IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pecenacek tohle není žádné ovitrrel 😁😁😁 mamoo💋💋💖💖gratuluji🍀🍀🍀🍀👶🏻🍼
@luciebelohradska31 určitě vyjde 💋💗🍀🍀🍀🍀
@pecenacek máš ho Teda bomba zbarvený takhle jsem ho ještě neměla 😳👍 aby to nebyly 👶🏻👶🏻🤭🤭
@twins_sovovi no já si dělala z manžela legraci,že na mamky straně dvojčata jsou a nikdo tuhle "nemoc" 😂 nechytil.ze to čeká na nas. A on máme starší barák ale nemusí být plne obsazeny 😂.tak snad se po těch hnusnych zkušenostech bude konečně dít něco krásnýho 😍
@pecenacek moc vám to přeji a hlavně když už máte barák tak to je úplně super aspoň se nebudete mačkat a vejde se vás více 🤭🤪🤪🤪👶🏻👶🏻🍼🍼🍀🍀
@twins_sovovi je starší,je tu ještě hodně co dělat a manžel se boji,že na to nebude,když sem na neschopence a v práci už mě nechtějí a mateřská ani řidičák není výhra.a syn mi jde teď do 1.tridy.
@pecenacek peníze budou mi nebudeme 🤗 holky jdou teď do 3tí třídy a při holka h mi řekly že mám genetickou poruchu levého vaječníků "mutace do vicerčat" takže teď je možné že čekáme další dvojky takže by jsme měly najednou 4 děti 😁 a hledáme taky nový bydlení tady bych neměla ani kam dát jednu postýlku natož dvě 🙃 řidičák nemám a také jsem na neschopence vše de dá nějak vyřešit a tak nějak se s tím počítat mělo u toho ivf je ta možnost taky vysoká 😉 hlavu vzhůru pokud barák nepadá na hlavu tak hold počká člověk by pak v tom životě nemohl nic 🙃
@twins_sovovi sem ráda že se tu podporujeme 😘 děkuju,až se mi z toho chce brečet,jak si to napsala.dekuju.
@pecenacek je super mít v tomto období někoho s kým si o tom můžeme popovídat já jsem začala mluvit až vážně tady 🙄a bylo to asi to nejlepší co jsem mohla udělat ubijela jsem sama sebe 3 roky a na psychice se mi to hodne podepsalo, ale díky vám se mi to teď vymazalalo a jako by jsem se restartovala 💗
@twins_sovovi mám podobný pocity,v práci před okolím sem dělala silnou,jak to vše zvládám,ale věděla sem,že mě nemůžou pochopit.V sobě sem toho měla hodně a je pravda,že když si přečteš,že je nás víc a tady máš pochopení,je to úleva a věřim,že to tu my vsechny zvládneme 😍💞🤗
@twins_sovovi holky ani nevite, jak ja jsem za modreho konika rada!! Mela jsem tolik otazek a pochybnosti, ze bych to bez vas snad ani nedala. Mimousek se nam sice tentokrat neuhnizdil, ale podruhe to urcite vyjde, musim tomu verit. Ale hlavne jsem chtela rict, ze vam vsem moc dekuji

@barborabarbora111 určitě se to teď zadari musiii😍😍🍀🍀🍀🍀🍀🍀budeme ti držet všechny palce co máme a teď víme že se tu máme jedna pro druhou a držíme za jeden provaz💗💋💗💋💗💋
Holky je tu někdo kdo musel přerušit stimulaci? Za jak dlouho jste dostaly další MS? Teď nevim kdy ji mám čekat
Za mě je modrý koník taky fajn stránka 😍 kolikrát lepší jak na fb - když vidím jak se tam holky dohadujou ani si netroufnu tam něco napsat, člověk se bojí i zeptat ale tady s vámi je to fajn 😉 😍 asi se sešlo víc hodných lidiček na jedné stránce - diskuzi, to se na fb jen tak nevidí a taky děkuju za rady a tipy trvalo mi dlouho než sem se rozhoupala do prvního ivf 🙄 teď se na 2 ivf budu těšit zítra volám do Caru a objednám se na konzultaci, dneska mi to nikdo nebral tak uvidíme zítra, vám všem co máte pozitiv. Testiky moc gratuluji 😍 ❤️ a nám všem ostatním se snad taky brzo objeví //❤️ už by to chtělo a je na čase 🍀
Tak s tím, že koník je fajn stránka se přidám též. Vždycky jsem koukala na fb nebo na emimino a někdy jsem si říkala, proč jsou ty ženský tak zle a proč vůbec komentují, když nechtějí napsat nic pozitivního. Až tady na koniku jsem poznala fajn lidi a můžu říct, že tady na koniku jsem se nikdy nesetkala s tím, že by měl někdo hnusný připomínky, byl negativní nebo nějak hnusný.. V této diskuzi zrovna jen sleduji vás, co si procházíte ivf, protože mě to teprve bude čekat, tak ať aspoň trošku vím, co a jak. Všem vám moc držím palečky 🍀🍀
Tak zázrak se nekoná 43dc jsem to dostala🙄👍
@jasemin26 to mě mrzí 😔
Ještě mě napadla otázka holky.do kdy se zavádí progesteron?Na krev jdu v pondělí a pak bůh ví,kdy půjdu na utz?
@pecenacek první trimestr myslím.. Mě taky vychází přesně teď do testu a že mi hned napíší nový recept. Spíš mě zajímá ultrazvuk na kdy nás zavolají 🤭🤷♀️
Já mám progesteron napsanej do 11.tydne 3x1.
Pak na týden snížit na 1-0-1 a pak další týden 0-0-1
@tynulaa jo to asi tak nějak odpovídá pak se dávky snižují prý se nesmí vysadit okamžitě.
Mozna 10., uz nevim 🙂 Hrozne to leti, ted uz jsme ve 13. a za tyden screening 🙂
Já mám crinone, brala jsem 1-0-1 a teď, asi druhým týdnem beru 1-0-0 úplně přesně nevím, prostě jsem nějak 2x ten večerní nějak zapomněla, a měla jsem na tu nižší dávku přecházet, tak jsem to tak pak už nechala. Zatím nevím, jak dlouho ještě, jsem 10+1 a na kontrolu jdu ve čtvrtek.

@twins_sovovi děkuji snad to vyjde příště