icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
9. srp 2020

@twins_sovovi no já na transferu nebyla, vzali mě nezralá vajíčka, tak jsem měla jít druhou má na hormonální profil, první měsíc po odběru jsem měla normal ms,a teď právě mešká když mám jít na ten profil🙄.

jasemin26
9. srp 2020

@saja13 urco dám vědět, no já marně doufala že se povedlo přirozeně 🙄

barborabarbora111
9. srp 2020

Ahoj holky, tak dnes 10.den po ket a na tt nic

sticker
melisa18
9. srp 2020

@kocila děkuji ICSI

saja13
9. srp 2020

@jasemin26 řekla bych že ještě není nic ztraceno, kolik jsi dpo? Skočila bych na krev jako samoplatce 🤩😉já zavolám do Caru zítra a dozvím se co a jak dál..

barborabarbora111
9. srp 2020

@twins_sovovi myslis, ze je jeste nejaka sance, kdyz dnes na tt ani naznak? Jsem 10.den po transferu a na krev jdu uz zitra..

jasemin26
9. srp 2020

@saja13 no právě, normálně mám vždy ms 33dc a dnes už jsem 41dc🙄.. to už by na testu byl aspoň duch, spíš se bojím aby tam něco nebylo co mi to zastavilo🤔,. Tak budu držet palce a dej vědět jak to budeš mít 👍

kocila
9. srp 2020

@saja13 a ta tekutina ve vejcovodu vznika z folikulu,nebo tam je porad?,pri nativu se odasaje cely folikul,takze teoreticky by se nemelo co vyplavit...no uvidis co ti doporuci lekar,to je hlava pomazana jak se rika..🍀

kocila
9. srp 2020

@melisa18 hlavne at vydrzi co nejvice sampionu do zdarmeho konce🍀🍀

saja13
9. srp 2020

@jasemin26 a ty teď jsi brala nějaké vitamíny nebo tak něco? To ti mohlo klidně cyklus taky rozhazet a co změna toho dr jak jste dopadly vůbec?

saja13
9. srp 2020

@kocila ta tekutina je ve vejcovodu 😲🙄 vždy se mi to ukázalo po ovitrele před iui tak nevím, když jdu na utz třebas 12dc tak akorát vidí že je zvětšený ale ještě loni touhle dobou byl zvětšený ale byl průchozí tak nevím, platila sem 2000 za průchodnost

kocila
9. srp 2020

@saja13 aha tak to je blby,protoze bez ovitrelle se nativ nedela...
Uvidis co ti poradi dal,aby se zadarilo 🍀

jasemin26
9. srp 2020

@saja13 teď jsem vitamíny nebrala, chtěla jsem ať vyprchání normálně ty hormony...doktora mám nového 👍

pecenacek
9. srp 2020

Ahoj holky,tak test sem ještě nedělala,to sem zatím vydržela,ale od rána je mi zle.zaludek na vodě asi 4x mě to koplo,1x sem byla fakt rychle na WC.takze ležím a teda doufám,že tohle nebudu mít dlouho. Mám čistou vodu a piškoty.chut bych možná i měla,ale žaludek je proti.doufam,že sem nechytla nějaký vir.

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@pecenacek tyjo tak hlavně ať ti je co nejdříve lepe💋💗

saja13
9. srp 2020

@jasemin26 a spokojená? U nas když se nepovede 2 ivf tak budu chtít taky změnu

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@jasemin26 jo takhle, aha zákon schválnosti 🙄no snad to bude probíhat všechno v pořádku a snad co nejdříve dorazí 🍀🍀🍀

jasemin26
9. srp 2020

@saja13 u nás když se 5o to posere po 2 tak skusime Prahu

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@barborabarbora111 ahojky třeba máš málo hormonu HCG 🍀 třeba z krve budeš pozitivní moc bych ti to přála 💋💗💋🍀🍀🍀🍀🍀

jasemin26
9. srp 2020

@twins_sovovi to jo, modlím se aby už přišla

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@pecenacek to jsi dobra Teda smekám 🤭já to nevydržela a musela jsem se testnout už 5ty den 🤣🤭

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@jasemin26 to je v prcicich když to potřebuješ tak nic 🤦‍♀️ a testik jsi zkoušela 🤔to je dost dní 41 DC 🤔🤔🧐🧐

saja13
9. srp 2020

@jasemin26 a víš kam do Prahy? No mě 12dc teď vychází na pátek sobota, tak snad pojedu v pátek v sobotu chci mít volno a nezabyvat se tím

melisa18
9. srp 2020

@kocila děkuju moc snad jo ❤️😇

kocila
9. srp 2020

@pecenacek no ja myslim,ze nevolnosti jsou ale dobre znameni 👍😂👍

jasemin26
9. srp 2020

@twins_sovovi Tojo, vždy to přijde na čas 33dc jako hodinky a teď nic,🤔...ráno jsem dělala test a nic😕

jasemin26
9. srp 2020

@saja13 ještě jsem tu Prahu moc nezjišťovala,ale asi Motol. To věřím tak snad v pátek se dostaneš👍

luciebelohradska31
9. srp 2020

Holky vadí když mám slabou MS a ještě ktomu hnědou? První den jsem krvacela docela dost včera tak v normě a dnes skoro nic spíše špinění včera jsem si pýchla první injekci gonal 187.5

saja13
9. srp 2020

@luciebelohradska31 stimulace skoro zastavi ms mě Teda vůbec ale jak je to s barvou to netuším, já to měla normálně

kocila
9. srp 2020

@luciebelohradska31 nemyslim,ze sila menstruace ma vliv na stimulaci..mela jsi nizkou sliznici,takze bych neresila..

Strana