IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pecenacek tak to mi ještě ne, ale mazlinkuje ho😁😍😍😍
@jasemin26 super❤️😍💋
@twins_sovovi ahojky,tak co krev hCG? Kdy se dozvíš hodnotu a jak se pozná jestli nejsou 2?
@pecenacek ahojky no to se dozvíme až ve dvě 🤭a podle toho co mi píšou holky tak jejich hodnoty s dvojkama jsou okolo 1000 takže jsem zvedava a hned se budu ptát po telefonu jsem obezretnejsi tím že už jedny dvojčata mame🤭🤭🤭🤭🤭
@twins_sovovi tak pak hned písní. Já si říkám,když sem koukala na ten svůj test 10.8. jestli tam nebudou dvě?
@twins_sovovi tak coooo? 🤗😍
Holky od jakyho dne cyklu může vidět doktor ultrazvukem blížící se ovulaci? Jdu 18.8 na ultrazvuk ale ovulace mi vychází na 21.8 nevim jestli to není brzo potřebuji zjistit jestli mi MS přijde v termínu tak si hlídám fáze cyklu abych předem si mohla zjistit kdy mi má MS začít a mohla stimulovat a objednat se předem na všechny ultrazvuky
@luciebelohradska31 lepší dřív než pozdě.poznaji to podle růstu folikul a pak většinou zvou ještě cca 23dc
@twins_sovovi super 🤗💞👍 gratulace, no a co ta hodnota? Jinak ten test sem na ten můj zítřejší zvědavá 🤗
@pecenacek hodnota nevím tu mi neřekly 🤷♀️ tu se dozvím až při te návštěvě, ale to už uvidíme zda nás bude více o jedno nebo o dvě 😁😁 aspoň nebudu celou dobu na vážkách jestli jo nebo ne a tam nám rovnou řeknou jak to tam v domečku vypada😍😍❤️💗💗🍀
@twins_sovovi gratuluji 😍🍀
@jasemin26 děkujeme zlatí😍❤️💋
@twins_sovovi je vtipný,že sme se testovali stejnými testy 🤗🤔😂
@twins_sovovi super 👌 😍 potichoučku gratuluji 🍀❤️
Krásné testíky máte holky 🙂 gratuluji
@twins_sovovi @pecenacek krásný 🍀🙂
@pecenacek bombaaaa😍😍😍❤️💋💋💋🍀🍀
@pecenacek taky na stejno těhule třeba budeme i ve stejný den tlačit 🤭🤭🤭😍💋❤️🍀
@saja13 dekujeme😍💋❤️🍀
@alena138 dekujemeee❤️💋😍
Holky gratulace vám oboum snad se toho brzy taky dočkám

Tak 31.8 konzultace a budu vědět kdy další pokus 😉