icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
saja13
19. srp 2020

@twins_sovovi proč radši? 😃

pecenacek
19. srp 2020

@saja13 jj myslela sem tu svatbu a roušky.ale chápu,že s nima je to na nic.

luciebelohradska31
19. srp 2020

Tak holky ta přerušena stimulace mi zkazila cyklus krvacim v polovině cyklu jenom špinim pár kapek krve za den což u mě je po prvé v životě a pan gynekolog mi řekl že na ovulaci to nevypadá tenhle cyklus podle ultrazvuku a to jsem dnes 13DC tělo se chová jako když ovulace brzy bude ale tento mesic folikuly nikde tak teď doufam že MS dostanu v termínu po 28 dnech no většinou pozitivní ovu test mám 13 DC a ovu 15 DC ale nemám příznaky které většinou mám pár dní před ovu takže to vypadá na anaovulacni cyklus což mi ten gonal způsobil po prvé no pýchla jsem si 2 dávky jenom ale buď mi to spozdilo ovulaci nebo mi ji zastavilo

twins_sovovi
autor
22. srp 2020

@pecenacek jak se vám daří brouckove 😍rostete? Já zas nějak moc🙈🍼👶🏻💋❣️

pecenacek
23. srp 2020

@twins_sovovi ahojky,no tak nějak to vypadá,že sem tak ve 4.nebo 5.mesici.asi jen slepý by to nepoznal na první pohled 😂 🍼👶 pořád rikam manželovi,že tam musí být 2 😂🤔😂 že jinak bych takhle nevypadala.co vy?

twins_sovovi
autor
23. srp 2020

@pecenacek brouku jsem ráda že v tom nejsem sama koukni na mě zachvilku že mě bude kobliha s nohama😳🤣🍼👶🏻💋

pecenacek
23. srp 2020

No 😂🤰

jasemin26
23. srp 2020

@twins_sovovi @pecenacek hoolky krásné 😍👍 krásně se nám kulatíte😍👍

marky125
23. srp 2020

Holky, už máte pěkná bříška 🙂❤️

pecenacek
23. srp 2020

Akorát mi to přijde brzy.

marky125
23. srp 2020

@pecenacek taky se mi to zdá celkem brzy. Asi se tam mimi moc rozvaluje 😁

twins_sovovi
autor
23. srp 2020

@pecenacek vid taky jsem si říkala a večer jsem úplně kobliha🙊🙈 už ať máme ultrazvuk za sebou pořád nevím jestli je jedno nebo dvě 😁 protože při srovnání s fotkama tehu s holkama jsem úplně na tom samem🙈😁👶🏻👶🏻🍼🍼

twins_sovovi
autor
23. srp 2020

@jasemin26 to Teda teď jsem, ale ráda že v tom nejsem sama😍😍

twins_sovovi
autor
23. srp 2020

@marky125 dekuji😍ale jsem zvedava jak budeme vypadat v 5tym mesici🤭🤭🤭

jasemin26
23. srp 2020

@twins_sovovi a kdy jdeš na ultrazvuk? Pak hod fotečku😉... Že by 2👍😉... Snad se k vám taky brzy přidám. Moc vám to přeji

saja13
23. srp 2020

@twins_sovovi je krásně se kulatíš tak jen tak dál 😂❤️ a hodně zdravíčka oběma

saja13
23. srp 2020

@jasemin26 určitě se přidáš vždyť zachvily už zase stimulujes ne? 😉 A tohle všechno máš předsedou v cukuletu 😂💜

twins_sovovi
autor
23. srp 2020

@jasemin26 4.9 jdeme na první tak jsem na to zvědavá 🤭hlavně Teda spíše u holek jsem sbírala snad z každého utz fotky a tentokrát chci také 😍 doufám že to bude možné i tentokrát 🤗jdeme přímo do genettu.

twins_sovovi
autor
23. srp 2020

@jasemin26 A neboj se coby dup tj budeš mezi námi ❤️❤️❤️❤️🤰🍀🍀🍀

twins_sovovi
autor
23. srp 2020

@saja13 dekuji❤️😍💋 no zase nějak moc brzy a rychle 🤭🤣

pecenacek
23. srp 2020

@twins_sovovi no sice sem brisko u prvního měla taky brzo,ale nemyslím si,že až tam velký 🤔👶👶🍼🍼🤔🤦 jj ať už máme po utz

jasemin26
24. srp 2020

@saja13 no doufám 😉 31.8 jedeme na konzultaci tak zjistíme kdy další stimulace

jasemin26
24. srp 2020

@twins_sovovi tak super, jo jen zbirej fotečky😍 a pak sem jednu hod👍... Moc držím palce a přeji tobě i broučkům hodně zdraví 🍀👍

jasemin26
24. srp 2020

@twins_sovovi snad ano😍

saja13
24. srp 2020

@jasemin26 tak to už máš opravdu zachvilku 😉 to my máme v září konzultaci teprve z genetiky, já mám jít 31. 8 na gyndu a 1.9 to mám dostat tak sem zvědavá jestli se vůbec nějaká návštěva bude konat

jasemin26
24. srp 2020

@saja13 tak ono je klidně možné že začnu se stimulaci až v říjnu, tak uvidíme,,, každopádně se budeme informovat 😉👍

twins_sovovi
autor
24. srp 2020

@jasemin26 zase všichni mluví v množném čísle 🤣🤣🤣🤣 Já jsem na to zvedava damy🤣😁😁🙈🙈🙈

twins_sovovi
autor
24. srp 2020

@jasemin26 uvidíš že to rychle uteče a budeš mezi námi koblihami💋❤️👶🏻🍼🍀🍀🍀🤰

mateska11
24. srp 2020

@pecenacek
@twins_sovovi Ja jsem na zacatku 4. mesice a prijde mi, ze vypadam jak v 6. Ono to u druhych mimin fakt asi roste o dost rychleji. U syna to jeste na me nebylo videt. 🙂

twins_sovovi
autor
24. srp 2020

@mateska11 No jako mě rostlo i u holek hned na začátku do toho mi od včera začalo být zle u holek mi bylo spátne fakt každý ráno až do porodu doufám že to tak nebudu mít i teď 🤦‍♀️ ukážeš nám taky pupíčka😍😍😍😍❤️💋👶🏻🍼🤰

Strana