IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@jasemin26 nebo nekvalitni vajicka (v tvem pripade nedozrala),doktor chce mit jistotu. Skladba protokolu pri dlouhem je zalozena zpocatku na jinych typech hormonech😉👍a to uz zacnes stimulovat s timto cyklem?
Ja jdu v pondeli k doktorce,kde se dozvim vysledek genetiky 3mrazacku a budu resit s doktorkou co dal,kdyz se mi embryjka nechytaji..(teda polud neco zbylo😉)
Tak holky já musela zrušit moje první ivf nedostala jsem menstruaci těhotná nejsem a nejsem si jistá proč se to spozdilo myslím že podle příznaků mám cystu.... Hold budu muset jet do cech jen na dovolenou a ne na ivf ani nevíte jak jsem zdrcena
@luciebelohradska31 tak to je pech...drz se 😔
@kocila jo děkuji teď se snažím vyvolat menstruaci tak uvidím třeba se, mi to spustí stou cystou si to jen myslím třeba to dostanu zítra a prodloužím si dovolenou o den nebo dva nechapu doktor mi řekl že můžu mít i tři denní embrio tak proč počítají 18 srpna na odběr vajíček ikdybych to mohla mít klidně 20 srpna a transfer 24 nebo i klidně 25
@luciebelohradska31 jasne,ze muzou zavest i 3denni,takze je stale stimulace ve hre?
@kocila no doufejme ale to jenom pokavad by jsem menstruaci dostala do zítra tak bych to stihnout ještě mohla to uvidím vše až zítra
@luciebelohradska31 je prece varianta,ze pokud bys nestihla transfer,tak si muzes nechat vse zamarazit a pak do CR si zalezet jen na vklad?...vim,ze to je komplikovanejsi,ale ne vzdy je mozny i za normalnich podminek ET kvuli hyperstimulaku...no drzim ti vse co mam👍
@kocila to ano na to jsem úplně zapomela to máš pravdu zeptám že zejtra na to Doktorky
Holky nevíte jak dlouho vydrží gonal f a Cetrotide v lednici pokavad jsem je ani nepoužila? Děkuji vám za vaše odpovědi
Holky dneska ráno jsem měla takove světle hnědé "špinění" na vložce ne km co to je jsem vyděšená a zmatená protože jsem si dělala zase hned test a ten je silnější než ten z minula. Co to může být? 😳😖
@twins_sovovi nemůže to být uhnízdění? 😉 Zavrtání mimiska👍😉
@jasemin26 vážně 😮 jsem trochu nesva, ale zároveň nevěřím že by se to nepovedlo když teď koukám na test a je viditelnejsi než předevčírem 🤷♀️
@twins_sovovi já ti věřím, ale podle toho co jsem vše už nastudovala😁, tak to psalo hodně holek že měli světle hnědé nebo narůžovělé slabé zašpinění, dle mého to může být uhnízdění,👍. Břicho tě neboli ne? A termín ms nemáš nebo máš mít? Ale pokud test je silnější bude to ok😉. Vsadím na to svoje boty že to bude uhnízdění 😁😉
@jasemin26 já jsem taky hned četla co by to mohlo být strašně jsem se lekla. Menstruace by měla přijít 13-14.8 což je týden 🤷♀️ předtím jsme toho ducha na testu hledaly dneska je na tom testíku znatelný na první pohled 🙂
@twins_sovovi jo to věřím že tě to vyděsilo, ale myslím si že můžeš být v klidu 😉 další menstruaci nedostaneš víc jak 9 měsíců 😉... Určitě to bylo uhnízdění 👍.. a já gratuluji 😉🍀
@jasemin26 doufám že to tak bude jak říkáš 🤗😘 dekuju ti zlato 💋💗💖💋💗💖🍀
@twins_sovovi i když barva zesláblá pořád je to viditelné 👍
@twins_sovovi určitě to tak bude👍😉 hlavně se nenervuj 👍😉
@jasemin26 no také jsem si říkala že jine holky už to tam mají dost vidět, ale jak říkávala moje. Babička každá jsme jina 🤗 jediný čeho jsem si všimla že je jinak je ze mě už neboli tolik prsa 🤔nervovat se nebudu to ne hlavně všechno v klidu 🙂
@twins_sovovi uhnizdovani,doktorka rikala,ze tyden po vlozeni je to ok...nemelo by to trvat dlouho....ted stejne nikdo nic nenadela vice,takze pokud spineni bude trvat dele,radeji odpocivej...
@kocila může to trvat celý den? Muselo to začít v noci 🤔

@jasemin26 tak uz dorazila MS? Dlouhy protokol se voli pri neuspesnem kratkem,nizka rezerva vajicek nebo kvalita vajicek..hormony aplikujes jeste cyklus pred cyklem,kdy dochazi k OPU...