IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Já vezmu a ležím aspoň půl hodiny mám zákaz sluníčko, bazén a tak zejo prostě omezení jako prase 🤭
@twins_sovovi můžu se zeptat, z jakého důvodu nesmíš na sluníčko? Já teda když nemusím, tak na něj nelezu, děti jsou u bývalého, tak mě ani nikdo netahá na koupaliště, ale zaujalo mě to 😉 díky
@twins_sovovi a tobě tohle někdo řekl?já mám totiž ve zprávě akorát sexabstinenci a to je celý.takze kdybych sama nějak nepremyslela,sem na sluníčku,v bazénu všude. 🤔😕😢
@alena138
@pecenacek Sluníčko prehřívá tělo muze to způsobit potrat, nekoupat se v bazénech natož na koupalištích! Může to způsobit záněty, a to není dobré samozřejmě... Sexabstinenci máš po transferu 3 dny pak sex s kondomem kvůli přenosným chorobám a zánětům a taky i z důvodu užívání progesteronu....teply sprchy a vany také zákaz
@twins_sovovi jo takhke, to jo, to chápu. Já už se lekla, že to má nějakou kontraindikaci, něco jako atb a sluníčko 🙂 to je jasné toto 🙂
@alena138 nene jen takto 🤗
@mateska11 tak to já taky netrpim, ale radši dodržím to co mi řeknou než udělat něco jinak.
@twins_sovovi to mě taky, ale aspoň můžeme jít na ten hormonální profil, a další měsíc snad úspěšnější druhý pokus.. doufám že se zavedením 🙏👍
Ahoj holky už kolikátý den mě bolí pravý podbrisek bojím se aby to nebylo mimodelozni, když zkusím test a bylo by mimodelozni byl by test pozitiv? Achjo 🙄😲 jinak příští pátek jdu do Caru poresit co bude dál a v pondělí hned na svoji gyndu se poradit s mojí doktorkou tak uvidíme co řekne, každopádně teď mám strach z toho mimodelozniho břicho povolí už asi 3 den a včera ofiko skončila ms, jsem teď na váškách...
@saja13 já když byla mimoděložně,tak mě strana bolela nepřetržitě ve dne v noci. Testy jsem měla pozitivní bez jakyhokolik krvácení.
Teď jsem 8+3 mám dvě kontroly za sebou a taky cítím víc jednu stranu než tu druhou a je všechno v pořádku.
Kolikátý týden máte být? Věřím, že to bude v poradku🍀
@saja13 já teda u mimoděložniho do 6.tt nic a pak pobolivani na jedné straně,ale špinění neustále az do zákroku.pri tom druhém sem měla levý vejcovod a bolelo mě jako v levé pánvi,taky sem u toho spinila.a test sem při mimoděložním měla vždy slabý pozitiv. Takže když přišlo špinění podruhé,rovnou sem se sbalila a věděla sem,že půjdu na laparo.nasmerovala sem doktora kde to bolí.pokud máš 3.den bolesti.jela bych.kdyz reknes,že si po 1.laparo nebo mimoděložnim a bude to v pohodě,nikdo ti hlavu neutrhne.
@saja13 taky mám za sebou dvě mimoděložní. Nic moc mě nebolelo, jen jsem spinila a testy byly slabě pozitivní.
Ztráta druhého vejcovodu byla těžká, navíc se mj rozpadalo manželství, to období bylo špatný. Ale už je dobře 🙂 já měla štěstí, že po první operaci jsem měla syna. Druhé mimoděložní přišlo až po něm.
Každopádně, ten test si raději udělej.
@mateska11 dobře test zkusím alw až o víkend teď se na něj nějak necítím, rozpadlo manželství to kvůli tomu? Nás manželství teprve čeká ale strach ohledně toho tam je 🤔🙄 ale jinak sme mluvily i o adopci ale to je až na posledním místě teď chceme zkusit zbylé ivf a pak se uvidí a děkuju za zkušenost 😉
@saja13 Kvuli tomu ne, i kdyz to druhe mimodelozni tomu moc nepomohlo. Bejvalej mi mel pomahat s nasim synem a tak, abych odpocivala a misto toho hral PC hry a chlastal. Ted je ve vezeni a ja jsem rada, ze to s nami tak dopadlo.
MS nedorazila vubec. Ale ono to muze mit asi ruzny prubeh.
Neni vubec zac, klidne se ptej 🙂
@jasemin26 určitě se to tentokrát už chytne 😍💗🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@saja13 brouku to mi je moc líto a nebude pro vás lepší ICSI? Myslím si že tato metoda je taková asi nejlepší?
@saja13 párové imuno mít je lepší, ale ty budeš mít to co já si myslím tím že nemám taky ani jednu cestu tak ti doporučí asi taky to ICSI

@pecenacek Je to otrava, to jo. Ale na chvili 🙂 Ja brala 2-0-2 bobule. Pak postupne vysadit.