IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@kocila jakto že s kondomem? Já vůbec nic nevím 🙄
@kocila nooo musí musejí to být bojovníci 😍jsem chlapovi říkala že po 5ti letech co se k nim spermíci dostaly tak se musí přímo zažrat a nepustit🤭😁😍
@twins_sovovi Nedavno jsem cetla, ze nekdo cekal dvojcata, ale jedno starim odpovidalo IVF (ET ci KET) a druhe bylo o nekolik dni jinde, proste pocato prirozene. Kondom jednak kvuli moznosti otehotneni pri IVF a jednak kvuli vytekani cipku, hygienicke duvody. Kvuli tomu ani neni vhodny bazen.
@twins_sovovi kondom kvuli infekci (ted by se nehodily kvasinky nebo neco podobneho)...kdyby mi nerekla mudr.,taky by mi to nedoslo...
@pet_8 jo takhle jeste že vás tu mam🤭😁😍
@kocila děkuji za info já vás nemít 😍
@pecenacek tak co zlato jak jsi dopadla?
Ahoj holky,všem děkuji za podporu,upřímně to dnešní počasí co sem si vybrala,nic moc.Dostala sem se na řadu až po 9:39h a když sme pak dorazili domů,usnula sem jako šípková Růženka. Břicho cítím,ale úplně strašné to není.odebrano 14 foliku z toho 13 vajíček.zitra budou volat kolik se oplodnilo,chlap měl 30% prý možná 33% ET v Sobotu nejspíš, ale kdyby bylo nějaké echt tak v pátek.mam taky progesteron zaváděcí a od zítra ráno a večer zavádět.
@twins_sovovi My teda kondom nepouzivame ani nepouzivali 🙂
@pecenacek ty brdo vy jich mate 😍😍tak držím pěsti 😍💋
@mateska11 a nebojíte se toho co psaly holky? Asi bych si to hodně vyčítala že jsem zanedbala něco čemu bych mohla předejít 🤔
Já teď čekám na menstruaci a pak začínám stimulovat je to také, moje první ivf všem přeji hodně štěstí
@luciebelohradska31 vítej mezi námi 😍 já teď také postupují poprvé IVF tak vám držím palečky 😍💗💋
Tak jsme volaly s embrioložkou a obě vajíčka máme topky jedničky 😍😍 jsme čtyřbuněčný obě úplně na stehno takže je prý těžké jedno vybrat tak až zítra nám řeknou kdy bude transfer 😍😍😍
@twins_sovovi tak to je super 👍❤️😉 to mám radost.ja pořád čekám až zavolají.
@pecenacek je jsem moc šťastná 😍😍 hned napiš jak jste na tom vy 💋💋💋❣️
@twins_sovovi zitra by mely byt bublinky uz 8-mi bunecna,takze drzim palce,aby se krasne delila (jdes do prodlouzene kultivace,nebo nechas jen 3-denni?,coz pri tvem poctu asi doporuci)🍀
@pecenacek zavolaji,ale kazdy den to budou nervy,pak po vlozeni,nez se udela test,nez prvni UTZ,tim ze mame problemy s pocetim,tak to buhuzel uplne jinak prozivane,nez pary,ktere si reknou,poridime prcka a dalsi mesic najdou //...
Mas hodne vajicek,tak urcite jdi do prodlouzene kultivace,aby se vyradily spatna embrya,do 3-tiho dne se moc kvalita nepozna,ale ty si jeste budes vybirat👍🍀).
...dlouho jsem tu nevidela pozitivni testy,tak nas holky navnadte 😉
@luciebelohradska31 tak at vse dopadne dobre,stimulace se neboj,jen konec je takovy neprijemny,pokud budes mit hodne folikulu

@twins_sovovi no super,tak at se krasne bublinky drzi