IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@twins_sovovi
Icsi jsme měly v plánu i normálně ale na to bohužel nedošlo
@saja13 32 let. A během půl roku 2x těhotná a 2x mimoděložni.poprve sem to probrecela jak to krvácení,tak pak když to řekla doktorka tak po laparo.nejhorsi že moje dr řekla,za až přijdu za 14 dní,že už krvácet asi nebudu a skončila sem akutně na sále v cca 8.tt kdy už mi praskal vejcovod, možnost otravy krve a křeče sem měla asi 8 dni. A do půl roku sem otěhotněla znova, sledována už pod jiným doktorem,ale v cca 6.tt sem začala krvácet a rovnou sem si sbalila věci a jela sem,samo 2.laparo a pryč druhý vejcovod.v Gennetu u Dr sem se hned zarazila,protože se mě ptala čím mě léčili Anna nevěděla která bije.az mi ukázala cytologii kde už od doktora bylo chornický zánět a ona jen řekla,škoda.kdyby vás po 1.laparo prelecili,měla stě vejcovod a Mimi přirozeně. 😢🤔
Jinak na 2.laparo sem byla 20.5. a to sem ten den psala maila do Gennetu a hned sem domlouvala co a jak.a první návštěva 9.6. 😉 a teď pondělí na krev.
@twins_sovovi děkuji budeme v to doufat, jen mám trochu strach z toho dlouhého protokolu 🤔
@saja13 aha... No po 6ti neděli až by jste šly tak věřím že to s ICSI nakonec vyjde 💗💋😍
@jasemin26 ten dlouhý protokol je co 🤔
@twins_sovovi dlouhý protokol je 14 před stimulaci bereš nějaký léky jakoby na umělý přechod a je vše řízený lekama 😉 pak začneš píchat taky těch 10-14dni a pak opu je to z toho duvodu že folikuly by měli stihnout dozrát za to při krátkém nám s @jasemin26 nedozráli🤔😲 snad sem to napsala aspoň trošku pochopitelně 🤣
@twins_sovovi promiň že odepisuji až teď, dlouhý protokol co jsem pochopila od doktora je delší stimulace aby byla vajíčka dozrála, ale já měla při klasickém protokolu 15 vajíček,ale bohužel nezralá. Tak se bojím hyperstimilace 😕
@saja13 jo to je toto teď už jsem domaaa🤣💗
@jasemin26 určitě to klapne hlavu vzhůru určitě to mají takhle udělané protože je X žen co mají různý problém a každé pomůže jiná metoda 💋💗💖🍀🍀🍀🍀
@pecenacek dělala Jsis testik ještě? Pochlub se nám 💗
@twins_sovovi nee, říkala sem,že budu dělat az v sobotu 😉, kdybych neměla tu virózu, tak toho 10.8. bych test nedělala.😂 Tak musíme počkat do soboty 🤗
A ty sis delala další?
@pecenacek já se testuju od 4dne 😁každý den😁
@twins_sovovi snad ano😉
@twins_sovovi ty si blazinek. Já se nechci stresovat,takže testy neřeším. Jinak si manžel s bříškem povídá,to je legrační 😂

@mateska11 twl to je mazec pc a xbox hry o tom nemůžu ani slyšet..... Koukám že téhle h kretenu je na světě plno 🤦♀️