icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
28. črc 2020

@twins_sovovi no super,tak at se krasne bublinky drzi

twins_sovovi
autor
28. črc 2020

@kocila jakto že s kondomem? Já vůbec nic nevím 🙄

twins_sovovi
autor
28. črc 2020

@kocila nooo musí musejí to být bojovníci 😍jsem chlapovi říkala že po 5ti letech co se k nim spermíci dostaly tak se musí přímo zažrat a nepustit🤭😁😍

pet_8
28. črc 2020

@twins_sovovi Nedavno jsem cetla, ze nekdo cekal dvojcata, ale jedno starim odpovidalo IVF (ET ci KET) a druhe bylo o nekolik dni jinde, proste pocato prirozene. Kondom jednak kvuli moznosti otehotneni pri IVF a jednak kvuli vytekani cipku, hygienicke duvody. Kvuli tomu ani neni vhodny bazen.

kocila
28. črc 2020

@twins_sovovi kondom kvuli infekci (ted by se nehodily kvasinky nebo neco podobneho)...kdyby mi nerekla mudr.,taky by mi to nedoslo...

kocila
28. črc 2020

@pecenacek tak jak jsi dopadla?

twins_sovovi
autor
28. črc 2020

@pet_8 jo takhle jeste že vás tu mam🤭😁😍

twins_sovovi
autor
28. črc 2020

@kocila děkuji za info já vás nemít 😍

twins_sovovi
autor
28. črc 2020

@pecenacek tak co zlato jak jsi dopadla?

pecenacek
28. črc 2020

Ahoj holky,všem děkuji za podporu,upřímně to dnešní počasí co sem si vybrala,nic moc.Dostala sem se na řadu až po 9:39h a když sme pak dorazili domů,usnula sem jako šípková Růženka. Břicho cítím,ale úplně strašné to není.odebrano 14 foliku z toho 13 vajíček.zitra budou volat kolik se oplodnilo,chlap měl 30% prý možná 33% ET v Sobotu nejspíš, ale kdyby bylo nějaké echt tak v pátek.mam taky progesteron zaváděcí a od zítra ráno a večer zavádět.

pecenacek
28. črc 2020

@pet_8 Gennet Letná 😉

mateska11
28. črc 2020

@twins_sovovi My teda kondom nepouzivame ani nepouzivali 🙂

mateska11
28. črc 2020

@pecenacek Tak to je paradni pocet 🙂)

pecenacek
28. črc 2020

@mateska11 pořád sem zatím unavená, ET vychazi na neděli takže embryolog řekl sobota a pokud bude nějaký super tak už v pátek

twins_sovovi
autor
28. črc 2020

@pecenacek ty brdo vy jich mate 😍😍tak držím pěsti 😍💋

twins_sovovi
autor
28. črc 2020

@mateska11 a nebojíte se toho co psaly holky? Asi bych si to hodně vyčítala že jsem zanedbala něco čemu bych mohla předejít 🤔

andreasvo
28. črc 2020

@pecenacek zdravím to je krásný počet gratuluju 😇🍀jak se cítíš? Stále Ok ? Nebo už to bříško cítíš jinak ?

pecenacek
28. črc 2020

@andreasvo no vzala sem si Brufen na doporučení doktorky,aby se to nerozjelo,bolí mě to,jen když jdu čůrat a i trošku krvácím,ale to je kapka.

kocila
28. črc 2020

@pecenacek prvni 3dny jsou nejhorsi,ale pak se mi bolesti zlepsovaly,byla jsem rada,ze byl vikend a klidecek

andreasvo
29. črc 2020

@pecenacek taky jsem to tak měla ještě teď to trosku cítím. Já jsem si naivně myslela že když budu po OPU tak že mi bude dobře nic nebude bolet. Dnes budete volat kolik se jich oplodnilo ? 😇🍀

luciebelohradska31
29. črc 2020

Já teď čekám na menstruaci a pak začínám stimulovat je to také, moje první ivf všem přeji hodně štěstí

twins_sovovi
autor
29. črc 2020

@luciebelohradska31 vítej mezi námi 😍 já teď také postupují poprvé IVF tak vám držím palečky 😍💗💋

pecenacek
29. črc 2020

@andreasvo taky sem si to myslela.prý budou volat mezi 8-12h, tak čekám napnutá 😉

twins_sovovi
autor
29. črc 2020

Tak jsme volaly s embrioložkou a obě vajíčka máme topky jedničky 😍😍 jsme čtyřbuněčný obě úplně na stehno takže je prý těžké jedno vybrat tak až zítra nám řeknou kdy bude transfer 😍😍😍

pecenacek
29. črc 2020

@twins_sovovi tak to je super 👍❤️😉 to mám radost.ja pořád čekám až zavolají.

twins_sovovi
autor
29. črc 2020

@pecenacek je jsem moc šťastná 😍😍 hned napiš jak jste na tom vy 💋💋💋❣️

kocila
29. črc 2020

@twins_sovovi zitra by mely byt bublinky uz 8-mi bunecna,takze drzim palce,aby se krasne delila (jdes do prodlouzene kultivace,nebo nechas jen 3-denni?,coz pri tvem poctu asi doporuci)🍀

kocila
29. črc 2020

@pecenacek zavolaji,ale kazdy den to budou nervy,pak po vlozeni,nez se udela test,nez prvni UTZ,tim ze mame problemy s pocetim,tak to buhuzel uplne jinak prozivane,nez pary,ktere si reknou,poridime prcka a dalsi mesic najdou //...
Mas hodne vajicek,tak urcite jdi do prodlouzene kultivace,aby se vyradily spatna embrya,do 3-tiho dne se moc kvalita nepozna,ale ty si jeste budes vybirat👍🍀).
...dlouho jsem tu nevidela pozitivni testy,tak nas holky navnadte 😉

kocila
29. črc 2020

@luciebelohradska31 tak at vse dopadne dobre,stimulace se neboj,jen konec je takovy neprijemny,pokud budes mit hodne folikulu

pecenacek
29. črc 2020

@kocila jo doktorka hned navrhovala prodlouženou kultivaci,akorát že to blbě vychází na neděli 😢 5.den,takže Sobota nejspíš.uz mi volali máme oplodněných 11.😍 Zavolají v pátek a domluvíme se co a jak. 👍💪😂

Strana