icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
mateska11
7. srp 2020

@twins_sovovi Jj 🙂

kocila
7. srp 2020

@barborabarbora111 a jsi po ET nebo po KET?

barborabarbora111
7. srp 2020

@kocila po KET

barborabarbora111
7. srp 2020
kocila
7. srp 2020

@barborabarbora111 no fiha....a uz jsi nekdy na ket byla?,ja mam za sebou pouze ET,takze si zjistuji informace..

barborabarbora111
7. srp 2020

@kocila nene, je to muj prvni

twins_sovovi
autor
7. srp 2020

@barborabarbora111 wau tolik to je mazec 🤔

pet_8
7. srp 2020

@twins_sovovi Pres noc jednou a jinak behem dne. Doktorka mi radila, at si vecer ve sprse vyndam ten nosic, at mi to tam furt nehnije a ja to vyndala i s krvi.

luciebelohradska31
7. srp 2020

@kocila tak nakonec jsem MS dostala takže to ještě stíháme

twins_sovovi
autor
7. srp 2020

@pet_8 prosím tě nechápu co je ten nosič 🤷‍♀️ jsem jak z jiný dimenze🤭 no já už nespinim nic už mám čistou vlozku 😍

twins_sovovi
autor
7. srp 2020

@luciebelohradska31 super😍držím palečky 💋🍀

kocila
7. srp 2020

@luciebelohradska31 no super,tak at vse dobre dopadne🍀

pet_8
7. srp 2020

@twins_sovovi Ta potrebna latka je uvnitr toho obalu (prasku). Takze zasunes prasek a on se rozpusti, ucinna latka jde do tela, ale to pouzdro tam zustane a vyteka z tebe - no a to je ten nosic. Tak ten jsem mela vecer prstem vystournout.

twins_sovovi
autor
7. srp 2020

@pet_8 ahaaaa tak to jsem nevěděla 😳🤔jsem zase o něco chytřejší ještě že vás tu člověk má že aspoň ví věci který mu dr. Neřekne 🤭

pet_8
7. srp 2020

@twins_sovovi Ale uprimne nevim, jestli je vhodne si tam kazdy den hrabat. Ja to pak rikala i jine doktorce a ta mi to nevymlouvala, tak snad je to bezpecne.

luciebelohradska31
7. srp 2020

@twins_sovovi děkuji moc

luciebelohradska31
7. srp 2020

@kocila děkuji moc i tobě

twins_sovovi
autor
8. srp 2020

@pet_8 no to jo proč Teda nedají něco lepšího, aby jsi to nemusela vyžďuchávat 🤷‍♀️

luciebelohradska31
8. srp 2020

Holky máte taky někdy jeden měsíc silnou MS a další zase slabou? Já jsem včera měla silnou MS hnědou a od večera moc nekrvacim za to bolesti jsem měla nehorázny minulý měsíc jsem měla MS červenou a krvacela jsem normálně a bolesti skoro žádné. Včera jsem se sprchovala nevim jestli voda má effect na pravidelnosti krvácení

jasemin26
8. srp 2020

Holky, co kromě těhotenství může způsobit opoždění ms? Už mám celkem obavy😕🤷 ale nechce se mi úplně jít na vyvolávačů kvůli tomu hormonálnímu profilu

luciebelohradska31
8. srp 2020

@jasemin26 tak mohla si mít posunutou ovulaci nebo stresem to taky může být mě se teď opozdila o dva dny

jasemin26
8. srp 2020

@luciebelohradska31 děkuji, o dva dny bych to brala s tím počítám vždy, ale normálně mám dc 33.. dnes už 39dc🙄

luciebelohradska31
8. srp 2020

@jasemin26 a nemáš cystu?

jasemin26
8. srp 2020

@luciebelohradska31 no nevím🤷 ale před měsícem jsem ještě neměla🙄😕

luciebelohradska31
8. srp 2020

@jasemin26 to mě se taky objevila jen tak z ničeho nic na cysty vůbec netrpim měla jsem jí jednou za 18 let pak už nic

jasemin26
8. srp 2020

@luciebelohradska31 a poznala jsi nějak krom opožděné na že ji máš? Nějaké bolesti nebo tak?

luciebelohradska31
8. srp 2020

@jasemin26 já jsem jenom začala krvácet kapku krve potom 2 dni nic a pak zase kapka krve no to mě bolely záda v kříži byla jsem nafoukla a boleli mě prsa celý dva týdny ktomu jsem cítila nosem věci které ani nebyli no a bolelo mě břicho jako náznak MS ale ta nikde no až pak na ultrazvuku mi řekla doktorka že mám malou cystu ta pak s další MS odešla

jasemin26
8. srp 2020

@luciebelohradska31 aha to já právě nemám nic takového, jediné co že mě občas zapíchat podbřišek tak si myslím že to dostanu a pak zase nic 🤷

twins_sovovi
autor
8. srp 2020

Holky ty jo zase mám takové naruzovele na vložce nepatrně ale mám 🤦‍♀️nic mě nebolí, ale začalo to až teď 🤷‍♀️

twins_sovovi
autor
8. srp 2020

@jasemin26 já jsem ji měla kolikrát opožděnou neo naopak dříve nebo i 2x do mesice myslím si že to je i stresem a tak 🙄

Strana