icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
mateska11
11. srp 2020

@pecenacek Je to otrava, to jo. Ale na chvili 🙂 Ja brala 2-0-2 bobule. Pak postupne vysadit.

pecenacek
11. srp 2020

@mateska11 mě zatim o vysazení nikdo neříkal. A hlavně ty ráno pokud nelezis si myslím,že nemají moc účinek

mateska11
11. srp 2020

@pecenacek Ja nelezela (krom doby, kdy jsem byla v nemocnice). Mne o vysazeni taky nikdo nerekl, az na ty kontrole cca v 10t. Predpokladala jsem, ze to budu brat cely prvni trimestr.

twins_sovovi
autor
11. srp 2020

Já vezmu a ležím aspoň půl hodiny mám zákaz sluníčko, bazén a tak zejo prostě omezení jako prase 🤭

alena138
11. srp 2020

@twins_sovovi můžu se zeptat, z jakého důvodu nesmíš na sluníčko? Já teda když nemusím, tak na něj nelezu, děti jsou u bývalého, tak mě ani nikdo netahá na koupaliště, ale zaujalo mě to 😉 díky

pecenacek
11. srp 2020

@twins_sovovi a tobě tohle někdo řekl?já mám totiž ve zprávě akorát sexabstinenci a to je celý.takze kdybych sama nějak nepremyslela,sem na sluníčku,v bazénu všude. 🤔😕😢

twins_sovovi
autor
11. srp 2020

@alena138
@pecenacek Sluníčko prehřívá tělo muze to způsobit potrat, nekoupat se v bazénech natož na koupalištích! Může to způsobit záněty, a to není dobré samozřejmě... Sexabstinenci máš po transferu 3 dny pak sex s kondomem kvůli přenosným chorobám a zánětům a taky i z důvodu užívání progesteronu....teply sprchy a vany také zákaz

alena138
11. srp 2020

@twins_sovovi jo takhke, to jo, to chápu. Já už se lekla, že to má nějakou kontraindikaci, něco jako atb a sluníčko 🙂 to je jasné toto 🙂

twins_sovovi
autor
11. srp 2020

@alena138 nene jen takto 🤗

mateska11
11. srp 2020

@pecenacek My meli prikazanou jen abstinenci 3 dny a zakaz horky vany, jinak nic. Na koupani jsem se vylozene ptala a pokud netrpim na zanety, tak pry uplne v pohode.

twins_sovovi
autor
11. srp 2020

@mateska11 tak to já taky netrpim, ale radši dodržím to co mi řeknou než udělat něco jinak.

jasemin26
11. srp 2020

@twins_sovovi to mě taky, ale aspoň můžeme jít na ten hormonální profil, a další měsíc snad úspěšnější druhý pokus.. doufám že se zavedením 🙏👍

saja13
11. srp 2020

@jasemin26 ahojky už se ti dostavila ms?

saja13
11. srp 2020

Ahoj holky už kolikátý den mě bolí pravý podbrisek bojím se aby to nebylo mimodelozni, když zkusím test a bylo by mimodelozni byl by test pozitiv? Achjo 🙄😲 jinak příští pátek jdu do Caru poresit co bude dál a v pondělí hned na svoji gyndu se poradit s mojí doktorkou tak uvidíme co řekne, každopádně teď mám strach z toho mimodelozniho břicho povolí už asi 3 den a včera ofiko skončila ms, jsem teď na váškách...

tynulaa
11. srp 2020

@saja13 já když byla mimoděložně,tak mě strana bolela nepřetržitě ve dne v noci. Testy jsem měla pozitivní bez jakyhokolik krvácení.
Teď jsem 8+3 mám dvě kontroly za sebou a taky cítím víc jednu stranu než tu druhou a je všechno v pořádku.
Kolikátý týden máte být? Věřím, že to bude v poradku🍀

saja13
11. srp 2020

@tynulaa bohužel týden žádný 🙄😭 zázrak se nekoná, jak sem psala včera mi skončila MS takže z iui nic není 😲😢 bohužel... Teď se mám rozhodnout pro odstranění posledního vejcovodu prý mám saktosalpinx a snižuje to šance u ivka tak pořád přemýšlím co bude vlastně dal

pecenacek
11. srp 2020

@saja13 já teda u mimoděložniho do 6.tt nic a pak pobolivani na jedné straně,ale špinění neustále az do zákroku.pri tom druhém sem měla levý vejcovod a bolelo mě jako v levé pánvi,taky sem u toho spinila.a test sem při mimoděložním měla vždy slabý pozitiv. Takže když přišlo špinění podruhé,rovnou sem se sbalila a věděla sem,že půjdu na laparo.nasmerovala sem doktora kde to bolí.pokud máš 3.den bolesti.jela bych.kdyz reknes,že si po 1.laparo nebo mimoděložnim a bude to v pohodě,nikdo ti hlavu neutrhne.

jasemin26
11. srp 2020

@saja13 ahoj už ano, ve čtvrtek jedu na krev na hormonální profil

saja13
11. srp 2020

@pecenacek mimodelozni jsem ještě právě neměla ale bojím se zkrs ten saktosalpinx že by se to mohlo stát... Tskze jsi taky bez obou vejcovodu? Kolik že ti je? Jak si to zvládla když jsi zjistila že budeš bez nich? O víkend zkusím test. Uvidím co to udělá, třebas se to zlepší

saja13
11. srp 2020

@jasemin26 tak super aspoň něco 👍🙂 pak budeš čekat 3 dny nebo týden na výsledky vid? No já sem zvědavá na tu naši genetiku a jeďte se chci optat jestli máme párové imuno udělaný a kdyby ne tak bych to taky chtěla před 2 ivf ať to máme komplet

mateska11
11. srp 2020

@saja13 taky mám za sebou dvě mimoděložní. Nic moc mě nebolelo, jen jsem spinila a testy byly slabě pozitivní.
Ztráta druhého vejcovodu byla těžká, navíc se mj rozpadalo manželství, to období bylo špatný. Ale už je dobře 🙂 já měla štěstí, že po první operaci jsem měla syna. Druhé mimoděložní přišlo až po něm.
Každopádně, ten test si raději udělej.

saja13
11. srp 2020

@mateska11 dobře test zkusím alw až o víkend teď se na něj nějak necítím, rozpadlo manželství to kvůli tomu? Nás manželství teprve čeká ale strach ohledně toho tam je 🤔🙄 ale jinak sme mluvily i o adopci ale to je až na posledním místě teď chceme zkusit zbylé ivf a pak se uvidí a děkuju za zkušenost 😉

saja13
11. srp 2020

@mateska11 a při mimodeloznim jak jsi to měla s ms? Normálně dorazila nebo vůbec? Mě dorazila o 2 dny dyl ale normálně byla

jasemin26
11. srp 2020

@saja13 jj tak nějak budou výsledky, já už chci jen další pokus tak snad se dočkáme😁... Jo vy vlastně čekáte na genetiku, kdy máte mít výsledky?

saja13
12. srp 2020

@jasemin26 výsledky mají být někdy v září prsve takže docela ještě doba

mateska11
12. srp 2020

@saja13 Kvuli tomu ne, i kdyz to druhe mimodelozni tomu moc nepomohlo. Bejvalej mi mel pomahat s nasim synem a tak, abych odpocivala a misto toho hral PC hry a chlastal. Ted je ve vezeni a ja jsem rada, ze to s nami tak dopadlo.
MS nedorazila vubec. Ale ono to muze mit asi ruzny prubeh.
Neni vubec zac, klidne se ptej 🙂

jasemin26
12. srp 2020

@saja13 jo tak ještě nějaká doba to je, ale to už zvládnete září je za rohem😉

twins_sovovi
autor
12. srp 2020

@jasemin26 určitě se to tentokrát už chytne 😍💗🍀🍀🍀🍀🍀🍀

twins_sovovi
autor
12. srp 2020

@saja13 brouku to mi je moc líto a nebude pro vás lepší ICSI? Myslím si že tato metoda je taková asi nejlepší?

twins_sovovi
autor
12. srp 2020

@saja13 párové imuno mít je lepší, ale ty budeš mít to co já si myslím tím že nemám taky ani jednu cestu tak ti doporučí asi taky to ICSI

Strana