icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
pecenacek
9. srp 2020

@kocila to nevím, první tehu sem nemela nic takového.a hlavně už ležím od 12h 😢

barborabarbora111
9. srp 2020

@twins_sovovi asi jo, snad jo... kdyztak mame jeste dva mrazacky.. uz to trochu vzdavam

sticker
kocila
9. srp 2020

@barborabarbora111 je mi to lito....😔

kocila
9. srp 2020

@pecenacek no uvidis,mne pri prvnim tehu bylo zle od 12DPO,takze jsem vedela ze jsem v tom..
Ale klidne muzes mit nejakou virozu,cokoliv,ale ”preji” ti ,at to je prvni priznak tehu

luciebelohradska31
9. srp 2020

@kocila no mě jedna holka řekla že prej pokavad není MS červená není to menstruace že si mám zavolat na kliniku ale to už budu mít druhou injekci ale ne vždy je krev na začátku červená

kocila
9. srp 2020

@luciebelohradska31 ja spinim nejdrive hnede 2dny pred MS,pote kdyz zacne odchazet sliznice (tmava cerevna,tak se pocita 1DC),jestli ti odchazela sliznice,tak jsi odmenstruovala,ale za zeptani na klinice nic nedas...

kocila
9. srp 2020

@luciebelohradska31 proste pokud jsi menstruovala jako vzdy,tak bych to neresila,ale pokud se ti neco nezda,radeji se zeptat...

luciebelohradska31
9. srp 2020

@kocila jo ano já zase nespinim nikdy vždycky dostanu MS silnou a je jedno jaké barvy krvácím silně tak 4 nebo 5 dni potom ale tenhle měsíc ji mám slabou a ten od včerejška když jsem si pýchla první injekci tak menstruace skoro nikde jen malé kousky ale prsa a zada mě bolí dost ale to mám takhle někdy při MS a někdy jenom první dva dny a pak žádné bolesti nemám ale takhle to mám i ovulace někdy mám mírné bolesti a někdy ani chodit nemůžu bolestma

saja13
9. srp 2020

@luciebelohradska31 hodně holek psalo že když začali se stimulaci tak ms měli málo takže bych byla v klidu, jestli chceš mít klid a mít to potvrzený od dr zavolej do Caru ale urco ti řeknou to samé

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@barborabarbora111 Mě Teda stačil teď ten první proces a nedokážu si představit pocity které musíš prožívat a vlastně tady plno z vás musí to bejt hrozný 😢 ten šok co jsem měla když jsem začala špinit a pocity co se odehrávaly byly neskutečné..... Tohle je hrozný a když vidím jak kdejaka kravka otehotni a jde xkrat na potrat tak si říkám že je svět nespravedlivej 😭 tolik žen se srdíčkem na pravém místě co tu je a prostě oni ne? Bůh není protože kdyby byl tohle by nedovolil....

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@jasemin26 to je zvláštní 🤔

saja13
9. srp 2020

@twins_sovovi ano taky mi to přijde zvláštní ale sou holky který měly test negativ a i presto byly tehu 😊 já bych tomu věřila, já bych zašla na tu krev at ví na čem je 😊🤩

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@saja13 přesně tak nikdy nevíš 😍😍

barborabarbora111
9. srp 2020

@twins_sovovi jeste mam malou nadeji do zitra, tak uvidim, co nam rekne doktorka.. Ale zatim je to na prd

twins_sovovi
autor
10. srp 2020
kocila
10. srp 2020

Ahoj vsem, tak necernejsi scenar se naplnil a 3 vysetrena embrya jsou spatna po genetické strance a pro me je to konecna...😔
Tem co tady cekate na sve prvni miminko moc drzim palce,at se Vam brzy zadari a brzy porodite zdrave miminko...zaroven myslete i na sve zdravi,abyste pak tady byly pro sve deti...
Loucim se s Vami....

jasemin26
10. srp 2020

@kocila to je mi moc líto😢😢😢. Drž se 😢

alena138
10. srp 2020

Ahoj, také se k Vám zpětně přidám ... Prvním cyklem IVF jsem si prošla v květnu, ale pro komplikace šla embrya k ledu a KET proběhl 20.6. Jak jsem si pročítala Vaše komentáře, úplně jsem si vybavila své pocity a všechny Vás chápu. Těm, co se podařilo velice gratuluji, a těm co zatím ne přeji pevné nervy při dalším cyklu. Držím všem pěsti 🙂

pecenacek
10. srp 2020

Tak podle včerejšího dne,to určitě tehu nevolnost není,spíš nějaký vir.vzala sem si půlku prášku uhlí a pak už sem na WC nešla.jinak mě tlačí žaludek a kruci v břiše.prolezela sem od včera 12h do dnešních 9h slabá jako moucha.dneska už i sedím,takže je mi lépe,ale žaludek stále tlačí,takže sem si vzala jeden prášek magnesia.udelam si slabý černý čaj a dám si rohlík a k obídku samotnou rýži.vzhledem k tomu jak by bylo sem si dneska udělala test.

barborabarbora111
10. srp 2020

@alena138 ahoj a jak jsi dopadla po KET? Ja ted cekam na vysledky krve po svem prvnim KET, ale do vcera byly vsechny tt negativni..

barborabarbora111
10. srp 2020

@kocila To me moc mrzi :(( budete se jeste snazit? Co vam rekli doktori?

pecenacek
10. srp 2020

@kocila a nejde znova stimulace?vždyť musí být nějaká šance ne? 😢

luciebelohradska31
10. srp 2020

Tak holky žádné ivf nebude nemohu pokračovat v stimulaci jelikož nikde v UK nemají otevřeno na klinikach v sobotu a tak bude'e muset jet s partnerem na zamrazeni spermatu a další měsíc já na odběr

barborabarbora111
10. srp 2020

Tak holky hcg 0

alena138
10. srp 2020

@barborabarbora111 ahoj, dopadla jsem dobře, prtě se ujalo, dle utz z minulého týdne jsem dneska 10+0, ale mám z toho těhotenství velký respekt. Už vidím, že u tebe ne, ale nezoufej, vyjde nějaké další 🙂

twins_sovovi
autor
10. srp 2020

@kocila to mi je moc líto 😭😭broučku drž se 😢😢💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

twins_sovovi
autor
10. srp 2020

@pecenacek hlavně aby se ti ulevilo 🧐🙄🍀 a jak to dopadlo co testik nenapinej🍀🍀🍀🍀😍😍😍😍

twins_sovovi
autor
10. srp 2020

@luciebelohradska31 to mě mrzii😔😔

twins_sovovi
autor
10. srp 2020

@barborabarbora111 je mi to moc líto 😔😔

mateska11
10. srp 2020

@kocila To je mi hrozne moc lito :( Drz se.. 🍀🌷

Strana