IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@barborabarbora111 a jsi po ET nebo po KET?
@kocila po KET
@barborabarbora111 no fiha....a uz jsi nekdy na ket byla?,ja mam za sebou pouze ET,takze si zjistuji informace..
@kocila nene, je to muj prvni
@barborabarbora111 wau tolik to je mazec 🤔
@twins_sovovi Pres noc jednou a jinak behem dne. Doktorka mi radila, at si vecer ve sprse vyndam ten nosic, at mi to tam furt nehnije a ja to vyndala i s krvi.
@kocila tak nakonec jsem MS dostala takže to ještě stíháme
@pet_8 prosím tě nechápu co je ten nosič 🤷♀️ jsem jak z jiný dimenze🤭 no já už nespinim nic už mám čistou vlozku 😍
@luciebelohradska31 super😍držím palečky 💋🍀
@luciebelohradska31 no super,tak at vse dobre dopadne🍀
@twins_sovovi Ta potrebna latka je uvnitr toho obalu (prasku). Takze zasunes prasek a on se rozpusti, ucinna latka jde do tela, ale to pouzdro tam zustane a vyteka z tebe - no a to je ten nosic. Tak ten jsem mela vecer prstem vystournout.
@pet_8 ahaaaa tak to jsem nevěděla 😳🤔jsem zase o něco chytřejší ještě že vás tu člověk má že aspoň ví věci který mu dr. Neřekne 🤭
@twins_sovovi Ale uprimne nevim, jestli je vhodne si tam kazdy den hrabat. Ja to pak rikala i jine doktorce a ta mi to nevymlouvala, tak snad je to bezpecne.
@twins_sovovi děkuji moc
@kocila děkuji moc i tobě
@pet_8 no to jo proč Teda nedají něco lepšího, aby jsi to nemusela vyžďuchávat 🤷♀️
Holky máte taky někdy jeden měsíc silnou MS a další zase slabou? Já jsem včera měla silnou MS hnědou a od večera moc nekrvacim za to bolesti jsem měla nehorázny minulý měsíc jsem měla MS červenou a krvacela jsem normálně a bolesti skoro žádné. Včera jsem se sprchovala nevim jestli voda má effect na pravidelnosti krvácení
Holky, co kromě těhotenství může způsobit opoždění ms? Už mám celkem obavy😕🤷 ale nechce se mi úplně jít na vyvolávačů kvůli tomu hormonálnímu profilu
@jasemin26 tak mohla si mít posunutou ovulaci nebo stresem to taky může být mě se teď opozdila o dva dny
@luciebelohradska31 děkuji, o dva dny bych to brala s tím počítám vždy, ale normálně mám dc 33.. dnes už 39dc🙄
@jasemin26 a nemáš cystu?
@luciebelohradska31 no nevím🤷 ale před měsícem jsem ještě neměla🙄😕
@jasemin26 to mě se taky objevila jen tak z ničeho nic na cysty vůbec netrpim měla jsem jí jednou za 18 let pak už nic
@luciebelohradska31 a poznala jsi nějak krom opožděné na že ji máš? Nějaké bolesti nebo tak?
@jasemin26 já jsem jenom začala krvácet kapku krve potom 2 dni nic a pak zase kapka krve no to mě bolely záda v kříži byla jsem nafoukla a boleli mě prsa celý dva týdny ktomu jsem cítila nosem věci které ani nebyli no a bolelo mě břicho jako náznak MS ale ta nikde no až pak na ultrazvuku mi řekla doktorka že mám malou cystu ta pak s další MS odešla
@luciebelohradska31 aha to já právě nemám nic takového, jediné co že mě občas zapíchat podbřišek tak si myslím že to dostanu a pak zase nic 🤷
Holky ty jo zase mám takové naruzovele na vložce nepatrně ale mám 🤦♀️nic mě nebolí, ale začalo to až teď 🤷♀️
@jasemin26 já jsem ji měla kolikrát opožděnou neo naopak dříve nebo i 2x do mesice myslím si že to je i stresem a tak 🙄

@twins_sovovi Jj 🙂