IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Ahoj holky, tak dnes 10.den po ket a na tt nic

@twins_sovovi myslis, ze je jeste nejaka sance, kdyz dnes na tt ani naznak? Jsem 10.den po transferu a na krev jdu uz zitra..
Ahoj holky,tak test sem ještě nedělala,to sem zatím vydržela,ale od rána je mi zle.zaludek na vodě asi 4x mě to koplo,1x sem byla fakt rychle na WC.takze ležím a teda doufám,že tohle nebudu mít dlouho. Mám čistou vodu a piškoty.chut bych možná i měla,ale žaludek je proti.doufam,že sem nechytla nějaký vir.
@pecenacek tyjo tak hlavně ať ti je co nejdříve lepe💋💗
@jasemin26 jo takhle, aha zákon schválnosti 🙄no snad to bude probíhat všechno v pořádku a snad co nejdříve dorazí 🍀🍀🍀
@barborabarbora111 ahojky třeba máš málo hormonu HCG 🍀 třeba z krve budeš pozitivní moc bych ti to přála 💋💗💋🍀🍀🍀🍀🍀
@twins_sovovi to jo, modlím se aby už přišla
@pecenacek to jsi dobra Teda smekám 🤭já to nevydržela a musela jsem se testnout už 5ty den 🤣🤭
@jasemin26 to je v prcicich když to potřebuješ tak nic 🤦♀️ a testik jsi zkoušela 🤔to je dost dní 41 DC 🤔🤔🧐🧐
@twins_sovovi Tojo, vždy to přijde na čas 33dc jako hodinky a teď nic,🤔...ráno jsem dělala test a nic😕
Holky vadí když mám slabou MS a ještě ktomu hnědou? První den jsem krvacela docela dost včera tak v normě a dnes skoro nic spíše špinění včera jsem si pýchla první injekci gonal 187.5
@luciebelohradska31 stimulace skoro zastavi ms mě Teda vůbec ale jak je to s barvou to netuším, já to měla normálně
@luciebelohradska31 nemyslim,ze sila menstruace ma vliv na stimulaci..mela jsi nizkou sliznici,takze bych neresila..

@twins_sovovi no já na transferu nebyla, vzali mě nezralá vajíčka, tak jsem měla jít druhou má na hormonální profil, první měsíc po odběru jsem měla normal ms,a teď právě mešká když mám jít na ten profil🙄.