneho stavu dojde malo. Ale chapu, ze chces mit co nejvic, byla jsem na tom stejne. Zaverem - drzim Ti pesticky, at se v pondeli vse podari 😉 Ja mela punkci jednoho vajecniku, 10 folikulu, 5 vajicek, vsechny zrala (opu 13den), rozjel se OHSS, ale pred ET uz bylo dobre, 4 spickove kvality, jedna hatchujici blastocysta transfer, 3 vitrifikovane, posledni se nechala o den dele (pomalejsi, ale taky to zvladla) a taky vitrifikace. Po ET se po par dnech opetovne rozjel OHSS, byla jsem obri. Rikaji, ze telo bojuje s OHSS a "kasle" na vlozene embryo a u me to tak bylo, takze jsem pak nasla dve carky a zaroven OHSS 1.stupne, pichani clexane, ale zmaklo se to. Mame 4 mrazacky a zitra jsem 15+0. Sice nas trochu strasi s genetikou, ale jinak zatim vse OK. Takze ver tem 3 folikulum! Drzim pesti!!! 🍀
@pecenacek zlato normálně vedle pupíku🤗
@pet_8 dekuju moc je to takový divoký teď mám strach chlap mi Teda říká ať nejsem plašan🤭, ale bojím se neúspěchu tak jako asi každá tady 🙄doufám že to bude všechno probíhat v pohodě a zítra si oddychneme😍hned vás budu informovat až nás propustí 💋❣️
@twins_sovovi jojo to máš naprostou pravdu no já jen teď čekám až budu testovat a pak to budu řešit🥺taky si budu připadat jak vykuchana ryba a sem ráda že mi rozumíš 😍❤️
@twins_sovovi U me bylo v pondeli OPU, info o poctu a az ve stredu prvni info, jak to vypada. Brecela jsem stestim, ze vsechny frci jak maji. Dalsi info bylo v patek s infem k ET. Musim rict, ze denni info je krasne, ale na ty nervy bylo pro me lepsi mit je obden. A pak ET... ja po nem lezela a mela pozitivni myslenky, ruce polozene na brise (lezela jsem na zadech, deloha zaklonena dozadu) a vnitrne si povidala s blastocystou, at se tam hezky capne. Po necelych 15min jsem citila takove dobnuti, jinak vubec nic, ale treba se mi to zdalo. Po hodine jsem odchazela domu a proste jsem doufala, ze to bude v poradku. A musim rict, ze jsem odjizdela na ET nervove v pr... (mamka mela potrebu servat meho manzela kvuli vypustene nadavce, kterou si vztahla na sebe), takze jsem si rikala, ze podstupuju vsechno tohle, mam byt v klidu a nakonec me rozhodi v nejdulezitejsi den na psychiku... ale vyslo to. Takze proste kdyz to ma vyjit, vyjde to! 🍀 Zitra tfuj tfuj tfuj
@saja13 Upřímně jsi taky první která mi porozuměla 😍💋❣️
@pet_8 to ráda slyším že ti to vyslo😍😍 Já jsem Teda hodně uzavřena a málo kdy mě co rozbreci, ale vím že teď se bude blížit období kdy to v sobě neudržím "brecim si až když jsem vážně sama ani před chlapem" Doufám že budeme mit takové štěstí jako vy 💋❣️😍
Ahoj holky strašně mě zajímá váš zdravotní stav po OPU je normální tlak v břichu při chůzi ? Když ležím pohoda ale jakmile mám jít na záchod tlačí to kdy se to tak zlepší ? Děkuji za odpovědi 😇
@twins_sovovi drzim vsechny palce co mam
@kocila Dekuju zlaticko😍😍Už jsem tu naštěstí jsem první takže kolem 8 jdu na to 🤗Chlapa mi už taky odvlekly😁 tak se ozvu až budu vědět jak to všechno dopadlo a kolik těch filíků budeme mít 😍💋❣️
@twins_sovovi Drzim palce 🍀
@twins_sovovi netrpelive budu vyhlizet zpravu🍀👍🍀👍🍀
@kocila Ja vahu nezvysovala (mozna tak 1kg), moceni by odpovidalo, ale stejne jsem OHSS mela potvrzeny. Vajecniky s cystama velkyma az 7,5cm (diky otehotneni jsem byla na 2cm cystach az nekdy po 13 tydnech), volna tekutina v brise, v krvi spatne hodnoty. Bricho extremne nafoukle. Ja si do CAR volala s tim, ze mam proste obri bricho a necitim se uplne dobre a navic dve carky, tak jsem tam asi za hodku a pul uz byla na sonu, krvi. A pak co tyden kontrola. Lepsi jak lezet na kapackach 😊

@kocila no já si myslím že to utíkat nebude 🙄hlavně aby bylo vše v pořádku ty jo